HHO vodeni gas kao gorivo, diskusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ceo svet je protiv njega i sve je zavera i plod naftnog lobija.
sound familiar?
Jel ti to polako izbacuješ srpski jezik iz upotrebe ili za to nema srpska reč ili misliš da si ovako mnogo ozbiljniji i kako to da se sprdaš sa ejč,ejč,ou, a ovamo "sound familiar" zvuči baš poznato uvlakački.
Ma jok zavere nema, sve funkcioniše baš kako treba, gde bi naftaši takvo nešto radili , ajde molim te, baš ih briga ako se kojim slučajem pojavi alternativa i to još jeftinija, lepo će zatvoriti fabrike raspustiti radnike i milina. Ameri ratuju po svetu i uzimaju naftu tek tako iz ćefa jelda?
Šta bi sa onim farmaceutima, ni tu nema zavere jelda, gde se dade odjednom onaj silni grip, uništili ga profitom, milioni u džepovima i nestade i ptičji i svinjski, a baš sam očekivao da se pojavi i magareći.

Pošto su potvrdili uštetu N.A.S.A.; KOCAELI UNIVERSITI; PURDUE UNIVERSITI; PANACEA UNIVERSITI kod njih se više ne vozi na dizel ni benzin već samo na HHO a ti si veliki dobitnik u celoj toj priči.Ipak mislim da su vrata bila otvorena.
Čekaj da raspravimo jednom za svagda, ako želiš da učestvuješ u raspravi učestvuj bez podsmeha i inputiranja nečega što ne stoji.
HHO se koristi radi boljeg sagorevanaja osnovnog goriva, šta je tu nejasno, moram te razočarati u vezi sa tvojim aludiranjem na vožnju samo na hho pa ti reći da je automobil, davnoooooooooooo pre benzina išao na vodonik! Pošto je isti bio opasan za skladištenje, a današnja tehnologija je i to rešila pitanje je samo vremena kada će se pojaviti u široj upotrebi,na žalost naftaša internet im je u velikoj meri poremetio planove jer su informacije u svakom momentu dostupne.
Moje iskustvo je sa uštedom i dalje od toga neidem jer nemam ni sredstava ni potrebnog znanja za dalje.
Dakle molio bi te da se sagovornicima obraćaš sa dužnim poštovanjem, ako je ovo za tebe laka zabava mene preskoči.

Zar niko nema odgovor na ovo pitanje: ako neko ume da mi objasni ili da nacrt za bilo sta sa potrosnjom od 150 w moze da sece ili vari ( ne lemi vec vari ) i da bude dimenzija da moze da se drzi u ruci onda svaka cast" Gde ste sada svi vi koji ste toliko glasno osporavali HHO, nije valjda da vam je toliko potrebno da odgovorite čoveku? Stručnjaci tvrde da je struja najiskoristivija, pa hajde neka neko od vas konstruiše neku napravu da radi na struju, s tim da nesme da povuče više od 150 Wati, a da pritom može da vari i seče.

Pošto su potvrdili uštetu N.A.S.A.; KOCAELI UNIVERSITI; PURDUE UNIVERSITI; PANACEA UNIVERSITI kod njih se više ne vozi na dizel ni benzin već samo na HHO a ti si veliki dobitnik u celoj toj priči.Ipak mislim da su vrata bila otvorena.

hahaha... sta bila otvorena? ... kanda su sirom otvorena ostala, proverte molim vas..... hahha

hahaha... sta bila otvorena? ... kanda su sirom otvorena ostala, proverte molim vas..... hahha

Pa vidiš Uroševiću ja za razliku od tebe navedem izvore koji su svima dostupni, samo malo treba znati koristiti internet, a ti samo lupaš i pljuješ, veoma čudan čovek reklo bi se, pa daj brate neke argumente više. Eto čovek vas je lepo pitao, niko mu nije odgovorio jer nema odgovor, a onda pribegavate ismevanju.

