HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nuovo3lz8.jpg

dakle kratko i jasno,ukradite kreditnu karticu od vaseg tatice,kupite novi spot i pazljivo ga gledajte jer se u njemu nalazi sifra...e sad,ako pomislite da ste mozda nasli nesto sto bi moglo biti sifra,lepo odete na heartagram.com,ukucate i ako ste u pravu mozete da odete na bilo koji cert u 2007-oj ili 2008-oj godini...a kratki klip iz novog spota cete naci na youtube,mozda kasnije postavim link ako to neko ne uradi pre mene...

to je sifra za otkljucavanje onog kratkog klipa za Love in cold blood a evo je PUNA VERZIJA KISS OF DAWN VIDEO SPOTA:

i sta sad reci...ne znam...meni se spot i pesma uopste ne svidjaju...jedino sto malo vadi pesmu sa dna je Linde i fantasticni rifovi i solaze ali ostalo je...nemam reci...ocaj...zadnji i predzadnji refren naglo usporavaju posle cega se dobija neka uvrnuta i sablasna atmosfera,ali moguce je da nesto nije u redu sa samim spotom...dakle uzas...
a vi pogledajte pa presudite sami,ovo je samo moje misljenje...

... ovo su postovi sa HIMovog oficijalnog foruma ...

Ive watched that one but it sounds like it slows down after Linde's solo. So I was asking if someone else has bought it, to upload it to You Tube and see if it happens to the one they bought

i

Originally posted by Supa B:
i just bought the video and the youtube video is messed up because my version doesnt "slow down" after the solo

Would you be able to put it on youtube for us then so we can see a better version. pllleeeaaasssseeee!!

nesto nije uredu sa snimkom na youtube zato zvuci kao da zadnji i predzadnji refren naglo usporavaju kao sto ti kazes (i ja sam primetio ) ... ovo su postovi sa HIMovog oficijalnog foruma ...

idi na
videces ovo obavestenje : Please rename the file from get_video to get_video.flv after you have downloaded it.
zatim ces skinuti program GOM Player i uzivati u svim video zapisima sa You Tube ...
Poz...

InJoyAndSorrow:
btw ja cu ga downloadovati .... meni je ok , mozda nije na "prvu ruku" :P

Naravno da ces ga downloadovati i posle meni poslati, jel tako???? :lol:
Btw Ivana mi navodno sutra salje dvd. Trebalo bi da je na njemu sve sto ima od HIMa. To i jos neke nove stvari kao sto su Making of.... cu ti poslati u kompletu cim mi stigne. poz ;-) :-D :p

Back