HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Podseća me na period iz 2001. Divne slike, Fency! Gde si našao info o koncertu?

HIM ima običaj da uoči nove godine organizuje koncert u Finskom rock klubu zvanom Tavastia gde se održava Helldone festival i ta tradicija traje još od 1995 i nijednom do sada nije prekinuta...zadnja dva koncerta su bila očajna,ali za ovaj poslednji kažu da je najbolji do sada...
ko hoće može da pogleda snimke sa youtube :wink:

HIM ima običaj da uoči nove godine organizuje koncert u Finskom rock klubu zvanom Tavastia gde se održava Helldone festival i ta tradicija traje još od 1995 i nijednom do sada nije prekinuta...zadnja dva koncerta su bila očajna,ali za ovaj poslednji kažu da je najbolji do sada...
ko hoće može da pogleda snimke sa youtube :wink:

Znam za tu tradiciju, u Tavastiji su ih prvi put primetili i ponudili ugovor za inostrano tržište koliko ja znam. Na dvd Love Metal Archives... ima snimaka s dočeka 2004. Ville je bio đavolski pijan tada. Mislila sam da će zaspati tokom pesme It's all tears...

Drago mi je što ste se lepo proveli na dočeku 2008. Ja nažalost ne mogu da se pohvalim, smorila sam se na nekoj odvratnoj žurci:(

HIM je doom/goth/pop/neo/Sabbath/metal/thrash itakodalje rock bend :mrgreen: ili ukratko alternative ;)
a love metal je izraz koga se HIM odrekao...sada obično kažu da su sabbath rock ili gay doom...

Znam za tu tradiciju, u Tavastiji su ih prvi put primetili i ponudili ugovor za inostrano tržište koliko ja znam. Na dvd Love Metal Archives... ima snimaka s dočeka 2004. Ville je bio đavolski pijan tada. Mislila sam da će zaspati tokom pesme It's all tears...

imaš taj dvd :shock:
hm,slušao sam taj koncert na jednom od sajtova i veruj mi,zvuči mnoogo bolje nego oni iz 2005. i 2006. ...

HIM je doom/goth/pop/neo/Sabbath/metal/thrash itakodalje rock bend :mrgreen: ili ukratko alternative ;)
a love metal je izraz koga se HIM odrekao...sada obično kažu da su sabbath rock ili gay doom...
???:confused: ...neo?šta je uopšte to? I kad su se odrekli love metala?na exitu su se definisali tako.

imaš taj dvd :shock:
hm,slušao sam taj koncert na jednom od sajtova i veruj mi,zvuči mnoogo bolje nego oni iz 2005. i 2006. ...

Imam ga. Kad je Him u pitanju uvek ću naći načina da uštedim za original (mada ovaj je i previše skup bio). Nije toliko loš bio taj koncert, ali se videlo da s Villeom nešto nije u redu. Meni je definitivno najbolja svirka Overdrive 1998. I super je još jedna iz 1999. svirali su Rebel yell na festivalu...Provinssirock, tako nešto...

???:confused: ...neo?šta je uopšte to? I kad su se odrekli love metala?na exitu su se definisali tako.

nisu...rekli su da su se nekada izjašnjavali kao love metal a sada kažu da su Sabbath gay tribute bend...
kako god,drago mi je što su se odrekli ljubavne metalurgije....

p.s.kako ne znaš ko je neo 8-)

neo1.jpg
<-------------------- NEO 8-)

======VVVVV==========VVVVV======
=======VVVVV========VVVVV=======
========VVVVV======VVVVV========
=========VVVVV====VVVVV=========
==========VVVVV==VVVVV==========
===========VVVVVVVVVV===========
============VVVVVVVV============
=============VVVVVV=============
==============VVVV==============
================================
=============IIIIII=============
========LLLLLL==================
========LLLLLLLLLLLLLLLLL=======
========EEEEEEEEEEEEEEEEE=======
========EEEEEE==================
========EEEEEEEEEEEE============
========EEEEEEEEEEEE============
======VVVVV==========VVVVV======
=======VVVVV========VVVVV=======
========VVVVV======VVVVV========
=========VVVVV====VVVVV=========
==========VVVVV==VVVVV==========
===========VVVVVVVVVV===========
============VVVVVVVV============
=============VVVVVV=============
==============VVVV==============

nash bog

Ma poklon...Znaci,jos imam oziljke..Jbt,kako sam pala na kolena,krvarilo je(pazi - bleed well :lol: ).Ali vredelo je!Pesma je ODLICNA,a Ville je PRELEP!!!Znaci...

Hahaha!!!
Pazi, nemoj sve njihove pesme da uzimaš preozbiljno, nije baš uputno! Ipak si ti mlada, treba da poživiš hehe...
I meni se pesma baš sviđa. Ne znam kada puštaju novo na Vh1, nisam je više ukačila od onda. A gledam Vh1 po ceo dan... :|

Hahaha!!!
Pazi, nemoj sve njihove pesme da uzimaš preozbiljno, nije baš uputno! Ipak si ti mlada, treba da poživiš hehe...
I meni se pesma baš sviđa. Ne znam kada puštaju novo na Vh1, nisam je više ukačila od onda. A gledam Vh1 po ceo dan... :|

Ahaha...Slusaj...Ja HIM slusam vec 3 - 4 godine (tako nekako)...A engleski sam i tada savrseno znala...Da sam svaku pesmu shvatila ozbiljno,DAVNO bih se ubila...

"Kill me
I begged and love said no
Leave me
for dead and let me go
Kill me
I cried and love said no
Kill me
I cried and love said no"
Mislim...:lol:
Kontam ja Villea,ali ja se 'vala ne bih ubila..Nije ni on :P

Back