neogeo
Aktivan član
- Poruka
 - 1.427

Ja jednom pala ispit u januaru i kazem dobro imam sledeci u aprilu, jes mnogo vremena jer mi samo malo treba da super spremim ispit, kad oni odjednom ukinose aprilski rok i kao cekaj do juna! Toliko sam se iznervirala (a i inace sam anksiozna), da sam bukvalno osetila kako se napumpavaju. Joj nisam mogla da sedim 5 dana. Mazala kantarion i svinjsku mast (volem prirodno) i nikad vise, bar do sada.
Da posle svakog praznjenja perem guzu! Aman, zar neko to radi!? Znam jednu, ali ona je opsesivno kompulsivna-valjda se tako to zove. Samo cisti i histerise.
Mada sam se tad brisala na kraju sa vlaznim maramicama za bebe.

Da posle svakog praznjenja perem guzu! Aman, zar neko to radi!? Znam jednu, ali ona je opsesivno kompulsivna-valjda se tako to zove. Samo cisti i histerise.
Mada sam se tad brisala na kraju sa vlaznim maramicama za bebe.

pitala sam se pa sta radim pogresno, zdravo se hranim, treniram..., a hemoroidi malo malo pa krvare. a problemi su poceli tacno pre nekoliko meseci kada sam pocela da se hranim 'zdravo' sto ce reci samo sam jela neke zitarice, cak sam i kolace pravila od integralnog brasna. i evo, vratili smo se na stari nacin ishrane, i vec par nedelja je sve ok. drugarica mi je na ovo rekla da je shvatila da nju bole hemoroidi posto se najede nekih integralnih stapica koje voli. eto. mozda ovo nekom pomogne.
 Kao sto ljudi imaju prosirene vene na nogama,tako neki ljudi imaju prosirene vene u rektalnom delu.Ja znam kako je,jer sam imala bas gadan stepen,ali su mi se primirili nakon podvezivanja.Uzasno boli,necu nikoga da lazem,ali ne traje dugo - sva sreca.Ono cudo za snimanje debelog creva sam videla na carini,dok sam radila predhodni pregled robe i nije ni malo naivno.Crevo je bas dugacko i nisam sigurna dal je 1m ili tako nesto.Da bi se covek pripremio za pregled najbolje je da isprazni debelo crevo - cepici,pilule ili cajevi za praznjenje, jer je potrebno da crevo bude prazno ako vec idete na snimanje.Mozda ce neko da mi se smeje,al meni je pomogao med.Lekari su se cudili i nisu mi verovali,al mi je jedna zena rekla da mazem spoljasnje hemoroide medom i malo su mi utihnuli.