HHO i automobil

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedva sam dobio pristup, pa je bilo pisanja u prazno..Nisam iznenadjen sto ne verujes, to je klasika kod nas. Ali ok. Mozda i promenis misljenje. Poenta ove price je poznata, pogresna je prica o termodinamici i dokazivanju dokazanog. Ovde se radi o gasu koji svojim prisustvom poboljsava sagorevanje i ne smatra se dodatnim gorivom, u klasicnom smislu. Znaci za 2000cc treba vam maksimum 0.5-0.7lpm HHO gasa i njega morate dobiti iz takoreci malo Ampera ne preko 10 nikada. Meni celija radi na maksimumn 6A . Ako uspete u tome dobicete monoatomski gas koji je troduplo jaci od diatomskog koji se proizvodi sa vise amperaze 15 i vise Amper-a.
Za pocetak reci mi koji auto vozis, Diesel ii benzinzinac..da ti resim problem ..da i tebi ne veruju sutra..

Pozdrav svima na forumu. Evo i ja da se ukljucim.
Hocu i ja da mi niko ne veruje. Pa makar strucnjaci ne mogli da objasne. Auto: Daewoo '97. god. Ako mozes, resi i meni problem. Prolazim dosta km, gorivo skupo, troskovi veliki. Svaka pomoc Chvale bi dobro dosla.
Usput, lambda sonda, elektronika, da li treba rezervoar za suvu celiju, fire arester (zadrzavac povratnog plamena)? Valjda nije previse pitanja.

Hvala,

Da se i ja ovde malo ubacim. Ja vec sest godina proucavam ovu materiju. Malo sam citao ove vase komentare i malo mi je cudna situacija. Prvo da kazem da ova materija pije vodu. Ali nesto mi nije jasno. Neko je tu komentarisao, kako sam ja svatio da sa 6A dobio 0.7 hho. To ja za sest godina nikad nisam dobio. Hho gas da bude kvalitetan i u dobrim kolicinama za motor do 2000ccm od 1l do 1.5l mora da bude osigurac naj manje od 15A. Malo jaci mp3 plejer vuce vise nego taj generator od 6A. To mi nije jasno ali sve je moguce. Ako je tako ja cestitam tom gospodinu. Meni je auto 1.8ccm i moj generator vuce 20A. Proizvodim negde oko 1.5l/m. Vozim auto vec godinu dana i smanjio sam potrosnju negde oko 40%. Ali nije uvek ista potrosnja. Skorije sam merio izduvne gasove i bolji sam od euro5. Pozz

Nije bas tako jednostavno, na brzinu izneti sve. Po tvom pitanju zajkljucujem da pricas o Wet celiji koja ima iskoristivost samo 10% Dry Cell su one koje imaju najmanje curenje struje i cije celije nisu potopljene, vec su konstruktivno resene da nema curaenja po obodu elektroda. Postovao bih fotografije, ali ne vidim mogucnost toga. Najbolji katalizator je KOH Kalijum hidroksid. Na drugom mestu je Natrijum hodroksid. Nikakve soli, sode bikarbone, ne dolaze u obzir jer ne proizvode cisti HHO. Napisao sam kako stejujem amperazu ima gore tekst.
Niko ovde ne spominje perpetum mobile. Sto se tice diatomskog i monoatomskog vodonika, ne slazem se da je to isto.
Vodonik je cudna prica, sa malom utrosenom snagom za njegovo dobijanje mozes da seces metal. Sto sa drugim energentima ni u snu ne mozes. Sve sto si napisao sa strane nauke je ok. ali, da li je bas sve tako sa vodonikom.

