Ribar
Poznat
- Poruka
- 9.164
Ispravno! Kupi HHO uređaj pa nam opiši iskustva.Izvini, ali ja sam vise za vrednovanje stvari na osnovu sopstvenih saznanja i iskustava a ne biti plagijator tudjeg misljenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispravno! Kupi HHO uređaj pa nam opiši iskustva.Izvini, ali ja sam vise za vrednovanje stvari na osnovu sopstvenih saznanja i iskustava a ne biti plagijator tudjeg misljenja.
@goranbeograd
japanske pilule za benzin , magneti koji se stavljaju na cevi od goriva hho aj nek me neko podseti jos nekih prevara
valjda se narod opametio za sad al uvek ce biti somova koji udicu stomakom vataju a ne sa ustima
a vikipedija je poznata kao pouzdani izvor informacijane znam, mozda prevod. bitno je da radi i da tako pise na vikipediji.
ne, imam strava izum za vorteks spiralu, treba nam nova tema ,za samo 50e pojacanje snage 10%. moze kontakt na pp.
vazi koja ti je marka kubikaza i stepen kompresije kombajna? ,posto se znamo dacu ti i popust 10%.!daj 10 komada odma da stavim na kombajn
Ako ti proizvodiš ili prodaješ HHO budi ljubazan odgovori na jednostavno pitanje: može li motor da radi samo na HHO?vazi koja ti je marka kubikaza i stepen kompresije kombajna? ,posto se znamo dacu ti i popust 10%.!
ne znam marku, crven je kombajn
daj najjace sto imas
Ako ti proizvodiš ili prodaješ HHO budi ljubazan odgovori na jednostavno pitanje: može li motor da radi samo na HHO?
najjace sto imam je dupli cyclotron sa flywheel tehnologijom skuplja snagu dok motor radi na leru plus sa elektromagnetima za prociscavanje vazduha da motor dobija vise kiseonika.ne znam marku, crven je kombajn
daj najjace sto imas
Može li se napraviti HHO uređaj da motor (ne mora biti u vozilu - može biti stabilan!) radi samo na HHO?moze ali treba da ga proizvodis u mnogo vecim kolicinama ili sipas na pumpi.
Pošto smo do sada govorili o HHO za auto nešto mi nije jasno kolike bi kablove trebalo da vuče auto za sobom?pa moze naravno ,treba da uzima struju iz elektricne mreze i onda proizvodi HHO koji ide u usisnik motora. trebaju veci broj klasicnih auto-HHO posuda ili jedna velika posuda ,zatim povrsinski vece elektrode i deblji kablovi ali nije problem ...to je vec situacija kad je sam vodonik gorivo.
Pošto smo do sada govorili o HHO za auto nešto mi nije jasno kolike bi kablove trebalo da vuče auto za sobom?
Ako si slučajno pogrešio, da preciziram: HHO uređaj mora raditi u istim uslovima kao na kolima - znači bez napajanja iz električne mreže!
Dakle pitanje glasi: može li motor da radi samo na HHO - bez ikakvog spoljnog i dodatnog napajanja? To znači, da sam motor goni HHO uređaj i radi na HHO gas. Nije bitno koliki je sam uređaj jer motor može biti i stabilan, nepokretan. Tek kada pokreneš motor u takvim uslovima dokazaćeš da je HHO nešto ostvarljivo.
Sve drugo je zamagljivanje i mamipara za naivne.
Lepo si rekao samo sto je nas dve trecine vozila starije od 13 god a to znaci ogromno trziste za HHO!iz dosade i znatizelje sam procitao vecinu(skromnu vecinu ponudenih sajtova)i koliko sam primetio taj HHO uredaj ima efekta(ako ima)samo kod starih vopzila(motori stare generacije)
kod novih gde je elektronika glavna samo prave stetu (moj zakljucak)
jedino sto nisam uspeo nigde da nadem su rezonantni elektrolizeri vode kazu da imaju od"600-1000 procenata veci ucinak"
dali neko ima takva saznanja ili je ovo buva koja se jako razmnozila
Pošto smo do sada govorili o HHO za auto nešto mi nije jasno kolike bi kablove trebalo da vuče auto za sobom?
Ako si slučajno pogrešio, da preciziram: HHO uređaj mora raditi u istim uslovima kao na kolima - znači bez napajanja iz električne mreže!
Dakle pitanje glasi: može li motor da radi samo na HHO - bez ikakvog spoljnog i dodatnog napajanja? To znači, da sam motor goni HHO uređaj i radi na HHO gas. Nije bitno koliki je sam uređaj jer motor može biti i stabilan, nepokretan. Tek kada pokreneš motor u takvim uslovima dokazaćeš da je HHO nešto ostvarljivo.
Sve drugo je zamagljivanje i mamipara za naivne.
20 do 40% uštede uređajem od par stotina evra?ne moze naravno. ali ne funkcionise tako .
tako da su ustede 20-40% moguce zavisi od motora ,goriva itd....
Potpuno si u pravu. Bilans je negativan bar kad je u pitanju moje iskustvo. Kupio sam atestiran uređaj, platio 300 evra i nikakva ušteda. O povraćaju novca ni govora a zaštita države nikakva. To je prodaja magle i ništa više. Pozz