Henri Ford !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не желим да полемишем са Александром мој је друг
Ацо они су само марионете исто као што је био Лењин исто као што је био Тито

Jesu marionete, ali ako pogledamo razvoj ekonomsko- političkih događaja tvrdim da su marionete u Arijevskim rukama, pošto vidim da su prodali celu Srbiju Arijevcima. Američko-Nemačko-Britanske firme gospodare Srbijom.
Svetski vladari su germansko.anglosaksonskog porekla, cela Britanska kraljevska porodica je Nemačkog porekla itd.

Priča se o restituciji- Srbija neće da vrati imovinu Srbima i Jevrejima ali se priča o vraćanju Folksdojčerima.
U Srbiji se sada priča o jadnim streljanim Nemcima, a o Srbima.jok.

Slushaj , tema su jevreji a ne Felps :rtfm:
Namerno odvlachish razgovor u pravcu Miskovica , Felpsa itd. :think:
Drzi se teme !!!!!!!!!!!!!!!

Baš o tome i pričamo.
Koliko sam do sada rekao, svetom vladaju Nemci i Arijevci.
Da ne pričamo o tome kako je NAzi-Nemačka "preseljena" u SAD i kako SAD-om vladaju exs nacisti i njihova deca, kako su SAD preuzele Hitlerove planove.

Dakle opet imamo tu porodicu Buš koja je Nemačkog porekla a koja je jedna od vladara sveta. Imamo eglesku kraljevsku porodicu nemačkog porekla.
Do sada nisam video da iole značajni činilac na svetu nije Arijevskog porekla.

Baš o tome i pričamo.
Da ne pričamo o tome kako je NAzi-Nemačka "preseljena" u SAD i kako SAD-om vladaju exs nacisti i njihova deca, kako su SAD preuzele Hitlerove planove.

Dakle opet imamo tu porodicu Buš koja je Nemačkog porekla a koja je jedna od vladara sveta. Imamo eglesku kraljevsku porodicu nemačkog porekla.

Рокфелер,Ротшилд,

Ne. Zaista ne. Mi smo daleko od sveta, uostalom, sta znas, mozda je "podela" medju njima takva?;)

:)
Bojim se da je novac globalna stvar i da samim tim je Srbija deo tog sveta u smislu pljačke i otimačine.
Dakle opet da vidimo ne samo Srbiju nego Balkan. Koji Jevrej je ultra bogataš na Balkanu, u Srbiji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Grčkoj? Da li znaš nekog Jevreja koji je bogataš na Balkanu i koji je odnos Jevreja i lokalaca na Balkanu u bogatstvu?

Baš o tome i pričamo.

:hahaha::hahaha:
Koja glupost , chudo jedno !!!
Grimaldi su poreklom Nemci ??
Nemacka drzava postoji 150 godina.
O cemu ti bre prichash?

:hahaha::hahaha::hahaha:
Gde ti bre zivis????????
Pa naravno da vladaju srbijom !!!!
P.S
Ko je Miskovicu odobrio kredite?
Ko je Srbiji odobrio kredite??

Dakle da li slušaš sebe?
Jevrej odobrio Srbinu kredite?

Pa ti si govorio da JEVREJI vladaju Svetom a ne SRBI
Da Jevreji vladaju Srbijom onda bi neki Srbin trebalo Jevrejinu da odobri kredit? Zar ne?:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Dakle opet sam u pravu- Nema bogatih Jevreja u Srbiji- Srbi Srbima sisaju krv.

Poslednja izmena:
Bojim se da je novac globalna stvar i da samim tim je Srbija deo tog sveta u smislu pljačke i otimačine.
Dakle opet da vidimo ne samo Srbiju nego Balkan. Koji Jevrej je ultra bogataš na Balkanu, u Srbiji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Grčkoj? Da li znaš nekog Jevreja koji je bogataš na Balkanu i koji je odnos Jevreja i lokalaca na Balkanu u bogatstvu?

Sorosh
MMF
Svetska Nacionalna Banka.......................itd.

Ali mozda taj x Jevrejim iz Svetske banke ili MMF-a namerno daje kredite nasim bogatasima da biih imao za "sluge i robove"?

Opet ono "SPC se ne moze napadati"

A gde to ne moze? Opet nisi rekao.

