HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Emmina:
Koja vam je prva pesma koju ste čuli od Him-a? Neka se neko odazove, please! Meni je Buried Alive By Love! ;)
meni je bila THe Funeral Of Hearts
aaaa da...Join Me jako volim..ali ceo Dark Light mi je nekako...bljak :?...ima par pesama koje su mi OK..ovo sve ostalo blagi uzhas :/

Pozzz svima... Ja sam nova ovde, pa bi bio red da se predstavim. Zovem se Selena i '93 sam godiste.
Moram da priznam da mnogo volim HIM i to nema nikakve veze s Villeom, vec volim njihovu muziku, kako god se ona zvala i sta god ona bila. Jeste Ville sladak, priznajem, ali ako neko voli HIM samo zbog njega, onda bolje da nadje nekog manekena da se pali na njega, jer mislim da frontmeni benda, koliko god bili lepi, ne predstavljaju ceo bend, vec samo jedan njegov deo. Mnogo slusam o tome kako oni nista ne valjaju, jos vise sam procitala upravo na ovoj temi. I sad stvarno ne znam da li bih trebala da se stidim ili dicim jer ih slusam, posle svega toga, puno puta sam se zapitala zasto bas njih toliko volim. Ali znam da me uopste ne pogadja kada ih neko vredja ili ne voli. Ipak, svako ima pravo na svoje misljenje. Zivi i pusti druge da zive i slusaju sta hoce. Nasla sam se u njihovoj muzici, i meni je to dovoljno. Da ne bude da samo smaram s glupim stvarima, koje su, nadam se, vec odavno jasne iole pametnim ljudima, da napisem i ja moje omiljene pesme:

Soul On Fire
Buried Alive By Love
For You
Join me
In Joy And Sorrow

BTW, prva njihova pesma koju sam cula je The Funeral Of Hearts :)

bravo selena..jako interesantno misljenje..slazem se,recimo ja ih takodje slusam,priznajem da jesu malo "slabiji",ali vazno mi je da sam se nasla u njihovim pesmama 1000 puta...kako god,dobri su mi,a i sa njima sam usla u svet rocka,punka,grungea i metala..tako da...prvo nikada ne umire..

^milena*:
bravo selena..jako interesantno misljenje..slazem se,recimo ja ih takodje slusam,priznajem da jesu malo "slabiji",ali vazno mi je da sam se nasla u njihovim pesmama 1000 puta...kako god,dobri su mi,a i sa njima sam usla u svet rocka,punka,grungea i metala..tako da...prvo nikada ne umire..
ja sam se pomoću njih približila svetu metala, jer sam želela da čujem i ono što Ville sluša u privatnom životu, kao npr. B. Sabbath... prilično glupo od mene, ali spasonosno :lol:
jedino što neću zaboraviti kolika je velika bila moja opsesija i kako se samo odjednom prekinula... to me zabrinjava, jer mi se slično može desiti i sa drugim bendovima koje obožavam :shock: :lol:

+SpookyGirl+:
ja sam se pomoću njih približila svetu metala, jer sam želela da čujem i ono što Ville sluša u privatnom životu, kao npr. B. Sabbath... prilično glupo od mene, ali spasonosno :lol:
jedino što neću zaboraviti kolika je velika bila moja opsesija i kako se samo odjednom prekinula... to me zabrinjava, jer mi se slično može desiti i sa drugim bendovima koje obožavam :shock: :lol:
smrc...slowa su ti ljubicasta,moja omiljena boja...moram da se pridruzim

Ko zna, mozda ih i ja prerastem kao i mnogi drugi, kao neki od vas, a mozda i kasnije nastavim da ih slusam... Nikad se ne zna... Ipak volim ja i mnoge druge, kvalitetnije bendove, koje cu sigurno slusati do kraja zivota (ako ostanem rokerka)...

Zasto se uopste opterecivati glupostima? Nema svrhe da gubim vreme...XeXxe...Idem da slusam HIM, a vi kako hoceteee...:):):)

KiSszZzzz.....

wooow qL,ima novih ljudi-ALI OSTALI SU I STARI - BRAVO !!!! BUDJENJEEEEEEEEEEEEEE:!::!::!::!::!::!::!::!:

e ovo je ql-ulazis u rock pomocu HIMa.......pa teras dalje i napustas HIM - pa se pitas da li trebas i dalje da slusas HIM ili ne ili je bolje da plujes po HIMu jer je to sramota slusati .... jer nisu "jaki" i pevac im je gay ili mozda nije .......wooow koliko pitanja-a tek odgovora!!!! :roll::roll::roll: aaaaaaaaaa :roll::roll::roll:

btw JA OBOZAVAM HIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM (a drugi bendovi dolaze i odlaze :p )

Pa bar se nadam da ovaj novi, "Venus Doom", nece biti jos gori ili isti kao "Dark Light"...
Ipak je rekao da ce biti dosta tezi i bolji od "Dark Light"-a... Pa hajde da vidimo i to...
Jedva cekam da ga cujem... A ako opet ne bude valjao nista, onda ga necu ni slusati, slusacu stare pesme.

Evo i neke informacije za one koji ne znaju...
"Venus Doom" je trebao da izadje 10-og jula (xexxe, na moj rodj...), ali je datum pomeren za 17-ti septembar. Evo nekih pesama koje ce se naci na albumu:

"Bleed Well"
"Dead Lover's Lane"
"Love in Cold Blood"
"Passion's Killing Floor"
"The Kiss of Dawn"
"Sleepwalking Past Hope"
"Cyanide Sun"
"Venus Doom"
"Song or Suicide"

A evo i link, ko nije video snimak sa jednog nastupa, a u pitanju je pesma "Dead Lovers Lane", sa Venusa...

Hm,pa sad...pre svega cao svima.Ne znam meni se dopadaju svi njihovi albumi nemam zamerki na prosli album osim za pesmu" wings of butterfly" dosta deluje komercijalno,mada kad nekog volis da slusas onda ga volis sa svim manama i vrlinama.Mada licno meni je najbolji album "deep shadows and briliant highlights" tu su mu sve pesme bas kako treba.Jedva cekam njihov novi album.

Upravu si.Ja sam nova ovde pa se malo teze snalazim.Nisam imala internet do skoro tako da se tek sad ucim polako.Obozavam ih prosto su neodoljivi jednostavno ne mozes da ih ne odslusas kad cujes neku pesmu.Imaju pesme za svakog i za bilo koji momenat dal si happy,tuzna,setna ili vec sta dovoljno je da ih pustis i vec se osecas bolje dobar lek protiv depresije,bar za mene.

Back