dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Ovo je primer zdravstvene nevaspitanosti!
Ma naravno, samo se ti sama leci...

Ma naravno, samo se ti sama leci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja preporuka ti je da kupis neki prirodni preparat, ja sam vec napisala sta mi je pomoglo(procitaj gore).meni je "hemor m " preporucio lekar tj.proktolog.proktolog je hirurg za hemoroide.reko mi je da je to jedina mast koja nema kortikosteroide i da je potpuno prirodna i da mogu da je mazem koliko hocu,da ne moze da steti nikako.*AlisA*:Ja stvarno imam veliki problem sa hemoroidima. Svrbe me odavno, a pre godinu dana su poceli da krvare... I tako, krvare s vremena na vreme, ali nikad nisu ispali ili nesto slicno. Pa reko da vas pitam... Jel ne moram kod lekara, jel mogu sama to da resim nekim kremama? Procitala sam ovde da ih ima nekoliko, ali koju da uzmem? Hvala vam unapred... :smile:
Vragolasta Amfibija:hemoroidi ne mogu da se izlece jer su to prosirene vene.
taj deo zida krvnog suda je popustio i nista,ama bas nista ne moze da mu vrati prethodnu elasticnost !!!
ono na sta treba da se obrati paznja jeste da se vodi racuna da se hemoroidi ne upale...a to se postize svim ovim sto stel bas lepo naveli...
ali ono...da ne mislite i da vas ne lazu,uzimaju pare na razne meleme i cajeve HEMOROIDI SU NEIZLECIVI...osim nakon sklerozacije ili operacije...onda ih vise nema pa zu izlecivi :-D
e sad...gorila...da te ne obeshrabrim ali pregled je poprilicno neprijatan i izvodi se na sledeci nacin
prvo ,ne znam da li je u pitanju rigidna rektosigmoidoskopija ili skopija kolonoskopom..ali posto su u pitanju hemoroidi i ne sumnja se na proces u gornjim partijama debelog creva pretpostavljam da je u pitanju rigidna.
dakle...prethodno ti je potrebna priprema,ne znam kako se to tamo sprovodi,ovde se to radi uspomoc cepica koje plasiras rektalno vece pre pregleda tako da ispraznis creva.
u ordinaciji postoji jedan sto na koji se ti postavis u koleno-lakatni polozaj(narodski receno-naguzis se)...doktor metalnim instrumentom promera otprilike 3-4 cm ulazii u tvoj rektum i ubacuje ga ponekad u zavisnosti od mesta nalazenja promene i do 30 cm ( posto su kod tebe u pitanju hemoroide onda ne verujem da ce vise od 10)
dakle...pregled je neprijatan i ponekad bolan ali ne traje dugo i vrlo je koristan radi diferencijalne dijagnoze hemoroida od krvarecih tumora koji nisu palpabilni pri rektalnom tusheu ( to je pregled prstom koji si verovatno vec imao)
pozdrav..i...stisni zube :-D