Diatomski vodonik obezbedjuje termalno sagorevanje ,povisena temperatura u cilindru bolje iskoristenje.I bez formiranja
vodene pare na izlazu.Nastaje sasvim drugacija smesa jer ucestvuje i azot iz vazduha.Ovde se radi o visoko naponskoj
rezonantnoj defrakciji vode i moze 100% da pogoni automobil na vodu uz utrosak od 500W elektricne energije.Za auto
mobil od 2500cm3.Aktiviranjem medjumolekularnih sila na povisenim naponima otkrio sam da dolazi do anomalije vode.
Pozdrav Chvaletu ,ne slazem se da ste uspeli da dobijete monoatomski vodonik elektrolizom,ali nesto drugo u malim ko
licinama sigurno jeste.Proverite radioaktivnost celije i bice jasno.Svaka cast na ulozenom trudu i radu. A sto se tice do
kazivanja ove rezonantne teorije i vodenog pogona neka zadnju rec da masinski fakultet u Novom Sadu gde sam i predao
patent na ispitivanje.Mislim da ce certifikat o unosu energije i dobijenoj energiji resiti sva pitanja.Posebno provokacije od
strane kolege Pagank-a.Jeftin nacin da se dolazi do informacija.

Diatomski vodonik obezbedjuje termalno sagorevanje ,povisena temperatura u cilindru bolje iskoristenje.I bez formiranja
vodene pare na izlazu.Nastaje sasvim drugacija smesa jer ucestvuje i azot iz vazduha.Ovde se radi o visoko naponskoj
rezonantnoj defrakciji vode i moze 100% da pogoni automobil na vodu uz utrosak od 500W elektricne energije.Za auto
mobil od 2500cm3.Aktiviranjem medjumolekularnih sila na povisenim naponima otkrio sam da dolazi do anomalije vode.
Pozdrav Chvaletu ,ne slazem se da ste uspeli da dobijete monoatomski vodonik elektrolizom,ali nesto drugo u malim ko
licinama sigurno jeste.Proverite radioaktivnost celije i bice jasno.Svaka cast na ulozenom trudu i radu. A sto se tice do
kazivanja ove rezonantne teorije i vodenog pogona neka zadnju rec da masinski fakultet u Novom Sadu gde sam i predao
patent na ispitivanje.Mislim da ce certifikat o unosu energije i dobijenoj energiji resiti sva pitanja.Posebno provokacije od
strane kolege Pagank-a.Jeftin nacin da se dolazi do informacija.

Veruj mi da me ne zanima, al' ni najmanje.

p.s.

tad nisam bio mod na ovom delu foruma. ;)

može da pogoni automobil sa 500W :hahaha:
pa moj anlaser na brodu ima 736W pa jedva zavrti dizel motor od 1100ccm di će auto crni đuro
Ako je alternator trofaznog sastava onda u 1/3 sekunde sigurno ne ostvarujes snagu od 736w posebno ako je boschove
izvedbe i namotaj statora vezan u zvezdu.Medjutim u vremenu trajanja od 1 sekunda ostvarices neophodan rad.Pod
uslovom da imas potreban obrtni momenat,brzinu obrtanja rotora i uredno odrzavan akumulator.Ako imas slucajno
knjigu HÜTTE prirucnik za metalce, i Fachkunde Electrotehnik sve je slikovito i jasno objasnjeno.Elementi konstrukcija
takodje bilo kog izdavaca.Bez obzira na stepen znanja nije lose se malo podsetiti, uvek pronadjes nesto sto si zaboravio.
Jeste da tamo nema golih zenski ,ali vidim da si ozbiljan covek i da te zanima tema,samo treba da se radoznalost probudi.

