InJoyAndSorrow
Primećen član
- Poruka
- 910
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podseća me na period iz 2001. Divne slike, Fency! Gde si našao info o koncertu?
HIM ima običaj da uoči nove godine organizuje koncert u Finskom rock klubu zvanom Tavastia gde se održava Helldone festival i ta tradicija traje još od 1995 i nijednom do sada nije prekinuta...zadnja dva koncerta su bila očajna,ali za ovaj poslednji kažu da je najbolji do sada...
ko hoće može da pogleda snimke sa youtube :wink:

Znam za tu tradiciju, u Tavastiji su ih prvi put primetili i ponudili ugovor za inostrano tržište koliko ja znam. Na dvd Love Metal Archives... ima snimaka s dočeka 2004. Ville je bio đavolski pijan tada. Mislila sam da će zaspati tokom pesme It's all tears...
???HIM je doom/goth/pop/neo/Sabbath/metal/thrash itakodalje rock bendili ukratko alternative
a love metal je izraz koga se HIM odrekao...sada obično kažu da su sabbath rock ili gay doom...
imaš taj dvd :shock:
hm,slušao sam taj koncert na jednom od sajtova i veruj mi,zvuči mnoogo bolje nego oni iz 2005. i 2006. ...
???...neo?šta je uopšte to? I kad su se odrekli love metala?na exitu su se definisali tako.
Ajde, ajde, nemoj tako. Ovo doba godine nije za sje*avanje. (mada se i ja najčešće baš tada s*e*ucnem)
By the way:
Hristos se rodi!!!
Svima vam želim sve najlepše.
Susie, presvukla si se i promenila frizuru. Nisam te prepoznala.
Himovci očigledno praznuju.
Ali, ja sam tu!!! Ta-daaaaaaa!!!
hehe

Ma poklon...Znaci,jos imam oziljke..Jbt,kako sam pala na kolena,krvarilo je(pazi - bleed well).Ali vredelo je!Pesma je ODLICNA,a Ville je PRELEP!!!Znaci...
Hahaha!!!
Pazi, nemoj sve njihove pesme da uzimaš preozbiljno, nije baš uputno! Ipak si ti mlada, treba da poživiš hehe...
I meni se pesma baš sviđa. Ne znam kada puštaju novo na Vh1, nisam je više ukačila od onda. A gledam Vh1 po ceo dan... :|