Dok se Jevreje, vidis, stvarno ne moze napadati, jer tamo gde to nije i zakonom zabranjeno, kao u Nemackoj, svejedno je smrt za svaku karijeru svuda na Zapadu. Kad god neko nekog pritisne, kao poslanik Grejson bankarske oligarhe ovih dana, neko skoci i pocne da vice "on je rasista!" ili "on je antisemita!" ili sta vec, i debata staje

Paralele nema, jasno ti je.
Kao prvo, ja kada sam ono odgovorio mislio sam da ti govoriš o situaciji na forumu i zato sam ono i rekao.

A kao drugo, ja ne pišem na njemačkom forumu nego na srpskom, gdje je sasvim normalno pročitati ovako nešto
taurunum444 - I onda stidljivo korak po korak dolazimo do istine.Da jevreji kroz citavu ljudsku istoriju spletkare,mesaju se u unutrasnje stvari drzava,sad su otvoreno agresivni.Svi to znamo,a niko nece otvoreno to da kaze.Zbog holokausta?Zrtvovali su svesno deo naroda,da bi posle imali izgovor da otmu Palestincima drzavu.Dovoljno mi je to o njima.Da ne idem dalje od xx-og veka.
A pri tome taj koji je to napisao uopšte nije svjestan da je gotovo isti takav mentalni sklop (razlika je samo u predznaku), kao što je njegov, kreator i revidiranja broja srpskih žrtava u Jasenovcu.

Dakle da li slušaš sebe?
Jevrej odobrio Srbinu kredite?

Pa ti si govorio da JEVREJI vladaju Svetom a ne SRBI
Da Jevreji vladaju Srbijom onda bi neki Srbin trebalo Jevrejinu da odobri kredit? Zar ne?

Dakle opet sam u pravu- Nema bogatih Jevreja u Srbiji- Srbi Srbima sisaju krv.

Ja sam mislio da si ti pametan dechko ??
ONAJ KO DAJE KREDITE JE BOGAT , A NE ONAJ KOJI TAJ KREDIT UZIMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa znas sta, on ti da, ali te uceni da moras da igras citav zivot kako on svira. Tako da - jok ja...!:ljutko:

Recimo do sada smo videli da su anglosaksonci gospodari sveta.
Bar smo se mi Srbi uverili u to proteklih godina, uvek su nas maltertirale SAD, VBR, Nemačka i Vatikan.

Opet niko ovde niej mogao da mi kaže koji su to bogati Jevreji u Srbiji ili okruženju.
A ako ne znamo u Srbiji kako možemo da govorimo o svetu koji poznajemo samo iz novinskih članaka:)

Istina je daleko surovija.
Medjunarodne korporacije, u vlasništvu deoničara gospodare svetom.
Možda je komunizam bio u pravu kada kaže da se izdvojila vladajuća medjunarodna kasta bogatih koja tlači ostale.

Recimo do sada smo videli da su anglosaksonci gospodari sveta.
Bar smo se mi Srbi uverili u to proteklih godina, uvek su nas maltertirale SAD, VBR, Nemačka i Vatikan.

Opet niko ovde niej mogao da mi kaže koji su to bogati Jevreji u Srbiji ili okruženju.
A ako ne znamo u Srbiji kako možemo da govorimo o svetu koji poznajemo samo iz novinskih članaka:)

Istina je daleko surovija.
Medjunarodne korporacije, u vlasništvu deoničara gospodare svetom.
Možda je komunizam bio u pravu kada kaže da se izdvojila vladajuća medjunarodna kasta bogatih koja tlači ostale.

Izdvojila se, to je tacno, ali se tacno i zna koje su porodice Jevrejske bogate u svetu (pusti Srbiju), ili bar finansijeri iz senke bili. a i sad je tako, ne verujem da je drugacije, nego su mozda "oprali novac".:ok:

I da vidimo mali zaključak.
Nepobenivo Sunce je izvalio glupost da se Britanska kraljevska porodica preziva Grimaldi.
Ona se do I SR prezivala- Saxe-Coburg and Gotha
Onda je zbog rata promenjeno u "Vinzor"

Dakle porodica Buš je nemačkog porekla, kao i Brit.kralj. porodicam za koje se zna da su jedni od gospodara sveta.

Tako da vidimo da su Ariejvci u stvari ti koji muče i tlače svet.
Da bi smo to dokazali postavimo jednostavno pitanje

KOJOJ TO RASI JE UVEK BIO CILJ POROBLJAVANJE EVROPE,
PRODOR NA ISTOK I RUSIJU,
A DA ZA SVE OKRIVI JEVREJE?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back