Ne branim nikoga, ali reći da je čovek izložio podsmehu par milona građana koji teško žive je smejurija, pre bi rekao da je on izložio podsmehu tvoj komentar kako je u Srbiji moguće kupiti bolji automobil ko od šale.
Što se tiče privatnog života seti se koliko puta si ti zadirao u tuđ privatni život na još gori način, ne teraj me da tražim postove.
Jeli lepo reći nekom da je glup? Doduše ti i tvoji istomišljenici to izrazite na "transparentan" način. I kad smo već kod te reči "transparentan", ima lepa srpska reč za taj izraz, ili misliš da je ovo strani forum?!
I na kraju da te pitam što se ti onda obazireš na podsmehe bez povoda, tebi makar niko nije dao epitete poput onih: glup,nepismen i sl.
Što se tiče ismevanja na moj račun,uopšte me se ne dotiče, jer kako neko reče:Nije važno šta kaže, nego ko kaže! Gefufne, cincilatori,kataglingeri i ostali "stručni" izrazi su vaša slika, i zaista ste mnogo rekli time, veoma duhovito i pametno, zaista se divim tim "umotvorinama".
Ja sam na ovom forumu uvek pisao o temi, a ti i tebi slični ni jedne reči, osim podsmeha i uvreda, i šta se sada odjednom pozivaš na pravila foruma koja si ti konstantno kršio, pogotovo kad je moderator bio tvoj istomišljenik pa je bilo po onoj narodnoj: Kadija te tuži,kadija te sudi!