znaš li ti uopšte šta znači defrakcija??
Ovo je vec ozbiljno pitanje ,ako se iza ovog pitanja krije sledece pitanje odakle energija za ovaj proces ?
Krenuce polemika o dislokaciji elektrona iz njihovih orbitalnih energetskih ljuski.Brzina odvijanja ovoga
procesa direktno diktira da li je u pitanju pojava defrakcije.Raspadanje materije na njene sastavne komponente.
Ima dosta objasnjenja kako se to postize, veruj skoro sve sam procitao na tu temu sto na nemackom (od exper
imenata nacija ) preko engleskih i ruskih radova atomskih fizicara.Da bih isprobao poneke jednostavne stvari
morao sam da napravim livnicu,malu hemijsku labaratoriju i nabavim masine za obradu metala, takodje i sve
sto je neophodno za elektriku i elektroniku i opet nemam sve merne instrumente.
Odakle energija za ovaj proces? Teslini nehercijanski talasi , upravo covek iz deronja zaposlen u telekomu
predao je rad na tu temu mislim na univerzitet u beogradu.Sta ce biti ne znam, ali bih voleo da dokaze teoriju
s obzirom da mu je prakticno poslo za rukom.Teorija je sinteza vise fizickih pojava i nije nista vec nepoznato
tako da mislim da ce sve biti ok.Ako i pred naucnom ustanovom to potvrdi ,mislim da bi vredilo posvetiti paznju
izucavanju i potpunom razumevanju sinteze par fizickih pojava.

Ovo je vec ozbiljno pitanje ,ako se iza ovog pitanja krije sledece pitanje odakle energija za ovaj proces ?
Krenuce polemika o dislokaciji elektrona iz njihovih orbitalnih energetskih ljuski.Brzina odvijanja ovoga
procesa direktno diktira da li je u pitanju pojava defrakcije.Raspadanje materije na njene sastavne komponente.
Ima dosta objasnjenja kako se to postize, veruj skoro sve sam procitao na tu temu sto na nemackom (od exper
imenata nacija ) preko engleskih i ruskih radova atomskih fizicara.Da bih isprobao poneke jednostavne stvari
morao sam da napravim livnicu,malu hemijsku labaratoriju i nabavim masine za obradu metala, takodje i sve
sto je neophodno za elektriku i elektroniku i opet nemam sve merne instrumente.
Odakle energija za ovaj proces? Teslini nehercijanski talasi , upravo covek iz deronja zaposlen u telekomu
predao je rad na tu temu mislim na univerzitet u beogradu.Sta ce biti ne znam, ali bih voleo da dokaze teoriju
s obzirom da mu je prakticno poslo za rukom.Teorija je sinteza vise fizickih pojava i nije nista vec nepoznato
tako da mislim da ce sve biti ok.Ako i pred naucnom ustanovom to potvrdi ,mislim da bi vredilo posvetiti paznju
izucavanju i potpunom razumevanju sinteze par fizickih pojava.

Ako sam ja dobro shvatio, energija za rad ovde dolazi iz paralelnog univerzuma?

Ako sam ja dobro shvatio, energija za rad ovde dolazi iz paralelnog univerzuma?

