HHO vodeni gas kao gorivo, diskusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije on bajo. ovde sam se ukljucio dok sam trazio resenja oko ovoga. ali nema veze. to je fino sto tako mislis. sedis za kompom i razmisljas. posto si mladji evo ti jedna fina recenica. dok si sam sigurno si najpametniji ;-) to su radili i posle II svetskog rata u srbiji pa sad mi ispastamo posledice. dok je ceo svet nesto pokusavao da napravi i pravio to sto je pokusavao, kod nas su sedeli u CK (kao ti pred kompom) i trazili PRAKTICNA RESENJA ZA TRENUTNU,NOVONASTALU,SITUACIJU I GRESKE U RESENJIMA ISTIH ( nisam ni znao da mogu ovo da smislim :-D ) i naravno svi vidimo gde smo stigli. cudi me samo sto koristis net. pazi i tu ima elektrona moze neki da te ujede , nedaj boze da se zarazis nekim virusom. ko zna sta sve nova tehnologija nosi. al da ja ne lupam vise. probaj da napravis, izmeri potrosnju, izmeri koliko toplote dobijes i vidi sam. ako nista drugo nemoj da kvaris drugima volju. napravi,ízmeri i pokazi rezultate. samo tad ces moci da das validni komentar. mani ti elektrone. na slavu nece da ti dodju i donesu energiju na poklon. samo ce da ti pozajme ;-)
nemoj više...bilo je i previše :lol:

Pozdrav ljudi i vi ostale neznalice.
Fertig.

Sinoc gledam po treci put dokumentarac o pravljenju boze ajnstajnovog kondenza ( fenomenalna stvar ), i samo se setim ovih naucnika ovde i njihovih garaza..
i rasprave na nivou osnovne skole..
:lol:
jel sinak kako napreduju (pileci) bicepsi ?:D ...
ja sam trenutno zauzet -rezem voce ,pa se bacam na HHO za par dana ,i imam velike planove ,proracune sam izveo ,funkcije i grafikone spremio, pa videcemo stvarne rezultale koliko se slazu sa teorijskim proracunima.
uskoro vise o tome.

jel sinak kako napreduju (pileci) bicepsi ?:D ...
ja sam trenutno zauzet -rezem voce ,pa se bacam na HHO za par dana ,i imam velike planove ,proracune sam izveo ,funkcije i grafikone spremio, pa videcemo stvarne rezultale koliko se slazu sa teorijskim proracunima.
uskoro vise o tome.

i funkcije i grafikone bog te mazo :lol:
bicepsi dobro, bice bolje kad ugradim hho
:lol:

...ma kakav HHO za tebe je samo motika hahahahaa :D

Pa vidi šta si sve napisao zadnjih 5 posta pa onda neka vidi mod ko ovde španuje ali tvoje ne briše već samo nama protivnicima prevaranata ,koji po pijacama za 200 € tvrde a koji ne mogu nešto da dokažu a kenjkaji firnajc ovde.
Kad nas sve odavde isterate onda čete sami između sebe da se prepirete.

Poslednja izmena:
Pa vidi šta si sve napisao zadnjih 5 posta pa onda neka vidi mod ko ovde španuje ali tvoje ne briše već samo nama protivnicima prevaranata ,koji po pijacama za 200 € tvrde a koji ne mogu nešto da dokažu a kenjkaji firnajc ovde.
Kad nas sve odavde isterate onda čete sami između sebe da se prepirete.
Kao prvo imaj malo poštovanja prema svima koji diskutuju, kao drugo pogrešan ti je stav da je neko ovde radi toga da se prepire, možda ti jesi neznam, ja sam tu da razmenim iskustva, forumi valjda radi toga i postoje,e sad što ti i kompanija spamujete non stop pa o razmeni iskustava nema ni govora, to je već nešto drugo.
To što tvrdiš da je neko prevarant, sudiš valjda po sebi, evo pozivam te da izneseš na videlo bilo koji podatak o meni lično ako sam negde nekom nešto prodao ili nekog prevario. Znaš kad se nešto tvrdi onda treba imati argument za to.To što ti tvrdiš da se boriš protiv prevaranata, to je lepo samo si pogrešio adresu, eeeeeeee, ali treba imati petlju pa one prave nagaziti. Mada mi se čini da ti pre štitiš neke svoje interese pod tim izgovorom.
Što se tiče brisanja opet iznosiš neistinu, niko nije obrisao nečiji post zato što je protivnik HHO, nego je post obrisan radi nečeg drugog, stvarno si nepošten, zloupotrebljavaš činjenicu da je nečiji post obrisan, a navodiš sasvim druge razloge za brisanje, kad si tolika poštenjačina onda bar kaži istinu.

