HHO je definitivno isplativ! SVETA VODICA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Debljina ploče je dovoljna 1mm, broj ploča zavisi od napona koji ćeš koristiti, između dve ploče treba da bude napon 2 V maksimalno 2,3 V, sve što je preko ne valja. Dakle ako ćeš koristiti na kolima alternator ti daje napon oko 13,8 V pa stavljaš ploče ovako: +nnnnn-nnnnn+ itd.... što je više ploča veća je i proizvodnja, ali i veću struju vuče. Maksimum po cm2 ploče neka ti bude 0,066A i to je struja za jedan generator +nnnnn- .
St.MVujanoć sveti čoveče
obećaj im večnu vožnju.
ko ugradi HHO , a bogami i MV-HHO večno će da se vozi.
i tako nastade religija . jer ko želi da prestane da postoji ?
jer ko želi da nafta nestane ?
ali tu je San MV
ne očajavajte.
ko u njega veruje , voziće se...
Jeli to sve što imaš da kažeš? Veoma naučno nema šta!St.MVujanoć sveti čoveče
obećaj im večnu vožnju.
ko ugradi HHO , a bogami i MV-HHO večno će da se vozi.
i tako nastade religija . jer ko želi da prestane da postoji ?
jer ko želi da nafta nestane ?
ali tu je San MV
ne očajavajte.
ko u njega veruje , voziće se...
Evo: http://www.hho-tehnologija.info/showthread.php?201-HHO-ststeva/page4Koji forum ? Interesuju me i druga iskustva, a na pretrazi google ne može da nađe ovaj tekst.
Jel vozis belu zastavu?Niske tablice? kladim se da jeste.
Tebi pomoći nema!, Jedino možda u Lazi!ko ne veruje ...
goreće u GSPu celo leto ...
i gušiće se u znoju ,smradu ..
i neće mu biti spasa.
ST. MV ti pomozi da vozimo mi na vodi !
ušteda 146%Evo citiram čoveka sa jednog drugog foruma:
"Bio sam smesan na pumpi kad sam trazio da mi sipaju litar plina ali dobro je da sam znao radnika pa mi je to ucinio. Pre tocenja sam odvio crevo na isparivacu i totalno ispraznio bocu...
Verovatno neko ne zna pa cu napisati, kada pse plin istrosi, on ne nestaje od jednom (kao benzin) vec lagano, motor nece u visoke obrtaje i ta granica se smanjuje kako se smanjuje pritisak u boci tj plin se trosi.
E ja sam vozio dok gas ne spadne na 1600 obrtaja tj kad dodam gas auto krene da se gusi.
Put na kome je bio test je relatvno ravan.
Samo sa plinom presao sam 10.7 KM
Sa plinom + HHO 16 KM, to je usteda od 46% sto je malo ne realno, tako da cu nastaviti da pratim potrosnju...."
Verovatno i on laže po nekima ovde?!
ko ne veruje ...
goreće u GSPu celo leto ...
i gušiće se u znoju ,smradu ..
i neće mu biti spasa.
ST. MV ti pomozi da vozimo mi na vodi !
Tebi pomoći nema!, Jedino možda u Lazi!
Tebi pomoći nema!, Jedino možda u Lazi!
Da opasnost po raznorazne majstore koji su do sada zarađilivali velike svote na ugradnji TNG, e pošto toga više nema možete samo da se pojedete živi. Svi koji žele da ugrade HHO u svoj automobil rado ću im pomoći bez ikakve nadoknade.Fernando, izvini ali nisam mogao da izdržim.
Pošto vidim da su u Lazi opet vrata bila otvorena i mv izašao moram da prijavim jer postaje već opasnost po okolinu.Nadam se da su mu košulju već obukli.
Rekoh ti već jednom: "Nije važno šta kaže nego ko kaže", tako da me se komentari čoveka koji ne zna da sastavi prostu rečenicu ne dotiču. Svoju sujetu leči na nekom drugom mestu, ili bar ponekad napiši nešto što ima veze sa temom, pa makar i pogrešno.Ovo možda si mogao da izostaviš.
HAHAHAHAHAHA ! Kao prvo nisam se ja nakačio na tebe nego ti na mene, tako da "odkači" se ti druškane ako nisi u stanju normalno diskutovati. Šta si mislio da ću ti dozvoliti da mi se obraćaš tako kako si ti naučio da se obraćaš ljudima, gadno si se prevario.Zar ne primećuješ da si jadan sa tom tvojom diskusijom o HHo i da te niko ne zarezuje ni za suvu šljivu.Odkači se od mene ovo ti je zadnja opomena.
Zašta da mu se zahvalim, za tvoje uvrede, ajde čoveče skini mi se, ako si ti taj koji određuje kriterijume lepog ponašanja onda je ovaj forum dno dna.Budala ostaje budala,zahvali se Fernandu
ako stavis HHO generator,trosice ti oko 5,6 L/100 km . zato sto trosi gorivo ,da bi napravio struju koja ce da napravi HHO gas.