HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobri su... samo ono... dal ja u ovom trenutku nisam bash raspolozhen da gotivim sve njihove stvari... skoro sam skinuo njihovu diskografiju... i skapirao da bi mi i best of kolekcija odradial posao ;p

Emmina:
Sad sam totalno uverena da niko više ne voli HIM.
ma shta bre niko ne voli :lol:...naravno da voli :mrgreen:....ja ih Obozhavam..nego sam jednostavno vecj mnooooooogo ranije rekla utiske sa EXIT-a :lol:...u svakom sluchaju nisu bili lepi...a shto sam vishe gledala snimak to je koncert bio bolji :lol:

hertz:
kako se klinke lože na HIM-a....i tako...nemam drugi komentar...tako je to.uglavnom.
jao izvini a koje si ti godishte?...zar nisi 92 :shock: :shock: :shock: ,,,ako jesi vala meni nemash prava da kazhesh da sam klinka :lol::lol::lol:...tako ni bear, a vala ni anchiki ni fency-iju :lol:...s' toga bezh' :lol:

pa jedan moj drug iz odeljenja mi je rekao da ce mi doneti SVIH cetiri albuma metalliCe...
inace c je procitao kao c a ne kao k...metalliCa:lol:
a tek za zeku koji peva rock'n'roll
decko se ispaljuje...
hej,ja te nisam napadala...mislim da sam rekla da ja jos uvek volim stare HIM pesme(poison girl,your sweet 666....)....hehehe...a tek provala da sam antihrist...:lol::lol::lol:

o "HIMovima"(tak' ih on zove) da ne pricam..."Him i svi drugi metalci truju decu...samo su the rasmus normalni"-cuvena idiotova recenica...proslavio se u nasoj sql kao najveci bolid svih vremena...

Pih koliko klinki sluša svakakva sranja (ne kažem da je HIM sranje, čak naprotiv odlični su) al poenta je da će slušati svašta samo ako im je pevač ili neko drugi iz grupe sladak ili tako nešto...
Muzika je da se sluša... ne da se gleda...
a za... ono ne slušam HIM-a... pa mislim... ne gotivim nešto preterano Eminema... al čovek je lepo rekao u pesmi valjda... My Band... ono kako se svi lože na frontmena a ostali... su nebitni... tako je isto i sa klinkama koje vole HIM-a i ostalima koji su čuli za "njega" :roll:

ja se na Villea ne lozim...ima pola godine...da,Emmina..metalci...moja reakcdija na njegovu recenicu je bila:"WTF?!HIM metal?!!u kom svetu ti zivis???!!!"
alexxandre..ja inace o HIMu kao bendu znam SVE,o Villeu takodje...a kao sto rekoh,HIM je sada komercijala,vrede im samo stare pesme...

Back