HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jeste , u originalu je izvode Nancy Sinatra & Lee Hazelwood.meni licno je bolja obrada - nekazem zato sto sam HIMov fan nego cisto ono realno ... javi nam tvoje misljenje kad cujes obe verzije ;p
Poz...

Nikada mi nece biti jasno sa vama fanovima him-a ...
Ima vas koji verujete u boga i slavite slavu ali ipak slusate bend koji nosi ime sotone licno...
Zar to nije malo kontradiktorno za vas vernike?
Odluci se u sta verujes i kome ces slepo da verujes...

Dr:
Ima vas koji verujete u boga i slavite slavu ali ipak slusate bend koji nosi ime sotone licno...
ej ti Elton John, nemoj da kenjas, postujem ja to tvoje misljenje, ali ima jos 1000 gorih bendova od HIS INFERNAL MAJESTY-JAAAAAAAAA kada je u pitanju verovanje i ostala sranja..
ja na to ne obracam paznju nego na muziku... :evil:

same here...sta sad ovde neko misli da ja palim svece i prizivam nekakva cudovista???muzika je u pitanju-muzika!!!pa oped bitno je i na koji nacin prilazis muzici...ja mogu text bilo koje pesme da shvatim na 100 nacina.....na kraju krajeva ti ni nepoznas mene licno....ma nebitno...
Poz...

Dr:

ja neverujem u boga a slavu slavim zato sto moram...
i sta sad,ja sam satanista ? :| :?

Uopste ne kontam zasto se javljaju oni koji ne slusaju HIM???? Samo da nam zagorcaju zivot! Potpuno bzvz.....
Pa sta i ako smo satanisti i ne verujemo u boga?????? Smeta li to nekome???

Dr:

HahhAhAhhhhhhaaAAAa

HaaaHaaHHaaa

Ha HA Haaaaaaaaa....

Jao boli me stomak od smejanja. Pa dajte ljudi, sto puta ista prica, kako vam ne dosadi vise???
Mislis da nekog ovde zabole da li se Ville moli satani ili kome vec, da li je antihrist blablabla...
Mi slusamo njihovu muziku i ne shvatamo je kao himne luciferu... A ti misli sta hoces... Bas me zabole.

E ovako. Jednom za svagda da vama koji mislite tako kazem nesto.
Svasta... Slepo? Znaci treba da se bacim u bunar zbog Boga ako mi se on javi u snu i kaze mi to? Koliko ja znam samoubistvo je smrtni greh. Zasto moram bilo kome slepo da verujem bre? Uostalom, briga me sta ti mislis, ako si vec vernik, kazacu ti jednu stvar koju nisi znao: mozes i da lazes da verujes, bitno je ono sto mislis. I bitno je to da On zna da li verujes ili ne.
Ta glupa misljenja su utopija. Zato sto ne postoje materijalni dokazi da Bog postoji, to je nesto mnogo uzvisenije nego klanjanje necemu sto vidis i sto je materijalno.
Verovanje u Boga je nacin razmisljanja. I tacka. Dosta je rasprava. Kibaj s ove teme i pusti nas da slusamo HIM. Nemoj da smaras.

saki8050:
ccc....moram dobit' ukor sada :lol:
ae vishe i taj album da izadje shta izvode <_< ~_~

more kakav ukor,ima da klecis na kukuruzu :lol: sta cu kad sam staromodan... :lol:
no,da se uozbiljimo... :smajlikojinamestakravatu:
finci dolaze u Evropu tek sledece godine i verovatno postoje neke sanse da svrate i kod nas...e sad,postoji problem...HIM je jedan od onih festivalskih bendova,a na exitu su bili prosle godine...tako da mislim da su male sanse za dolazak,ali sansa postoji...videcemo...

Back