Vise ni sam ne znam sta da mislim.Nakon mnogobrojnih experimenata polako ali sigurno se ukazuje da koncentracija ener
gije u 1m3 prostora moze da se menja ,ako taj posmatrani prostor "iznerviras" belim sumom koji treba izgleda i amplitudno
modulisati sa oko 2khz. Unos energije(energija koji trosi uredjaj) je relativno mali u odnosu na povecanje jacine magnetnog polja
u zadatom prostoru.U prvi momenat pomislio sam da me merni uredjaji lazu ,medjutim formiranje stojecih talasa i pojava ozona
sa jos par propratnih pojava kao sto je crkavanje cd-a ( KOJI NIJE BIO UKLJUCEN U MREZU) znaci kabel za 220 v je visio sa police.
Prvo sam mislio da je kabel glumio antenu a staticki elektricitet ucinio svoje.Ali nakon par dana ponovio sam experiment samo ovoga
puta zrtvovao sam stari radio i to bez kabela ,ugasen.Nakon exerimenta otvorio sam radio aparat i primetio ugljenisan namotaj trans
formatora.Napominjem da sam aparat prethodno ispitao i da je bio u potpunosti ispravan. Da li se to formira izuzetno jako EMP ?
Verovatno.Uredjaj koji izaziva ovu pojavu je snage 48w +/- 5%.
Sve sto bih dalje pisao moze biti samo pusto teoretisanje , napominjem da se prvi put pojava desila slucajno,a posle sam trazio me
hanizam da je izazovem namerno.Donekle uspeva. Takodje prisutna pojava jesu i bolovi u zelucu koji traju po nedelju dana.
Pa ajde sad experimentisi.Kupio sam dva poveca pakovanja ranitidina i ranisana za zeludac.
Sve sto mogu da izracunam je odnos pocetne i krajne dobivene energije (koja je izmerena dosta precizno), i demonstriram prakticno
u medijumu kao sto je voda ,najlakse se vidi. Takodje sam utvrdio i cinioce koji uticu na ovu pojavu,i njih predstavio matematickim modelom
Odakle ova energija verovatno od anlasera sa broda Signature 350. Zezam se Ali na odgovor treba sacekati. Ima ljudi na nasim
prostorima koji znaju odgovor. 1974god fica na vodu, covek rodom iz Banata. 1976 Ponuda Crvenoj Zastavi da pocne da proizvodi stojadine sa minimalnim izmenama uz max potrosnju od 4litre benzina na 100km.Test odrzan u Kragujevcu ,dokazano i potvrdjeno.Ali zahvaljujuci
egoizmu naseg konstruktorskog biroa u CZ ne dolazi do realizacije. I onda posle 30 godina na you tubu Ameri izmislili auto na vodu,ali ljudi
u crnom dolaze i resavaju stvar.Pa su siroti oni i pored revolucionarnih otkrica NASE prinudjeni da ratuju za naftu.
Komercijalno resenje je u Srbiji ,neverovatno ali istinito. Mozda zato sto se mi ne bojimo ljudi u crnom.

ti si sad opleo po bog zna čemu i pola rečenica ti ni nisu povezane jedna sa drugom, nemam snage da polemišem o tome...

pitao sam te zato što defrakcija ne postoji. sama reč je sebi kontradiktorna jer frakcija može da se prihvati kao imenica, deo nečega, ili kao glagol - razlaganje nečega na frakcije. Ako je frakcija glagol, defrakcija je preokret posledice frakcije, odnosno suprotan proces pa bi to ispalo sastavljanje.

postoji difrakcija, ali to je nešto drugo što sa ovom temom nema veze nikakve.
možeš da se igraš sa energijama i nekim naci teslinim talasima, ali ćeš na kraju doći do mašinstva koje kaže:
postoji md (mi de) i ms koji su koeficijenti statičkog i dinamičkog trenja. postoji masa tog automobila, i postoji otpor vazduha.
ti sve te sile moraš da savladaš i da bi se automobil kretao on mora posedovati određenu kinetičku energiju. sa 500W ti njemu možeš da daš samo 500J za sat vremena. da vidimo, automobil 1200kg... 500W snaga će dati brzinu od 3,28km/h i to da si u vakuumu i bez gubitaka... a ti tih 500w možeš da izmisliš i sa kosmičkim zračenjem i džinovskom pandom, i dalje je auto mrtav s tim.

ti si sad opleo po bog zna čemu i pola rečenica ti ni nisu povezane jedna sa drugom, nemam snage da polemišem o tome...

pitao sam te zato što defrakcija ne postoji. sama reč je sebi kontradiktorna jer frakcija može da se prihvati kao imenica, deo nečega, ili kao glagol - razlaganje nečega na frakcije. Ako je frakcija glagol, defrakcija je preokret posledice frakcije, odnosno suprotan proces pa bi to ispalo sastavljanje.