Odgovorili bismo mi ali naše se briše i kažnjava a tvoje gluposti se odobravaju ,onda zašto da diskutujemo kad uvek izvučemo deblji kraj.A ti ovde ne napisa ništa o HHO a tvoje se vidiš ništa nije obrisalo.Zato ostani sam i misli da si naj ,naj.
Opet pokušavaš manipulacijama dovesti u zabludu one koji neznaju o čemu se radi i to je tvoj i tebi sličnih način nastupanja, samo mi nije jasno zašto to radite, da li na taj način hranite svoju sujetu ili šta već?
Post koji je obrisan je bio uperen protiv R. Srbije i ne samo da je zaslužio da se briše već da organi gonjenja odrade svoj posao.
P.S. I vidi pero ja stalno i pišem o HHO, samo ponekad moram da vam odgovorim na adekvatan način, zar ste mislili da možete da vređate i ponižavate a da vam se ne odgovori istom merom?
Ti čoveče nikada ama baš nikada nisi ništa napisao o temi i neznam koja je tvoja svrha postojanja ovde, jedino ako na taj način kao što sam rekao hraniš sujetu.
Odgovorio bi ti kad bi znao !

Poslednja izmena:
Ja pokušavam tebe da shvatim ali nema šanse.A da sam te vređao to nije istina.O temi mogu da kažem nešto iako ti misliš da si samo ti u pravu.
Kod svake rasprave ima dva gledišta moje i ono drugo koje je pogrešno.
Tačno baš tako, to je ono čega se ti držiš i ne dozvoljavaš različito mišljenje. Samo ja ne da imam različito mišljenje nego i dokaze za to mišljenje, e vidiš u tome se ti i ja razlikujemo. Svaki put kad sam ponudio nekom od vas teoretičara sa ograničenim pogledom na sve oko sebe dobio sam odgovor : "Nemam ja šta da se uveravam" jer valjda misli da sve zna.
Da si vređao i ismevao istina je, ne teraj me da ti citiram postove.
Dobro je napreduješ, jer ipak nisi imao petlju da kažeš kako nije istina moje navođenje razloga za brisanje nekih postova.
A sada ako želiš daljnju raspravu može ali samo o temi, i to argumentovano i sa dokazima.
Evo ponovo pitam tebe i sve tvoje istomišljenike, navedite jedan uređaj koji sa 150W snage vari, seče, topi. Red je da odgovorite čoveku koji vas je to pitao.

Tačno baš tako, to je ono čega se ti držiš i ne dozvoljavaš različito mišljenje. Samo ja ne da imam različito mišljenje nego i dokaze za to mišljenje, e vidiš u tome se ti i ja razlikujemo. Svaki put kad sam ponudio nekom od vas teoretičara sa ograničenim pogledom na sve oko sebe dobio sam odgovor : "Nemam ja šta da se uveravam" jer valjda misli da sve zna.
Da si vređao i ismevao istina je, ne teraj me da ti citiram postove.
Dobro je napreduješ, jer ipak nisi imao petlju da kažeš kako nije istina moje navođenje razloga za brisanje nekih postova.
A sada ako želiš daljnju raspravu može ali samo o temi, i to argumentovano i sa dokazima.
Evo ponovo pitam tebe i sve tvoje istomišljenike, navedite jedan uređaj koji sa 150W snage vari, seče, topi. Red je da odgovorite čoveku koji vas je to pitao.
laser

e super za taj laser. mislio sam da to ostavim za kasnije. da ne radim 2-3 stvari od jednom. aj ako ti nije tesko stavi ovde nacrt za jedan omanji da sa nekih 3-4000 din napravim jedan. resio sam da se bacim u pirsing-biznis pa mi bas odgovara jedan sa manjim zrakom da zalemim ( ne da zavarim ) par komada HA HA HA ;-)

