HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislim da nikad necu prestati da ih slusam.Navucena sam na njih,oni su kao droga sto ih vise slusas vise ti trebaju i onda shvatis da ni jedno putovanje ne mozes da provedes bez njihovih pesama u mp3 playeru,mada i ja pravim velike pauze u slusanju.Nekad ih ne pustim po 3 meseca pa mi se onda nesto izdesava i ja odmah potegnem za njihov disk ili evanescence oni su meni jako dobri.

pozz svima[posebna za zaljubljenike u HIM]!!! nov sam ovde tako da se ne snalazim bas najbolje !! 92 sam god . po meni najbolji him-ov album je Razorblade Romance mada mi se svidja i love metal dok su deep shadows i dark light promasaji [mada imaju neke dobre pesme] za pocetak od mene dosta e jos da kazem da se nadam da ce venus doom biti bolji od dark light

nadam se da hoce:wink:
sto se izbora albuma tice...POTPUNO se slazem s tobom...
ja nisam zaljubljenik...sada samo slusam ono sto je normalno od HIM...inace,ja sam '94to:wink:
poZz i za tebe

ides na korisnicki profil,onda na opciju izmeni avatara...i ubacis sliku koja moze da bude najvise 80 sa 80..
a za sliku u profilu ides na isto,samo pise izmeni sliku..ona moze max.da bude 400 sa 400..
a za lokaciju ides u izmeni profil i uneses sta zelis...nije nista obavezno:wink:

e qL ..... ova tema se vratila u zivot ...

SoldierOfShadow & alexandros DOBRODOSLI !

i ja sam ovde relativno nov pa eto da se upoznamo : i ja sam ovistan o HIM,omiljeni album mi je Rezorblade Romance , pesma ajde da kazem trenutno Love's Requiem (mada su mi skoro sve omiljene 8) ) i tako ...

@Vodjena_snom
:idea: duzna si mi komentar za Tarjine pesme :wink: Poz...

4. Sweet Pandemonium

Today tomorrow seems so far away
An the wait in vain, yeah
So safe, in the blinding light of love unchained
In yesterday's grave, yeah

The truth that could set souls free
Is buried within sweet pandemonium
Concealed by disbelief
The riddle stays veiled in sweet pandemonium

Afraid that everything remains unchanged
In this fragile dream, yeah
Ashamed of the shattered remains
Of promises made, yeah

Concealed by disbelief

Drained by the anger and grief
Faized by the envy and greed
The secret cries for a release
The lucidity hidden deep in sweet pandemonium

Concealed by disbelief

e stvarno cu da killnem nekoga!!! jedan lik na netu me zjbo,dao mi link za pesmu I'm Stupid - navodno od HIMa,ja je skinuo i u prvi mah mi se stvarno ucinilo da je Ville(tamo neki njegov demo snimak) , kad ono sad vidim da je rec o nekoj grupi PRIME STH....nikad cuo za njih ...

Prvi rok bend koji sam slušao (strani)...
S vremena na vreme ih slušam i danas, ali retko..

Lepo je bilo na Exitu, očekivao sam lošiju svirku..
Ville me malo mnogo nervira..

Back