HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
+SpookyGirl+:
ooo, pa 'de si ti?? dugo te nije bilo...... super je videti te ponovo...... :D :D

Evo me ponovo! Ljudi nedostajali ste mi!!!!
Zaboravi koliko je dobro visiti na internetu po 3, 4 sata!!!! :D

A kako vi ubacite skichice?
Meni neshto netje! :(
Imam ih na milion, hotju da ih stavim, a ne mogu!

angel_of_sin:
Evo me ponovo! Ljudi nedostajali ste mi!!!!
Zaboravi koliko je dobro visiti na internetu po 3, 4 sata!!!! :D

A kako vi ubacite skichice?
Meni neshto netje! :(
Imam ih na milion, hotju da ih stavim, a ne mogu!
ako hocjesh da stavish one sa kompa, idi na http://imageshack.us/ , tamo postavi sliku, i samo kopiraj onaj link pored koga pishe hotlink for forums (1)....

nego, jeste li videli ovaj video?

http://kobal.buzznet.com/user/video/

evo ga konacno i moj 1000-ti post
147103889_1BD03FA23C35E320C3B9A7C6D05F9478.gif

largemsg11341486643824ew.jpg

Celo vece citam poruke sa ovog forumu, i par puta zamalo da umrem od smeha. Stvarno ne razumem ljude koji ne vole Ville-a, a znaju svaku novost i sve pesme?! Ne kapiram? Ja kada nesto ne volim jednostavno se ne raspitujem o tome!
Obozavam HIM i oni su sastavni deo mog zivota, i svi koji me poznaju to vrlo dobro znaju. To je prva i jedina grupa od koje volim apsolutno sve pesme. Reci imaju lekovito dejstvo na moju dusu, i ne znam kako ali uvek su bili tu za mene, i sad kada sam imala najveci kiks u zivotu oni odlaze na Exit!
''Napaljene klinke'' se zaista mozda samo loze na Ville-a ali garantujem vam da, ako istrajete, sa godinama cete samo sve bolje i vise razumeti njihove tekstove i volecete ih bas zbog njih, a ne zbog toga kako Ville izgleda. I svako ko malo bolje poslusa njihove pesme shvatice da je u pitanju cista ljubav, a ne satanizam i ne znam sta!
Pozdrav za sve fanove i ljudi radujte se!!! Jos malo pa Exit! :)

Kejt:
Celo vece citam poruke sa ovog forumu, i par puta zamalo da umrem od smeha. Stvarno ne razumem ljude koji ne vole Ville-a, a znaju svaku novost i sve pesme?! Ne kapiram? Ja kada nesto ne volim jednostavno se ne raspitujem o tome!
Obozavam HIM i oni su sastavni deo mog zivota, i svi koji me poznaju to vrlo dobro znaju. To je prva i jedina grupa od koje volim apsolutno sve pesme. Reci imaju lekovito dejstvo na moju dusu, i ne znam kako ali uvek su bili tu za mene, i sad kada sam imala najveci kiks u zivotu oni odlaze na Exit!
''Napaljene klinke'' se zaista mozda samo loze na Ville-a ali garantujem vam da, ako istrajete, sa godinama cete samo sve bolje i vise razumeti njihove tekstove i volecete ih bas zbog njih, a ne zbog toga kako Ville izgleda. I svako ko malo bolje poslusa njihove pesme shvatice da je u pitanju cista ljubav, a ne satanizam i ne znam sta!
Pozdrav za sve fanove i ljudi radujte se!!! Jos malo pa Exit! :)

kao da slusam rodjenu sestru...
U pravu si...!

Ne,ne volim HIM.Volim njihovu muziku...Stvarno ne kapiram ljude koji vole ovu grupu (ili neku drugu) jer se pale na pevaca ili pevacicu (ili vec nekog) ,a ne zbog muzike koju oni stvaraju.... :-? Jeste Ville je sladak,ali zar muzika nije vaznija?

Senka_91:
Ne,ne volim HIM.Volim njihovu muziku...Stvarno ne kapiram ljude koji vole ovu grupu (ili neku drugu) jer se pale na pevaca ili pevacicu (ili vec nekog) ,a ne zbog muzike koju oni stvaraju.... :-? Jeste Ville je sladak,ali zar muzika nije vaznija?
naravno da jeste.... meni je u pocetku Ville bio uzasno odbojan, ali je imao (i josh uvek ima) predivan glas.... tek kasnije mi se i on svideo....

Senka_91:
MA SVE JE VAZNO NE MOZE TO JEDNO BEZ DRUGOG

Back