postoji difrakcija, ali to je nešto drugo što sa ovom temom nema veze nikakve.
možeš da se igraš sa energijama i nekim naci teslinim talasima, ali ćeš na kraju doći do mašinstva koje kaže:
postoji md (mi de) i ms koji su koeficijenti statičkog i dinamičkog trenja. postoji masa tog automobila, i postoji otpor vazduha.
ti sve te sile moraš da savladaš i da bi se automobil kretao on mora posedovati određenu kinetičku energiju. sa 500W ti njemu možeš da daš samo 500J za sat vremena. da vidimo, automobil 1200kg... 500W snaga će dati brzinu od 3,28km/h i to da si u vakuumu i bez gubitaka... a ti tih 500w možeš da izmisliš i sa kosmičkim zračenjem i džinovskom pandom, i dalje je auto mrtav s tim.
Ovo mi se svidja,argumentovano.O defrakciji mislim da moze Paganko nesto da napise jer vidim da je citao radove iz oblasti atomske fizike.Nije difrakcija kao odbijanje talasa:dash:.Potrudio sam se da budem precizan da se nebi pogresno tumacilo i izazivalo sumnju,jer radovi na ovu temu vec postoje.Jesam malo neuk sa ovim pisanjem na kompijuteru pa je sve ispalo neuredno .Necu ulaziti u polemiku o nazivu ove fizicke pojave, ja je nisam ni krstio pa nemam ni prava a takodje ni volje da izmisljam mlaku vodu.
Znam da post izgleda kao da sam odlepio,ali veruj mi napisao sam samo osnovne fizicke pojave koje su neophodne za izazivanje defrakcije.
Potpunije objasnjenje o belom sumu ,amplitudnoj modulaciji,polju pod visok
im naponom,koncentraciji energije itd mozes dobiti od ozbiljnijeg radio amatera.Daj mu da procita post i sve ces znati u roku od 5 min, posebno oni radio amateri koji su gradili svoje radio stanice i bili prinudjeni da prave i specijalne uredjaje za ugadjanje istih.
U svom razmatranju nisi ukljucio i gubitke u motoru.Ako usvojimo da je iskoristenje benzinskog motora 20% onda od 500w imamo samo 100w na raspolaganju.Neces se ni pomeriti u vakumu sa ovom kolicinom energije.:besna: E sad se fokusiraj samo na motor.On je taj koji pokrece i od njegove snage zaivsi KAKO cemo savladjivati otpore trenja.Od 10 litara benzina utrosices 8 lit za termodinamicke procese a tek 2-e lit je korisno.Da
li ovo moze da znaci da kada bi imali motor sa iskoristenjem od 100% da bi potrosnja bila 2-e litre?Mozda. Ovakav benzinski motor nisam video a never
ujem da cu to doziveti da vidim.Jedino ako ameri na you tubu ne izmisle pa ih
onda sprece ljudi u crnom.Jedini spas moze biti upotreba novog goriva,koje
je kompatabilno sa trenutno postojecim agregatima.Za dobijanje dovoljne ko
licine ovog goriva treba energija .S obzirom da se koristi elektroliza kao osnovni proces nema sanse da se ovo ostvari.Pokusavao sam da kombinujem i radiolizu na 465MHz i da formiram stojece talase u vodi u kombinaciji sa elektrolizom.Postignuti rezultati malo bolje iskoristenje energije
i pojava male kolicine deuterijuma tek u tragovima.Sve se i dalje svodilo na to da treba 50Kw da bi nesto ozbiljnije ostvario.
Proces o kome sam u ranijem postu pisao nema slicnosti sa elektrolizom.
Glupost je pokusati dokazati da to moze elektroliza,jos pre 4 god napustio sam ovu ideju.Sve na ovu temu sam isprobao i video da ne "pije vodu".Misl
im mozda na you tubu to moze ali meni nije uspelo.Ne na taj nacin.Videces
uskoro da ce se morati neki postulati fizike nadopuniti,a nikako da je nekom uspelo da srusi zakone termodinamike i odrzanju energije.Uslovi u kojima su uspostavljeni ovi zakoni morace da budu prosireni.Cinjenica je da smo izlozeni kosmickom zracenju.Kako tu energiju da iskoristimo ? Unos ove energije u postojece sisteme nikako ne rusi gore navedene zakone,samo se pojave koja ona izaziva nedovoljno poznate.

