Heroes of Might and Magic

u misiji vampire lord ima neki opaki bag ili je bas jadno napravljeno!pobio sam sve zmajeve na mapi ali sunce mi ne dolazi a sto se tice nikolaja uvek ga dokrajcim ali on uvek ozivi???koliko gradova ima na onom drugom ostrvu u podzemlju ima 2 a i na onom ostrvu gde se vrzma nikolaj ja sam otkrio 2necromamncer grada da li ih ima jos> u cemu je problem?

unistio sam nikolaja i to iz prvog puta jedan zmaj mi je promakao-ocekivao sam tezu misiju ali ni ova nije za bacit mojih 390huntera i 150druida su iz predpokusaja(sto omogucav expert renger* skil)opusteno ubili vise od2800 skeleton archera...ako nekog zanima kako sam presao neka kaze da ne pisem badava...inace zaglavio sam na 2misiji kod MAGEVA-misija LIBERTION-desava mi se cudna stvar cim mi se nepriljatej priblizi gradu meni gold i resurci prestaju da dolaze i tako stalno dok ih neunistim ali onda se odjendaput pojavi nabudzani heroj sa duplo vise vojske nego ja i presudi mi?da li neko ima resenje??

Ekiman:
...inace zaglavio sam na 2misiji kod MAGEVA-misija LIBERTION-desava mi se cudna stvar cim mi se nepriljatej priblizi gradu meni gold i resurci prestaju da dolaze i tako stalno dok ih neunistim ali onda se odjendaput pojavi nabudzani heroj sa duplo vise vojske nego ja i presudi mi?da li neko ima resenje??

E ovako...Moras odmah na pocetku (posle druge nedelje)da napadas zamkove i to redosledom : Prvo osvajas zamak "Vlamburiash" koji se nalazi na sredini mape a do njega moras proci kroz portal iznad tvog zamka,potom nastavis gore ulevo i osvajas "Yafiah" zamak(sa te strane te vise niko nece napadati).vracas se na tvoje ostrvo i pokupis vojsku iz svog zamka,potom se provuces dole levo,sagradis brod i spustis se do ostrva(odprilike dole sredina) na kom se nalazi prvi "Newpost" zamak prodjes pored njega i nailazis na "Lorekeep" koji prvi osvajas,u povratku osvojis i "Newpost"naravno unistis i sve heroje na koje naletis(sve ovo sa herojem Zehirom)...Za to vreme ojacavas samo jednog heroja koji sakuplja vojsku iz prva dva osvojena zamka("Vlamburiash" i "Yafiah")i sa njim unistavas kapije dok ne dodjes do zamka "Al Safir"(gore desno na mapi)iz njega te niko nece napadati.Sto brze dovuces Zehira do zamka "Al Safir" i napadas ga prvo sa slabijim herojem (da ga oslabis koliko mozes) a potom i Zehirom.Kada ga osvojis dovoljno je u njemu da sagradis (ako nije) Magic Guild 5 i zavrsio si misiju...
p.s
Ako sam nesto propustio javi...

kod mosta idesh juzno do jedne kucice gde ce ti chicha dati zadatak,onda idesh u podzemlje i pronadjesh neku valjda grobnicu,pobijesh strazhu (dosta jaku) i tu dobijesh Boots of levitation...
onda se vratsih kod mosta,i predjesh reku pored mosta.
e da:jel izashao Map Editor,posto nije doshao uz 1.0 verziju igre?

A tu skrenesh pravo
18.gif

Нисам још играо Хероје 5, али сам играо претходна три. Тројка јесте најбоља, али ми се и четворка свидела. Било је ту занимљивих ствари, а најбоље је било то што херој активно учествује у борби. Не знам зашто су напустили тај концепт...

Do sada sam igrala Heroes III ali ovih dana razmisljam o tome da nabavim Heroes IV ili V. Citajuci vase komantere povodom Heroja V dosla sam do zakljucka da je mozda bolje da prvo odigram verziju IV pa tek onda da predjem i na Heroes V.
Kako je vecina vas odigrala obe verzije, volela bih da me posavetujete na koju verziju prvo da predjem. Licno sam sklonija da prvo nabavim Heroes IV ali ukoliko nista ne gubim ukoliko predjem na Heroes V onda…. :-\ (nadam se da shvatate moju dilemu).!

Neel tesko je reci. Ja vise volim cetvorku. Ali to i nije bitno.

Cetvorka se malo razlikuje od ostalih Heroja, jer predstavlja jedan iskorak iz strategije u RPG. Heroji su aktivni ucesnici u bitkama, sistem napredovanja je bolji i u nekim misijama ces voditi samo heroje. Ova kombinacija postaje sve cesca, na primer Heroes of annihilated empires su takodje kombinacija strategije i RPG-a.

Cetvorka je donela mnogo dobrih stvari, koje nisu nasle na dobar prijem kod tzv. tvrdokornih ne menjaj nista u 5 nastavaka ljubitelja Heroja.

Zbog toga se petica vratila korak unazad ka trojci koju si vec igrala. Petica je pomalo i kopija nakih drugih igara njenih tvoraca Nival Interactive - posebno Etherlordsa. Ali sa druge strane Heroji su Heroji pa je i ovaj nastavak zabavan i igriv.

Odluci sama koji deo zelis da igras. A moj savet je da odigras oba.

8-) Hvala vam na odgovoru, Tzar i tab503.
Sada imam zelju da odigram obe verzije ali ako je 5-tica dobro nasminkana trojka, onda cu verovatno da krenem prvo od nje.
Jos kada bi me uputili gde mogu da nadjem 5-ticu, bilo bi ...cool 8-)

Maxa Grocka:
Ja i moj cale smo zaludjenici za Heroes!
Preshli smo Kampanje u dvojci i trojci, ali smo se jako razocharali u chetvorku,pa peticu nismo uopshte ni igrali!
Mislim da i ja sebe mogu da nazovem zaludjenikom za Heroes jer sam preko trojke odigrala i vecinu mapa vezanih i za dvojku. Istina je da ne znam kakva je cetvorka ali ako petica mnogo podseca na Heroes III, zar ne mislis da treba da joj pruzimo sansu? :confused:

Back