Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
saki8050:AHHHHHH!!!! DENIRA!!!..naravno da se tako zove.....Obozhavam ga taj mi je omiljen
shta si chula od njega???????
ja se oko toga nikada nisam tukla niti svadjala![]()
![]()
glupost bre
![]()
InJoyAndSorrow:i tako....moj jubilarni 5 post![]()
DA - idem na exit,pa eto nadam se da cu nekog sresti sa ovog foruma....,a sto se tice hip hopa-uvek ces naci nesto za sebe,samo ako te interesuje da odes![]()
a sad da se malo vratimo na temu-jeste li culi S.I.N. (HIMov cover bedn).inace (ako to ovde nekog interesuje-posto ovde NIKO VISE neslusa HIM - svi su KAO pre bili zaludjeni Ville Valom i kompanijom...smesno) oni su iz Italije i rade obrade HIMovih pesama.imam par stvari sto su uradili i nije lose!!!takodje bih preporucio grupu Lovex,posebno pesme Bleeding,Yours,Heart of stone,Anyone Anymore...
ppl - cujemo se !
ahahaha...ko bre ne slusha HIM to je moja omiljena grupa volim ih kao denira :shock:InJoyAndSorrow:i tako....moj jubilarni 5 post![]()
DA - idem na exit,pa eto nadam se da cu nekog sresti sa ovog foruma....,a sto se tice hip hopa-uvek ces naci nesto za sebe,samo ako te interesuje da odes![]()
a sad da se malo vratimo na temu-jeste li culi S.I.N. (HIMov cover bedn).inace (ako to ovde nekog interesuje-posto ovde NIKO VISE neslusa HIM - svi su KAO pre bili zaludjeni Ville Valom i kompanijom...smesno) oni su iz Italije i rade obrade HIMovih pesama.imam par stvari sto su uradili i nije lose!!!takodje bih preporucio grupu Lovex,posebno pesme Bleeding,Yours,Heart of stone,Anyone Anymore...
ppl - cujemo se !