HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
huh ovo je tesko :roll:

1. najgora - Sigillum Diaboli
2. najbolesnija - Love U Like I Do :D
3. najtuznija - Love's Requiem (ovo mislim da mi najvise odgovara kad sam najtuzniji-a i najtuznija je po meni)
4. najljubavnija - Bury Me Deep Inside Your Heart
5. najdepresivnija - Play Dead
6. najbljutavija - ovde cu oped staviti Sigillum Diaboli ;)
7. koja najbrze dosad - huh ... nemam pojma ... mozda Join me - koliko je se pozelim toliko brzo mi i dosadi,mozda zato sto je najpoznatija nemam pojma ...

Evo i moje:
1. najgora - nekako me nervira Beautiful, pa cu nju da stavim...Samo oteze celu pesmu ouuuuuuuu jou sou bjuuuuuuuudifuull...........
2. najbolesnija - Dark Secret Love
3. najtuznije - The Reaper, The Begining Of The End
4. najljubavnija - Venus Doom, For You(omiljene, trenutno) :D
5. najdepresivnija - When Love And Death Embrace
6. najbljutavija - The Path
7. koja najbrze dosadi - u pravu si, one najpoznatije, recimo, Wings Of A Butterfly...Ali lako se ponovo navucem...:lol:

xexe ... vidis na ove poput Dark Secret Love nisam ni obracao paznju.te mi nisu toliko ni bitne-obicno su sve bljutave (mislim na ove koje nisu sa albuma) izuzev Again i Too Happy To Be Alive.ma ovo je bilo na brzinu..eto recimo zaboravio sa jednu od omiljenih-One Last Time!!!

ewo moje
1.najgora:nemam
2.najbolesnija:ne znam
3.najtuzhnija:uh....mozhda gone with the sin
4.najljubawnija:venus doom,bury me deep inside in your heart
5.najdepresiwnija:kao i weshtici
6.najbljutawija:drunk on shadows(nekako ne wolim tu pesmu)
7.koja najbrzhe dosadi:wings of buttergly(toliko sam je slushala da me smorila)
8.najbolja:VENUS DOOM!!!

Hehhe... Samo sto je on metalac... I zivi jaaako daleko, to mi je poznanik s neta... Hehh..Tako da nema sanse da mu pustam Britani. A bas bi bilo zanimljivo uraditi to ;) Grablje Valo LolOlLoLoLLloL.....

e moram owo da wam ispricham;)
3 meseca pred koncer HIM-a na EXITU sam se sremala i nishta drugo me nije zanimalo.bila sam tako neopisiwo HAPPY:):):)!! wac sam zamishljala sebe u prwom redu kako villeu pruzham ruke i kako uzhiwam u zwuku i njegowom glasu.Nishta me poslednjih 3 meseca nije zanimalo samo shto sa i u shkoli bila popstila.ali imala sam opciju....necu ici na koncert ako ne prodjem odlichna:(tu sam morala opet da se wratim uchenju! toliko sam zhelela da ih widim da sam i danju i nocu samo o tome mislila..toliko sam bila zaludjena.Goworila sam kako cu da odem u finsku kad napunim 18 bash u helsinki imam i ulicu:) wishe od swega na swetu zhelela sam da ih widim!!!
dwe nedelje pred koncert sam wec pochela da ludim wec sam hela da odem kako bih bila 1. u redu:).......ali posle nedelju dana mj deda se jako rzboleo.uprawo oga samse i bojala ima 84godine i boleshljiw je....bojala sam se da ne mogu ii na koncert!! UPRAWO TO se i desilo! tata mi je rekao da ne mozhemo da idemo na koncert jer je njegowom tati loshe.kada mi je to rekao nisam htela pred njim da plachem da ne pomisli da mi nije stalo do dede.ali nisam mola da se suzdrzhim i briznula sam u plac:(:(:(.to je bio najgori trenutak u mom zhiwotu:(:(:(otrchala sam u sobu i swa sam drhtala od placha mislila sam ne mogu ja owo da prezhiwim!:(:(:(pochela sam darushim swe po sobi od besa...oni nisu BILI ni swesni KOLIKO MI ZNACHI TAJ BEND!!!!!preklinjala sam da bi ishla i nishta:(:(:(moj tata je rekao"ici cesh drugi put kad dodju" ali KO ZNA KAD CE OPET DA DODJU!mozhda mi je to bila jedina prilika da ih widim!:(.5dana pre koncerta nisam izlazila iz sobe......nisam se makla iz swog kreweta i kompa...chak su mi i donosili obroke u krewet jer niko nije mogao da me izwuche iz sobe!! nisam spawala nocima...pa sam ubrzo i dehidrilala morala sam u bolnicu i rekli su mi da moram d se suchim sa istinom i da nesmem toliko da plachem da cu opet dehidrirati ali ja nisam mogla da slusham doktorku jer je to bilo jache od mene!!!! poshto se mom dedi stanje josh pogorshalo morao je hitno u bolnicu pa nije imalo nikakwe shanse da odem na koncet:(:(:(:(.Doshao je i taj 8 jul!!! tata me je teshio da ce mi snimati koncert....ali ne ne zna on kako je meni bilo teshko!!!kada je bilo wreme da pochne koncert sela sam pred tw i posle billy idola je pocheo HIM!!! kad sam ih ugledala i sew one ljude pochela sam da plachem,wrishtim od besa!:(:(mislila sam mogla sam i ja sad da budem tamo i da uzhiwam kao i swi oni ljudi! umesto toga kad je pocheo da pewa ja sam POPIZDELA......zamalo da mi ne daju da gledam cert jer mi je bilo loshe i bolela me glawa od plakanja ali morala sam!! posle koncerta sam otishla u krewet i te noci nisam ni 5 minuta spawala!!!:(:(:( TOG NAJGOREG DANA U MOM ZHIWOTU CU SE UWEK SECATI!:(:(:(
moj cale je shwatio koliko wolim taj bend da i dan danas kazhe"sad mi je zhao shto te nisam wodio"dodje mi da popizdim!!:(:( i to mu u zhiwotu necu oprostiti!!!:(

P.S.......sorRy ShTo SaM wAs SmOrIlA!!!;)

Back