gost 197611
Aktivan član
- Poruka
- 1.180
Da li je neko ugradio ili poznaje nekoga ko ima u autu ovaj uredjaj? kakva su iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko ugradio ili poznaje nekoga ko ima u autu ovaj uredjaj? kakva su iskustva?
Ova firma daje pismenu garanciju da ce da se smanji potrosnja ako kod njih ugradim hho + kazu da ti u saobracajnoj pise da je auto hybrid i da je jeftinija registracija.
Ova firma daje pismenu garanciju da ce da se smanji potrosnja ako kod njih ugradim hho + kazu da ti u saobracajnoj pise da je auto hybrid i da je jeftinija registracija.
EDIT: ova firma http://www.hho.rs/video-galerija/ugradnja-hs-vg-60-hyndi-24-benz-2002god?_lat=1
sta mislite o tome, meni ne deluje kao lagarija?
Kad si ovo napisao dobro si živ ostao.najbolji izum u istoriji automobilizma.
Da li je neko ovo probao pa moze pouzdano da kaze da ne valja ili ste samo culi to od nekoga pa prepricavate? ili jednostavno nista ni probali, niste nista ni culi o ovome ali vam se ne svidja pa ke*ate?
Ako HHO zaista ima stvarno dejstvo znači da su svi poznati do sada principi fizike pogrešni!Da li je neko ovo probao pa moze pouzdano da kaze da ne valja ili ste samo culi to od nekoga pa prepricavate? ili jednostavno nista ni probali, niste nista ni culi o ovome ali vam se ne svidja pa ke*ate?
To bih stvarno voleo da vidim! Bilo koji auto - makar i karting - da sa HHO troši dva litra na 100 km!Kod mene radi , guzonja mi trosi sada 2 litre
To bih stvarno voleo da vidim! Bilo koji auto - makar i karting - da sa HHO troši dva litra na 100 km!
Ako je istina, pronalazaču HHO smeška se Nobelova nagrada!