Ovo mi se svidja,argumentovano.O defrakciji mislim da moze Paganko nesto da napise jer vidim da je citao radove iz oblasti atomske fizike.Nije difrakcija kao odbijanje talasa:dash:.Potrudio sam se da budem precizan da se nebi pogresno tumacilo i izazivalo sumnju,jer radovi na ovu temu vec postoje.Jesam malo neuk sa ovim pisanjem na kompijuteru pa je sve ispalo neuredno .Necu ulaziti u polemiku o nazivu ove fizicke pojave, ja je nisam ni krstio pa nemam ni prava a takodje ni volje da izmisljam mlaku vodu.
Znam da post izgleda kao da sam odlepio,ali veruj mi napisao sam samo osnovne fizicke pojave koje su neophodne za izazivanje defrakcije.
Potpunije objasnjenje o belom sumu ,amplitudnoj modulaciji,polju pod visok
im naponom,koncentraciji energije itd mozes dobiti od ozbiljnijeg radio amatera.Daj mu da procita post i sve ces znati u roku od 5 min, posebno oni radio amateri koji su gradili svoje radio stanice i bili prinudjeni da prave i specijalne uredjaje za ugadjanje istih.
U svom razmatranju nisi ukljucio i gubitke u motoru.Ako usvojimo da je iskoristenje benzinskog motora 20% onda od 500w imamo samo 100w na raspolaganju.Neces se ni pomeriti u vakumu sa ovom kolicinom energije.:besna: E sad se fokusiraj samo na motor.On je taj koji pokrece i od njegove snage zaivsi KAKO cemo savladjivati otpore trenja.Od 10 litara benzina utrosices 8 lit za termodinamicke procese a tek 2-e lit je korisno.Da
li ovo moze da znaci da kada bi imali motor sa iskoristenjem od 100% da bi potrosnja bila 2-e litre?Mozda. Ovakav benzinski motor nisam video a never
ujem da cu to doziveti da vidim.Jedino ako ameri na you tubu ne izmisle pa ih
onda sprece ljudi u crnom.Jedini spas moze biti upotreba novog goriva,koje
je kompatabilno sa trenutno postojecim agregatima.Za dobijanje dovoljne ko
licine ovog goriva treba energija .S obzirom da se koristi elektroliza kao osnovni proces nema sanse da se ovo ostvari.Pokusavao sam da kombinujem i radiolizu na 465MHz i da formiram stojece talase u vodi u kombinaciji sa elektrolizom.Postignuti rezultati malo bolje iskoristenje energije
i pojava male kolicine deuterijuma tek u tragovima.Sve se i dalje svodilo na to da treba 50Kw da bi nesto ozbiljnije ostvario.
Proces o kome sam u ranijem postu pisao nema slicnosti sa elektrolizom.
Glupost je pokusati dokazati da to moze elektroliza,jos pre 4 god napustio sam ovu ideju.Sve na ovu temu sam isprobao i video da ne "pije vodu".Misl
im mozda na you tubu to moze ali meni nije uspelo.Ne na taj nacin.Videces
uskoro da ce se morati neki postulati fizike nadopuniti,a nikako da je nekom uspelo da srusi zakone termodinamike i odrzanju energije.Uslovi u kojima su uspostavljeni ovi zakoni morace da budu prosireni.Cinjenica je da smo izlozeni kosmickom zracenju.Kako tu energiju da iskoristimo ? Unos ove energije u postojece sisteme nikako ne rusi gore navedene zakone,samo se pojave koja ona izaziva nedovoljno poznate.