nego, evo polako je grejna sezona pri kraju, pa me baš zanima kako je prošlo ono čuveno grejanje na aluminijum. Beše najavljeno na sva zvona ali od tada nasta tajac. a pošto se radi o revolucionarnom izumu, smatram da se svakodnevno vodila evidencija o potrošnji, temperaturi i tako to...:think:

ajde molim te , ' razmenjujete iskustva ' 5 godina po forumuma . rezultat NEPOZNAT !
'zavisi od automobila ' trte-mrte , zaglupljivanje i guranje glave u seno pred činjenicom da polako nestaje fosilnih goriva , a to smo svi znali i znamo.
ne smete da prihvatite budućnost u kojoj ako se ne pronadje nešto naprednije ( baterije , dobra fuel ćelija , itd..) ima da se nas 95 % vozi samo javnim prevozom,biciklama i ko ima magarca da uzjaše.

tebi je mvujanoviću baš stalo da se u nedogled nastavljaš. kakva više 'iskustva' kad stvar ne radi. i da tačno i mi dolazimo ovde iz inata kao i ti.
nacrtao sam ti i izračunao i sve je jasno da tu nema ničega.
ali tebi je žao da odbaciš uzaludno potrošene mesece i godine pa sad guraš u zid i dalje.

nego, evo polako je grejna sezona pri kraju, pa me baš zanima kako je prošlo ono čuveno grejanje na aluminijum. Beše najavljeno na sva zvona ali od tada nasta tajac. a pošto se radi o revolucionarnom izumu, smatram da se svakodnevno vodila evidencija o potrošnji, temperaturi i tako to...:think:

Otvori prokletu temu o grejanju aluminijumom na prirodnim naukama ili nekom prikladnom pdf-u / ovde se drzi zadate teme ....najdobronamernije kazem!

ajde molim te , ' razmenjujete iskustva ' 5 godina po forumuma . rezultat NEPOZNAT !
.
nije tacno ,jel vidis kako lazes, temu je otvorio niko drugi do no tvoj cenjeni SIGNATURE hahahaha i to pre MANJE OD GODINU DANA ahahahaa ..!!!
'zavisi od automobila ' trte-mrte , zaglupljivanje i guranje glave u seno pred činjenicom da polako nestaje fosilnih goriva , a to smo svi znali i znamo.
ne smete da prihvatite budućnost u kojoj ako se ne pronadje nešto naprednije ( baterije , dobra fuel ćelija , itd..) ima da se nas 95 % vozi samo javnim prevozom,biciklama i ko ima magarca da uzjaše.
tebi je mvujanoviću baš stalo da se u nedogled nastavljaš. kakva više 'iskustva' kad stvar ne radi. i da tačno i mi dolazimo ovde iz inata kao i ti.
ali tebi je žao da odbaciš uzaludno potrošene mesece i godine pa sad guraš u zid i dalje.
Mi smo u velikoj meri dokazali da radi i postavili smo na stotine podataka i linkova a vi se ubiste od trolovanja da bi razvodnili temu nazalost bezuspesno jer dosta se ljudi i na temi javilo kako zeli da proba ,evo sad vam i lozak ide preko 100dinara pa vise ne postoji gorivo na kom je moguce ustedeti a bas ide uz HHO uredjaj loz ulje ,plin i lozak ce samo da skupljaju ostaje vam samo HHO i moracete da predjete na njega a znam da bi radije crkli nego priznali da niste bili u pravu...
ne znam za druge al ja preko ovog foruma nisam prodao nijedan HHO- uredjaj i samo sam izgubio dosta vremena, zivaca ,i bogme zdravlja u raspravi sa zatucanim i zaslepljenim ,zajebantima,duducima, klincima,udbasima , separatistima ....izvinte ako sam nekog preskocio...a retko koga su interesovali zaista realni, dokumentovani i pravi podaci u eksploataciji kako moji i ostalih konstruktora sto je sramota ...iako imam par crvenih i zutih kartona ponosno mugu reci da dosada nikoga i niciji post nisam prijavio iako mi se mnoge stvari ne svidjaju ,ko mi neveruje neka pita moderatore.
Baterije i fuel celije nisu nikakav izvor energije genije, vec obican rezervoar ,nama treba izvor energije i povecana efikasnost.

Poslednja izmena:

A odakle ti znaš da neradi? Probao si? Neko ti rekao? Negde si pročitao?, Misliš da je dovoljno reći ne radi i završena stvar. Šta si ti nacrtao? Izračunao si da je uloženo veće od dobijenog, pa šta? Dokle je potrebno da vam pišem da ja ne jurim nikakav perpetum, jel treba da ti nacrtam čoveče, to je samo jedan običan katalizator samo mnogo jeftiniji od fabričkog.
Neznam zašto misliš da se ja nastavljam,ko si ti da određuješ koliko će neko da piše o nečemu, kao što sam rekao ako ti tema nije interesantna,ti je preskoči, ako misliš da je internet i forumi mesto gde ćeš lečiti sujetu pogrešio si.
Ja sam ovde dokumentovao eko test vozila i dino test, dakle šta više želiš kao dokaz, a šta si ti dokumentovao sem obične teorije o PPM,dobro poznata stvar kod vas nevernih Toma, čim vam nešto nije jasno odmah se pozovete na PPM, valjda tako želite da impresionirate čitaoce. To ne prolazi više.

