HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja teško da sam i naišla na neki intervju, a da nije bio na engleskom... :o
Ako neko nađe nešto razumljivije, slobodno neka nas uputi.
Uostalom, panofanatik, to ti je najbolji način da usavršiš svoje znanje, pošto imaš veoma jak motiv da razumeš šta se priča!!
Hehe, pano, nemoj da se ljutiš, teta-Fuu je malo odlepila u ovo doba noći, pa se malo šali...
Ti znaš da ja tebe mnogo gotivim.
:heart:

(gle, nagurala sam preko 200 postova! jeee!)

vv498.jpg

To je istina...
Ali, ja sam shvatila da je bitan preduslov da se meni neki muškarac svidi, to da spada u pero-laku kategoriju. Što će reći: ne prelaziti kilažu od maksimalna 62 kilograma. Kol'ko da može mene da podigne, i to uz nadljudske napore.
Šta ćete... svi imamo svoje male izopačenosti...

By the way, na njihovom oficijelnom sajtu postavljena je anketa na temu koja vam se pesma sa Venus Doom-a najviše dopada, ponuđene su četiri pesme: Venus Doom, Bleed Well, Sleepwalking i Kiss of Dawn. Trenutno prednjači Sleepwalking Past Hope.
Kako vam se to čini?

Da, tako nešto sam i ja načula. Pored toga što mi se sviđa - meni se svašta sviđa - činjenica je da je ova pesma, pa možda najozbiljnija na albumu. Baš je preslušavam ovh dna, onako detaljno. Mislim... stvarno...

4 Solitary: i onako mi ne bi verovao.

Ljudi, sinoć sam prvi put videla spot za pesmu Wicked Game, ali ne onaj spot na kom se vidi samo on kako peva, nego onaj kad on kao dolazi u neki noćni klub, gde se održava ona neka striptiz tačka, i tako dalje... verovatno znate o kom se spotu radi...
Elem... baš mi se sviđa. Na osnovu opservacije u trajanju od nekoliko meseci (otkako imam adsl, pa mi je YouTube dostupan) došla sam do zaključka da, ne računajući pozerštine tipa Sacrament i Killing Loneliness, oni prave prilično kvalitetne spotove!
Yuhu!

Je l' ima neko link ka još nečemu zanimljivom?

ja sam vec odavno dosla...
pa da imam vas,ali jos neki.da je glavna tema him.
tokio hotel ima 500,rbd 1000000,rhcp 100000
a HIM nijedan
ustvari sad ce da ima jedan kad ga ja budem napravila...xexexexexexe
da li vam se svidja ono kad svira ville.ja ga se ne mogu naslusati...:wink::heart::oops:

ja bih rekla da nam tema ponovo umire...niko nista ne pise.mozda sam ja cesto na forumu,pa mi se tako cini...izasao je poster him-a u ok-eju:)MEGA...meni je drugarica dala jedan ja cu da kupim jedan.i imacu 2 postera,mada ne znam sta ce mi toliko...ali nema veze,sto vise to bolje..xexexexe

Hahaha!!!
Ako napraviš forum HIM, ja ću ti sigurno biti među prvim članovima!
Izvini, oslovila sam te u muškom rodu - my mistake, nisam skontala. :oops:

Ej, mnogo mi se sviđa onaj snimak, ali ima jedan još bolji, koji mene baca u trans... Solitary man je postavljao link ka tome, naći ću ga, pa ću postaviti.

Eeeeee, kako mi nekad nedostaje to kupovanje časopisa zbog postera...
Al' stvarno sam matora za to. A i gde bih sa tolikim posterima? :eek:

Hahaha!!!
Ako napraviš forum HIM, ja ću ti sigurno biti među prvim članovima!
Izvini, oslovila sam te u muškom rodu - my mistake, nisam skontala. :oops:

Ej, mnogo mi se sviđa onaj snimak, ali ima jedan još bolji, koji mene baca u trans... Solitary man je postavljao link ka tome, naći ću ga, pa ću postaviti.

Eeeeee, kako mi nekad nedostaje to kupovanje časopisa zbog postera...
Al' stvarno sam matora za to. A i gde bih sa tolikim posterima? :eek:

Nema veze...forum se sredjuje...xexe.to ce da bude najverovatnije 1. SRPSKI forum o him-u.a ja Admin:heart::mrgreen: juuuhuuuu

Bila je pre pre u Bravo-u adresa nekog srpskog HIM foruma,samo sam ja zagubila negde taj broj pa ne znam ni adresu :D Ali samo napred sa pravljenjem foruma,mislim da ces imati mnooogo clanova. :)

Nego...posteru u OK-u ?Je l to sad neki noviji broj? Kad je HIM u pitanju kupila bih ga iako je ostatak stranica bzv...

Opet ja sa zakašnjenjem...hvala za dobrodošlice :D

Bila je,ako me sećanje služi, u Bravo-u adresa nekog srpskog HIM foruma, ali sam ja to negde bacila..tako da ne znam koja je adresa..A trazila sam na netu i ništa nisam našla....

Samo napred sa pravljenjem foruma,imaćeš mnooogo članova.... :D

Opet ja sa zakašnjenjem...Hvala na dobrodošlicama.:D

Videla sam pre pre u Bravo-u da kao postoji neki srpski HIM forum,ali sam te novine negde bacila pa ne znam adresu,a na netu nema ništa o tome...
Samo napred sa pravljenjem foruma,mislim da ćeš imati dosta članova.

Nego..kažeš mega poster HIM-a u OK-u? To neki noviji br.?
Kad je HIM u pitanju kupila bih iako je ostatak stranica bzv.. :mrgreen:

Back