hho uradjaj za auto

HHO generator NIJE perpetum mobile uredjaj da energiju u raznim oblicima vrti u neprekidnom krugu. On pretvara elektricnu energiju u hemijsku uz odredjene gubitke. Dobijena kolicina gasa je minimalna ali opet dovoljna da poboljsa efikasnost motora. Nema tu vradzbina, samo matematika i zdrav razum. Smanjenje potrosnje je samo nus-produkt u celoj prici.
Pitanje: Zasto auto starije generacije trosi vise, ima manje snage i vise zagadjuje okolinu od najnovijeg i ako trose potpuno isto gorivo?
Ocigledno su poboljsanja moguca.

PS: imam tu sklopociju vec par godina a sa vremena na vreme i prevarim po nekog naivca spremnog da rizikuje. I sto je jos najgore od svega, umesto da me posle nekog vremena izlupaju sa tim s....m po glavi oni mi dovode i svoje prijatelje -naivce, takodje spremne da rizikuju. Cccc, sta ti je nas narod :)

Ja sam cuo da sofersajbna traje duze ako ugradis uredjaj
Verujem ljudima na rec.:whistling:

Ne veruj nikome, svet je pun prevaranata :)
A opet, sa druge strane, kako optuziti nekog za prevaru ako nismo dovoljno upoznati sa onim sto on ima da ponudi?

Treba biti slobodan u razmisljanju ali treba biti i dovoljno hrabar da se ta razmisljanja I licno provere u praksi. Samo tako se dolazi do prave istine.

Budi slobodan i hrabar daj 300 € plati pa klati a iskustvo se plaća.;)

U tom slucaju treba biti pametan, procitati nesto, napraviti sam generator I na kraju proceniti dali stvarno vredi ili ne. Samostalno, za malo novca I uz malo znanja iz matematike, hemije, elektrotehnike I mehanike mozete napraviti sopstveni generatora a zatim sa punim pravom reci jel stvarno nesto vredi ili ne. Ruzno je blatiti nesto iz ciste potrebe ili neznanja.

Back