hho uradjaj za auto

ne, imam strava izum za vorteks spiralu, treba nam nova tema ,za samo 50e pojacanje snage 10%. moze kontakt na pp.

Ja mislim da su tebe odradili kao konja pa ti to nemožeš da preboliš to, pa ovde prodaješ muda za bubrege.Hajde kaži gde si da dođem o mom trošku hoću da sipam gorivo u taj tvoj punto i da probamo to ti i ja ,pa ako si ti u pravu ja ču javno ovde da se izvinem za sve što sam do sada protiv pisao.A ko nije tako kao što ti kažeš olupaću ti ga o glavu.Ovo zadnje mala šala sa puno istine.

nema problema nego sto sam imao saobracajku (drugi je kriv 100%) pa su kola slupana i nalaze se na parkingu autogaranta u preljini kod cacka ,procenitelj iz osiguranja je bio sad sledi rasklapanje pa opet osiguranje pa zalbe itd....nije tema ,nazalost nece slike da mi prebacuje samsung galaxy na komp preko usb-a inace bi odavno postavljao ovde.

pa moze naravno ,treba da uzima struju iz elektricne mreze i onda proizvodi HHO koji ide u usisnik motora. trebaju veci broj klasicnih auto-HHO posuda ili jedna velika posuda ,zatim povrsinski vece elektrode i deblji kablovi ali nije problem ...to je vec situacija kad je sam vodonik gorivo.

pa moze naravno ,treba da uzima struju iz elektricne mreze i onda proizvodi HHO koji ide u usisnik motora. trebaju veci broj klasicnih auto-HHO posuda ili jedna velika posuda ,zatim povrsinski vece elektrode i deblji kablovi ali nije problem ...to je vec situacija kad je sam vodonik gorivo.
Pošto smo do sada govorili o HHO za auto nešto mi nije jasno kolike bi kablove trebalo da vuče auto za sobom?

Ako si slučajno pogrešio, da preciziram: HHO uređaj mora raditi u istim uslovima kao na kolima - znači bez napajanja iz električne mreže!
Dakle pitanje glasi: može li motor da radi samo na HHO - bez ikakvog spoljnog i dodatnog napajanja? To znači, da sam motor goni HHO uređaj i radi na HHO gas. Nije bitno koliki je sam uređaj jer motor može biti i stabilan, nepokretan. Tek kada pokreneš motor u takvim uslovima dokazaćeš da je HHO nešto ostvarljivo.

Sve drugo je zamagljivanje i mamipara za naivne.

iz dosade i znatizelje sam procitao vecinu(skromnu vecinu ponudenih sajtova)i koliko sam primetio taj HHO uredaj ima efekta(ako ima)samo kod starih vopzila(motori stare generacije)
kod novih gde je elektronika glavna samo prave stetu (moj zakljucak)
jedino sto nisam uspeo nigde da nadem su rezonantni elektrolizeri vode kazu da imaju od"600-1000 procenata veci ucinak"
dali neko ima takva saznanja ili je ovo buva koja se jako razmnozila

Pošto smo do sada govorili o HHO za auto nešto mi nije jasno kolike bi kablove trebalo da vuče auto za sobom?

Ako si slučajno pogrešio, da preciziram: HHO uređaj mora raditi u istim uslovima kao na kolima - znači bez napajanja iz električne mreže!
Dakle pitanje glasi: može li motor da radi samo na HHO - bez ikakvog spoljnog i dodatnog napajanja? To znači, da sam motor goni HHO uređaj i radi na HHO gas. Nije bitno koliki je sam uređaj jer motor može biti i stabilan, nepokretan. Tek kada pokreneš motor u takvim uslovima dokazaćeš da je HHO nešto ostvarljivo.

ништа ниси испробао, осим лупетања.
на кутији и сајту произвођача јасно обећавају смањену потрошње до 30 и 50%. у разговору избегавају такво обећање.
таква сокоћала потпомажу сагоревање и нису основни покретач.

iz dosade i znatizelje sam procitao vecinu(skromnu vecinu ponudenih sajtova)i koliko sam primetio taj HHO uredaj ima efekta(ako ima)samo kod starih vopzila(motori stare generacije)
kod novih gde je elektronika glavna samo prave stetu (moj zakljucak)
jedino sto nisam uspeo nigde da nadem su rezonantni elektrolizeri vode kazu da imaju od"600-1000 procenata veci ucinak"
dali neko ima takva saznanja ili je ovo buva koja se jako razmnozila
Lepo si rekao samo sto je nas dve trecine vozila starije od 13 god a to znaci ogromno trziste za HHO!

to je nesto sasvim novo svaki objekat ima neku svoju prirodnu talasnu duzinu (cestica i talas) , e sad tu deluju rezonantne oscilacije na vodonik-kiseonik-vodonik vezu i onda je potrebno manje snage za raskidanje te veze.

Poslednja izmena:

ne moze naravno. ali ne funkcionise tako .HHO uzima na primer 1-3% snage, za proizvodnju HHO koji povecava efikasnost sagorevanja za 20% i prenos kineticke energije na klip za 5% na primer!
Onda to bolje sagorevanje opet daje vise snage motoru pa onda uzima malo vise snage HHO uredjaj i tako sve u krug ali sa sve manjim dobicima, razumes sad. Tako da su ustede torijske bile mozda 5-7% kod Nase ali akumulira se to plus sto HHO prociscava usisnu i izduvnu granu ,mislim da i to ima veliki ucinak, tako da su ustede 20-40% moguce zavisi od motora ,goriva itd....

Ljudi sta vam je, jeste nagovoreni da zataskavate, odlicnu ideju. Ja necu da pricam nista o teoriji, iako poznajem elementarne stvari fizike, I zakone odrzanja energije. Ali imam pravo da kazem dokaz Iz prakse u sta sam se ja licno uverio ; Nisam isao nigde da placam ugradnju 200 - 300 evrica. Samostalno sam napravio HHO sistem I ugradio u svoja kola. Vec 5 godina kako vozim sa HHO uredjajem, na svom fiat puntu, ko bi rekao da fiat 1200 kubika 8V, benzinac trosi 3,3 litra goriva na otvoreno, po gradu izmedju 5 - 6 ... Kraj price ! A vi svi koji kitite praznu pricu, dodjite kod men da vidite, pa se uverite ...

Back