HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moja majka za villea kaze da je ruzan:evil:
nisam u njega,ali je simpa...
a secam se da sam pre godinu dana drzala njegov poster iznad kreveta,na vratima....
jooooooj,al' sam bila zaludjena:lol:
sto se hip hopa tice,volim marcela,eda maajku i cula sam od jedne moje drugarice nekog.....valjda se deniro zove....nije lose...ne znam...
ja sam se tukla s sestrama zbog villea:shock:

AHHHHHH!!!! DENIRA!!!..naravno da se tako zove :cool:.....Obozhavam ga taj mi je omiljen :mrgreen:
shta si chula od njega???????
ja se oko toga nikada nisam tukla niti svadjala :lol: :lol: :lol: glupost bre :lol:

i tako....moj jubilarni 5 post :D:D:D
DA - idem na exit,pa eto nadam se da cu nekog sresti sa ovog foruma....,a sto se tice hip hopa-uvek ces naci nesto za sebe,samo ako te interesuje da odes ;)
a sad da se malo vratimo na temu-jeste li culi S.I.N. (HIMov cover bedn).inace (ako to ovde nekog interesuje-posto ovde NIKO VISE neslusa HIM - svi su KAO pre bili zaludjeni Ville Valom i kompanijom...smesno) oni su iz Italije i rade obrade HIMovih pesama.imam par stvari sto su uradili i nije lose!!!takodje bih preporucio grupu Lovex,posebno pesme Bleeding,Yours,Heart of stone,Anyone Anymore...
ppl - cujemo se !

InJoyAndSorrow:
DA - idem na exit,pa eto nadam se da cu nekog sresti sa ovog foruma....,a sto se tice hip hopa-uvek ces naci nesto za sebe,samo ako te interesuje da odes ;)
a sad da se malo vratimo na temu-jeste li culi S.I.N. (HIMov cover bedn).inace (ako to ovde nekog interesuje-posto ovde NIKO VISE neslusa HIM - svi su KAO pre bili zaludjeni Ville Valom i kompanijom...smesno) oni su iz Italije i rade obrade HIMovih pesama.imam par stvari sto su uradili i nije lose!!!takodje bih preporucio grupu Lovex,posebno pesme Bleeding,Yours,Heart of stone,Anyone Anymore...
ppl - cujemo se !

Eve, ti si ovde normalan a ovi ostali ne slušaju HIM. Njihova posla, ja volim HIM i voleću ih uvek, jer nisam tolko detinjasta da stalno menjam mišljenja! Nisam čula za taj cover bend, ne volim cover bendove, nisu sposobni da sami naprave nešto.
E čestitam jubilarni post!

InJoyAndSorrow:
ppl - cujemo se !
ahahaha...ko bre ne slusha HIM to je moja omiljena grupa volim ih kao denira :shock: :lol: :lol:
nego samo me prosto mrzi da to pishem iznova i iznova :):):)
a ja sam chula za Lovex :cool:....Od njih imam album "Divine Insanity" i svidja mi se :mrgreen:...a S.I.N nisam chula :)

Back