sto bi reko moj pokojni deda "jel' slave ti, a di ti to vide" (sad se smejem) laser si video u filmu to znam, a gde si video HHO generator? pazi u knjigama i na filmu svacega ima znas ;-) ajde da se ja i ti kladimo.vidim ovo 91 pa predpostavljam da si to godiste. kod mene je 74 zbog toga. stavi ti lepo u dzep 1000 din i kupi par stvarcica i probaj da napravis HHO generator. ako NE uspes ja stavljam 1000€. ja cu da stavim 1000€ i po tvom nacrtu da napravim laser. ako ja ne uspem ti das samo 500€. znaci ja stavljam 100x od tvojih para a ti samo 1/2 mojih. pa da vidimo sta ispadne. interesantno je ovo na forumima i stvarno me cudi da ljudi komentarisu nesto a nisu ni probali. pa probaj bre ne kosta mnogo. 5 paklice cigareta. nije puno. posle toga komentarisi.

nije on bajo. ovde sam se ukljucio dok sam trazio resenja oko ovoga. ali nema veze. to je fino sto tako mislis. sedis za kompom i razmisljas. posto si mladji evo ti jedna fina recenica. dok si sam sigurno si najpametniji ;-) to su radili i posle II svetskog rata u srbiji pa sad mi ispastamo posledice. dok je ceo svet nesto pokusavao da napravi i pravio to sto je pokusavao, kod nas su sedeli u CK (kao ti pred kompom) i trazili PRAKTICNA RESENJA ZA TRENUTNU,NOVONASTALU,SITUACIJU I GRESKE U RESENJIMA ISTIH ( nisam ni znao da mogu ovo da smislim :-D ) i naravno svi vidimo gde smo stigli. cudi me samo sto koristis net. pazi i tu ima elektrona moze neki da te ujede , nedaj boze da se zarazis nekim virusom. ko zna sta sve nova tehnologija nosi. al da ja ne lupam vise. probaj da napravis, izmeri potrosnju, izmeri koliko toplote dobijes i vidi sam. ako nista drugo nemoj da kvaris drugima volju. napravi,ízmeri i pokazi rezultate. samo tad ces moci da das validni komentar. mani ti elektrone. na slavu nece da ti dodju i donesu energiju na poklon. samo ce da ti pozajme ;-)

Zasto bi to radio ?
Ne treba mi ni 1000 din, da dobijem mehurice gasa u vodi..
al cemu to :lol:
Kad sam ulozio vise nego sto sam dobio..:/
zanima me samo kolko mvujanovic ima ovde naloga?
20 ? :lol:
Šta lupetaš ti bre? Nisi valjda toliko opsednut mnome, pa si umislio da te proganjam. Verovatno sudiš po sebi, kako ti radiš pa umišljaš da i drugi to čine, te klinačke fore zadrži za sebe, moji sinovi su stariji od tebe, meni nije potrebno imati više od jednog profila jer se uspešno nosim sa vama,nekolicinom. Mnogo je ljudi koji su se uverili u HHO i sad te smeta što su se neki pojavili ovde, ti kao da živiš na Marsu, šta si mislio samo mvujanović priča o HHO i niko više neće, e zezno si se puno.
Nego ajde napravi nam taj laser što sa 30 Wati snage seče, plaćam koliko košta, evo nemora sa 30, može sa 150 W, eto i ja se prodružujem ponudi lune74.
Lepo ti čovek reče jedini validan komentar je od onih koji su uradili ili bar pokušali uraditi nešto, teoretičari će uvek ostati teoretičari,koji nisu svesni razlike između teorije i prakse.

Original postavio Urosevic Misha
hahaha... sta bila otvorena? ... kanda su sirom otvorena ostala, proverte molim vas
Pa vidiš Uroševiću ja za razliku od tebe navedem izvore koji su svima dostupni, samo malo treba znati koristiti internet, a ti samo lupaš i pljuješ, veoma čudan čovek reklo bi se, pa daj brate neke argumente više. Eto čovek vas je lepo pitao, niko mu nije odgovorio jer nema odgovor, a onda pribegavate ismevanju.
evo da navedem izvor: Djordje Balasevic, numera " namcor "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back