Za vecinu ljudi ovo dovoljno govori, da sam ja npr. izumeo uredjaj koji stedi 20 % goriva, za godinu dana bio vec bio bogat..
Pogotovu u ovakoj zemlji, to bi islo ko alva..
god dana je proslo, vi ste i dalje tu de ste bili pre godinu dana..
sta cekate ? smrde vam pare ili sta ?
Ili je ono logicnije..sprava koja pravi mehurice ne radi nista drugo..osim sto pravi mehurice..

Bravo majstore ovo si mu lepo rekao ali on to ne shvata.
A šta bi ja trebalo da shvatam tvoje laži jeli? Prvo odgovori na ono što sam te pitao i što stalno forsiraš kao nečiji greh, sada si me zaista naljutio i rizikovaću da budem banovan. Šta ti imaš kome da kažeš, do sada nikada ništa o temi napisao nisi samo si podjebavao i vređao druge. Buniš se što ti je drug Sig banovan i okrivljuješ modove za to, što ne napišeš istinu da je isti vređao Srpski jezik, dakle udario na R.Srbiju, pa to je za organe gonjenja, a ne za modove.
Kad budeš bilo šta dokumentovao u vezi sa HHO, pa makar i negativno smatraću te za ozbiljnog sagovornika, ovako si za mene jedan običan spamer koji nema pojma o čemu piše, ili možda i ima ali svesno glumi budalu, zarad nekih svojih interesa.
Kao što reče Kizo pa ovde sam samo izgubio nerve i energiju na raznorazne dokone tipove kojima je ovo laka zabava. Preskoči me čoveče ozbiljno ti kažem,nisi uopšte interesantan.

Za vecinu ljudi ovo dovoljno govori, da sam ja npr. izumeo uredjaj koji stedi 20 % goriva, za godinu dana bio vec bio bogat..
Pogotovu u ovakoj zemlji, to bi islo ko alva..
god dana je proslo, vi ste i dalje tu de ste bili pre godinu dana..
sta cekate ? smrde vam pare ili sta ?
Ili je ono logicnije..sprava koja pravi mehurice ne radi nista drugo..osim sto pravi mehurice..
Evo ja ti nudim posao, napravi bogatim i tebe i mene, ne brini svu odgovornost što se tiče da to ne radi preuzimam na sebe.
Da vidim jeli tebi smrde pare?! Imaš ponudu javno, i bez ikakve odgovornosti, može li?

Otvori prokletu temu o grejanju aluminijumom na prirodnim naukama ili nekom prikladnom pdf-u / ovde se drzi zadate teme ....najdobronamernije kazem!

nije tacno ,jel vidis kako lazes, temu je otvorio niko drugi do no tvoj cenjeni SIGNATURE hahahaha i to pre MANJE OD GODINU DANA ahahahaa ..!!!

Mi smo u velikoj meri dokazali da radi i postavili smo na stotine podataka i linkova a vi se ubiste od trolovanja da bi razvodnili temu nazalost bezuspesno jer dosta se ljudi i na temi javilo kako zeli da proba ,evo sad vam i lozak ide preko 100dinara pa vise ne postoji gorivo na kom je moguce ustedeti a bas ide uz HHO uredjaj loz ulje ,plin i lozak ce samo da skupljaju ostaje vam samo HHO i moracete da predjete na njega a znam da bi radije crkli nego priznali da niste bili u pravu...
ne znam za druge al ja preko ovog foruma nisam prodao nijedan HHO- uredjaj i samo sam izgubio dosta vremena, zivaca ,i bogme zdravlja u raspravi sa zatucanim i zaslepljenim ,zajebantima,duducima, klincima,udbasima , separatistima ....izvinte ako sam nekog preskocio...a retko koga su interesovali zaista realni, dokumentovani i pravi podaci u eksploataciji kako moji i ostalih konstruktora sto je sramota ...iako imam par crvenih i zutih kartona ponosno mugu reci da dosada nikoga i niciji post nisam prijavio iako mi se mnoge stvari ne svidjaju ,ko mi neveruje neka pita moderatore.
Baterije i fuel celije nisu nikakav izvor energije genije, vec obican rezervoar ,nama treba izvor energije i povecana efikasnost.

ili šta će da bude? :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back