CIA i Ukrajina iza teroristickog napada u Moskvi, dokaza sve više...

Poruka
24.893
...

Jedan autorski osvrt na NATO-ISIS teroristicki napad u Moskvi...

Откривена логистика терориста из Крокуса!​

https://srbin.info/svet/otkrivena-logistika-terorista-iz-krokusa/

Током терористичког напада у подмосковском Крокус Сити Холу регистроване су активности на интернету украјинског Центра за информативно-психолошке операције.

Његове бот-мреже практично су синхронизовано кренуле да шире коментаре из различитих «експертских» средина које су говориле о наводној умешаности руских специјалних служби у терористички напад само да би оправдале дејства на територији Украјине.
Осим тога, уочи упада а у функцији скретања пажње, кренуло је оптуживање унапред представника Северног Кавказа за извршење терористичког напада.
Са скривених бројева телефона на број службе 112 кренули су анонимни позиви са лажним порукама о дешавањима и спам информацијама како би та служба за решавање ванредних ситуација била потпуно дезоријентисана.

Ta NATO Bot mreza je prisutna i na Krstarici...
Ali...
NATO-ISIS-UKRO-VERMAHT je sam sebi u petak ispisao smrtnu kaznu..

...
 
Englezi, Amerikanci i Nemci nam govore o empatiji? Najvece svetske masovne ubice


PROTIV PREVIŠE SIMPATIJA

Njemački Bundestag upozorio da se od Rusije ne pravi žrtva nakon napada: Ko sije teror, žanje teror​Foto: EPA-EFE

Foto: EPA-EFE
Njemački političari su upozorili da Kremlju ne treba dozvoliti da iskoristi teroristički napad u predgrađu Moskve. Michael Roth, predsjednik odbora Bundestaga za vanjske poslove, kazao je da je Ruska Federacija sama po sebi teroristička država.

Nakon terorističkog napada u predgrađu Moskve, Roth, predstavnik vladajuće Socijaldemokratske partije, upozorio je da ne treba Rusiju previše smatrati žrtvom.
"Suosjećamo sa mnogim nevinim žrtvama u Moskvi. Ipak, moramo zapamtiti da je Rusija teroristička država koja je sinoć terorizirala ukrajinske civile raketnim i dronovima. Oni koji siju teror žanju teror", rekao je Roth za Bild am Sonntag .
Šefica odbora za odbranu Bundestaga Marie-Agnes Strack-Zimmermann opisala je napad kao užasan i podsjeća na napad na Bataclan u Parizu.
"U zemlji, ovo je veliki udarac za sigurnosne agencije jer je bilo upozorenje, posebno u vezi sa koncertima. Očigledno je da je Putin potpuno pogrešno procijenio ova upozorenja, da ih nije shvatio ozbiljno i da će pokušati da odvrati pažnju od njih", rekla je Strack-Zimmermann, pozivajući se na upozorenja iz SAD-a.
Naglasila je da bi Putin umjesto da vodi agresivan rat protiv mirnog susjeda, trebao da se suoči s terorizmom rame uz rame sa drugim pogođenim zemljama.
Roderich Kiesewetter, portparol parlamentarne frakcije CDU/CSU za vanjsku politiku, nije isključio mogućnost da je napad u blizini Moskve bio false flag operacija koju je organizovala sama Rusija.

"U ovom trenutku se ne može isključiti da je ovo možda bila false flag operacija koju je organizovala sama Rusija, čak i ako se čini da je islamistički ugao vrlo vjerovatan, posebno s obzirom na to da je ISIS preuzeo odgovornost", dodao je.
Velika Britanija je upozorila lidera Kremlja Vladimira Putina da ne koristi teroristički napad u predgrađu Moskve kao izgovor za eskalaciju rata protiv Ukrajine. Islamska država preuzela je odgovornost za napad u kojem su poginule najmanje 133 osobe. Ukrajina je negirala umiješanost u napad.
Sjedinjene Američke Države su se složile sa ovom ocjenom, nakon što su nekoliko sedmica ranije upozorile na predstojeći teroristički napad u Moskvi.
 

Back
Top