BeKaSoaD
Zainteresovan član
- Poruka
- 248

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@nodi
pazi,jednom smo imali jednu disukusiju,da napomenem,nije mi namera da se svadjam....samo imam utisak da si uvek nesto naostrena i da se svadjas....i nije mi jasno zasto vredjas stalno....mislim ako se tebi nesto ne dopada ne znaci da nema nikakvu vrednost ili da ne valja...mislim da nije tesko reci e to se meni ne svidja,ili slicno...sto je fora da se vredjamo ..e to je sr*nje i sl.....mislim da smo mi ipak klinci i ti i ja vecina ovde da bi rekli sta stvarno ima pravu vrednost a sta ne....jos uvek nismo kompetentni za to a dosta nece nikada ni biti...a u ostalom bolje da neko slusa him nego jk ili neke pilice koji kljucaju i jagnjice....u ostalom razumemo se...
Ja cu da glasam ZA RASMUS,
samo zato sto su oni bar imali toliko srca da se raspadnu...
A taj Funk rock Pop rock Alternative rock Alternative metal je njesra...
Kao i HiM lov rock... i Alternative rock...
Ne bih ja to napisala,
da ona osoba koju sam citirala nije pokusala da me ponizi,
kao ne znam da se tako bitan bend kao rasmus nije raspao...
I vec duze vreme se ni sa kim ne svadjam na forumu...
Tj ne obracam paznju...
Nisam ja bas toliko mala znas...![]()
Ne bih ja to napisala,
da ona osoba koju sam citirala nije pokusala da me ponizi,
kao ne znam da se tako bitan bend kao rasmus nije raspao...
I vec duze vreme se ni sa kim ne svadjam na forumu...
Tj ne obracam paznju...
Nisam ja bas toliko mala znas...![]()
Znas kako je nisam u tim fensi srnje vodama,
pa nisam u toku sta rade retardirani gay bendici...![]()
Pa sto onda uopste dolazis na ovu temu? HIM je bolji naravno..a zar Rasmus nema neku novu pesmu?Ni him ni rasmus I HATE THEM BOTH!!!!
Definitiwno The Rasmus!![]()
![]()
![]()
Ali slusham i HIM narawno... s tim da blage neam koja je pesma s kog albuma i to... A owe izjawe da su oba benda sranje necu ni da komentarishem, mislim, tema lepo kaze da izaberete jedan bend, ako ne slushate ni jedan shto uopshte postujete tu...??!!??!!
![]()
PS samo josh da dodam da nisam rekla TR zbog njegowih chlanowa, jer se ne lozim na njih!!!! iz nekog razloga mi se chinilo potrebnim da to napomenem...