Hilari Klinton sponzor teroristickog Muslimasnkog brastva

NN77

Domaćin
Banovan
Poruka
3.255
Оптужбе за везе Клинтонове сараднице с Муслиманским братством

ВАШИНГТОН – Петоро републиканских конгресмена оптужило је сарадницу америчке државне секретарке Хилари Клинтон за повезаност с египатским Муслиманским братством, пише „Вашингтон пост“.

Републиканци, међу којима је и конгресменка из Минесоте и бивша кандидаткиња за председничку номинацију у странци Мишел Бакман, упутили су писмо генералном инспектору Стејт департмента, у коме траже да се истражи веза Клинтонове заменице шефа кабинета муслиманке Хуме Абедин са покретом Муслиманско братство из Египта.

Према тврдњама републиканских конгресмена, троје чланова породице Хуме Абедин – отац, мајка и брат – повезани су с оперативцима Муслиманског братства.

- Циљ писма је да се истакне озбиљна забринутост за нашу националну безбедност и зато смо затражили одговоре о томе да ли постоји приступ Муслиманског братства и других радикалних група код највиших званичника Обамине администрације – рекла је Бакманова. Она је додала и да неће да ћути док се администрација не оглашава о опасностима које прете Америци.

Хума Абедин је сарадница Клинтонове дуже од деценије, још док је њен супруг Бил Клинтон био председник САД.

Стејт департмент се још није огласио поводом овог случаја.

http://www.pravda.rs/2012/07/19/optuzbe-za-veze-saradnice-klintonove-s-muslimanskim-bratstvom/
 

Back
Top