hho uradjaj za auto

Daje pismenu garanciu na potrosnju goriva. Ti ugradis, ono naravno ne radi, vratis se kazes dajte mi pare nazad imam vasu garanciju, oni kazu tuzi nas, nema para nazad to radi sto posto , samo ti vozis ostrije pa ne vidis ustedu., ti ih tuzis, dodjes posle 3 god na red, oni ili su zatvorili firmu ili ako i dalje postoje, kako ces da dokazes da ti auto ne trosi manje sa tim uredjajem na sudu, o cemu mi pricamo ? :D moz da obrises dupe sa tom "garancijom" sto onaj tamo iskuca
Mozes tako da skapiras da hho ne radi, ili mozes da poslusas savet mnogih ljudi i da ustedis pare.

Da li je neko ovo probao pa moze pouzdano da kaze da ne valja ili ste samo culi to od nekoga pa prepricavate? ili jednostavno nista ni probali, niste nista ni culi o ovome ali vam se ne svidja pa ke*ate?
Ako HHO zaista ima stvarno dejstvo znači da su svi poznati do sada principi fizike pogrešni!
Bilo bi zaista čudo da poznati principi fizike važe svuda, čak i kod satelita i vasionskih brodova, osim kod HHO!

haha usteda naravno 20% je zagarantovana pogotovu kod starijih automobila ,HHO prociscava motor ,pomaze potpuno sagorevanje ,daje vecu oktansku vrednost smesi ,pomaze brzi i ravnomerniji front plamena u cilindru... mnogo je tu stvari.

ne slusaj ih ,tako su se ljudi plasili i mobilnih telefona ,secam se kad sam medju prvima kupio filips easy db , to zraci ,sta ce ti to ,nisam biznismen ,komentari da padnes a sad i deca imaju...
to su isti oni sto su se nabijali po kucama ko pilici kad je bilo pomracenje sunca dok sam ja uzivao napolju i gledao kroz masku za varenje ,doduse bilo je oblacno ali se i videlo pomalo...

Back