umesto glupavih slicica koje te impresioniraju sa magnetima a radjenim u paint-u , treba se malo ozbiljnije posvetiti dizajnu HHO celije a ljudi sa iskustvom znaju za razliku od ljudi koji ne samo da ih nisu ni pokusali napraviti jer uopste i neveruju u to : Siga,Microwave, Djure, Ivana, Perafitilj..... siroti covece..... i to treba nekoga da impresionira HA HA HA....
Ne znam da li vredi da pogledas forum hho i automobil,a zatim na osnovu prepiske doneses zakljucak da li je Djura pokusao.
Jesam pisao o tome da samo procesom elektrolize nije moguce ostvariti da automobil ide samo na hho kao pogonsko gorivo.
Sve i da ti ovo uspe nekim cudom, unistices motor vrlo brzo.Ovo je samo jedan od razloga zasto ne verujem u to.
Medjutim kao dopunsko gorivo i katalizator sagorevanja u odredjenoj kolicini je izuzetan.Mislim da si i sam napisao u
jednom od prethodnih postova da zimi olaksava palenje, zaostala kolicina gasa u uredjaju.S obzirom kakve krntije vozimo
i gorivo "izuzetnog" kvaliteta ,ako zimi upalis iz prve mislim da je to vise nego extra dobro.
Pisao sam o kombinaciji vise procesa istovremeno : elektrolizi pri rezonanciji i visokim naponom od 20000v-25000v na izuzetno
visokim frekvencijama oscilovanja , rezultat je dosta bolji od bilo kog obicnog elektrolizera do sada ,ali ni ovo nije dovoljno.
Nije mi uspelo uz pomoc ovih procesa da ostvarim vise od 85% ulozene energije.
Znam da ce se vecina pozvati na radove Stanley Mayer-a kako je to moguce, medjutim na snimku ces videti uredjaj koji je u
stanju da proizvede oko 8 lit gasa u minuti.Sto nije dovoljno.Tajna je u necem sasvim drugom.Ovo je znao i Daniel Dinge sa filipina, mozda si
imao priliku da vidis na you tube.Takodje je iskoristio bombardovanje elektroliznog materijala alfa cesticama.Dobio je gorivo koje je mnogo
vece energetske vrednosti od vecine poznatih.Tako da i male kolicine zavrsavaju posao.U ovoj prici elektrolizer je neophodan.On je samo mali
deo "zagonetke".
Kizo, nadam se da je dosta od mene .Jednom prilikom M.Vujanovic je spomenuo da u otpadu iza radionice ima dosta bacenih neuspelih
elektrolizera , citavu gomilu. Sta mislis kako je kod mene?