~FaLLeN_AnGeL~
Ističe se
- Poruka
- 2.133
The Rasmus...Mislim,ipak sam se nekada lozhila na Laurija...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali slusham i HIM narawno... s tim da blage neam koja je pesma s kog albuma i to... A owe izjawe da su oba benda sranje necu ni da komentarishem, mislim, tema lepo kaze da izaberete jedan bend, ako ne slushate ni jedan shto uopshte postujete tu...??!!??!!
:drunk: 
Definitiwno The Rasmus!![]()
![]()
![]()
Ali slusham i HIM narawno... s tim da blage neam koja je pesma s kog albuma i to... A owe izjawe da su oba benda sranje necu ni da komentarishem, mislim, tema lepo kaze da izaberete jedan bend, ako ne slushate ni jedan shto uopshte postujete tu...??!!??!!
![]()
PS samo josh da dodam da nisam rekla TR zbog njegowih chlanowa, jer se ne lozim na njih!!!! iz nekog razloga mi se chinilo potrebnim da to napomenem...

Hm??Zaista tezak izbor ovde se ne zna ko je veca pedercina onaj lik iz HIM-a ili onaj krele iz The Rasmus?? Slusaj bolju muziku ovo je suvise pederski!!

Kome ti to..?![]()

tkacio:Ja cu da glasam ZA RASMUS,
samo zato sto su oni bar imali toliko srca da se raspadnu...
A taj Funk rock Pop rock Alternative rock Alternative metal je njesra...
Kao i HiM lov rock... i Alternative rock...

da se raspadnu...???? o chemu ti????!!!! oni se NISU raspali, uskoro im izlazi nowi album...![]()
Rasmus nije metal,zbog toga nisu za poređenje...
postali su opaki darkeri kada je HIM izdao Razorblade Romance,a do tada su bili na foru RHCP...
a HIM je sada daleko od komercijale što su pokazali sa Venus Doom albumom,ali nebi mi smetalo i da su komercijala.