Hm, veoma zanimljivo izlaganje. Šta misliš o bombrdovanju elektroliznog materijala alfa česticama uz istovremnu elektrolizu? :think:

Hm, veoma zanimljivo izlaganje. Šta misliš o bombrdovanju elektroliznog materijala alfa česticama uz istovremnu elektrolizu? :think:
:worth::worth::worth::worth:U prethodnom postu nisam imao mesta da dopisem .Zamisli rezervoar recimo 100litara benzina postavljen na 2m visine.Crevo od rezervoara direkt u karburator.Gorivo slobodnim padom dolazi do karburatora ne treba pumpa za gorivo.Motor radi. NE ULAZES NIKAKVU ENERGIJU ZA DOVODJENJE GORIVA. Osim one energije sto si postavljao rezervoar itd,ali to je jednokratno. Ajde sad malo drugacije:rezervoar=univerzum, prostor koji nas opkru
zuje Crevo=uredjaj koji prevodi kosmicko zracenje u nas medijum,vodu.Voda se raspada ,vodonik i jos po nesto(necu da napisem sta) mesa se u karburatoru sa vazduhom. Azot iz vazduha uspesno se mesa sa vodonikom jer je ovaj u
diatomskom stanju.U slucaju monoatomskog stanja vodonika NE DOLAZI DO MESANJA. U tom slucaju to su dva odvojena gasa Vazduh +vodonik.I ovo je jedna od NAJBOLJE CUVANIH TAJNI. Mesanje se obavlja pod pritiskom u sa
mom cilindru motora. I onda opstenarodno veselje. Motor se greje do ludila postize max broj obrtaja dok kazes keks.Resenje je propustanje ove smese kroz staro ulje da bi se gas malo podmazao .Zauljivac. U ovom primeru Crev
o ipak trosi energiju oko 48w za "privodjenje" energije u sistem.Voda se rasp
ada katastrofa dajuci dovoljnu kolicinu goriva za pogon motora.I onda kad ra
cunas energetski bilans 48w? Samo koliko " elektronsko crevo" trosi.GRESK
A. Energija univerzuma ? gde je ona obracunata? Ako iz smese vodenih gas
ova izdvojis vodonik i krenes da napajas motor onda tek pocne da divlja.U ov
oj prici vodonik je samo nepozeljan nusprodukt !!!! To je ono "jos po nesto" o cemu ne zelim da pisem, ali je posledica alfa zracenja. Trebalo mi je 2god da utvrdim razliku izmedju diatomskog i monoatomskog vodonika.Sva dobijen
a obrazlozenja i informacije od strucnih ljudi i izvodi iz literature nisu ukazivali
na ogromnu razliku u prakticnom smislu vec samo "ma to je slicno,nemas tu neke razlike velike" .Jes.. malo ku... je to isto. U prethodnim postovima pisao
sam o snazi od 500w ,ali to je bilo prosle godine...Jos ja experimentisem i us
avrsavam "elektronsko crevo" Visoko naponska elktroliza? Tako sam objasn
io pojavu u svom radu.Koji ce profesor prihvatiti teoriju o ALFA zracenju? Pa
oni uce nas, a ne mi njih.GORDOST je jedan od najvecih ovozemaljskih greh
ova. Ovom prilikom se izvinjavam jer nisam bio dovoljno jasan da sam rad predao pod ovim naslovom.Nije mi bila namera da izazovem zabunu.Prijavio sam se pod pravim imenom i prezimenom zbog verodostojnosti podataka.Na
mera mi je bila da pogledate u drugom pravcu.Brutalna Elektroliza nije resenje.Mislim da mi je donekle uspelo. Paganko svaka cast:klap:

Poslednja izmena:
ha .. još jedan napoleon bonaparta.
jel to neko ostavio otvorena vrata ?
Napoleon Bonaparta stvarna licnost iz istorije ,znaci nije lik iz bajke. Sa realnim rezultatima u oblasti vojne doktrine.Danas se jos izucava na vojnim akademijama.Ako si mislio na psihicki poremecaj tog tipa u to se ne razumem.Ako se interesujes za temu slobodno se ukljuci mozda i mi nesto koris
no saznamo.Medjutim ,realno gledajuci ako ti je nadimak SER SER tesko.Sve sto sam napisao je lako proverljivo.Treba samo znati citati.
Ajde budi ljubazan i zatvori vrata s druge strane

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back