dr.koki
Aktivan član
- Poruka
- 1.232
Moj otac, kum, i ujka su probali i amer caj i sve moguce cajeve. Nijedan ne pomaze. Jedino sklerozacija ili operacija. To je na doktoru da odredi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kalatea:Valjda vas na fakultetu uce da one koji ne misle kao vi nazivate svakakvim imenima...
Ja, nasuprot, znam ljude koji su se izlecili ovim cajem.
A, sad kompromis: neka proba ovaj caj, pa ako ne pomogne, onda pod noz.
 .
.

Pa, recimo da sam slikovito zamislila scenu... Haos!
 Pa, recimo da sam slikovito zamislila scenu... Haos!

Ako imas jos neku, podeli je s nama, da malo uveselimo ovaj podforum "Zdravlje". Pozdrav!
 Ako imas jos neku, podeli je s nama, da malo uveselimo ovaj podforum "Zdravlje". Pozdrav!Kalatea pre nego sto opletes po zdravstvenim radnicima jedna mala informacija, chika doktor nije zdravstveni radnikKalatea:Valjda vas na fakultetu uce da one koji ne misle kao vi nazivate svakakvim imenima...
Ja, nasuprot, znam ljude koji su se izlecili ovim cajem.
A, sad kompromis: neka proba ovaj caj, pa ako ne pomogne, onda pod noz.
 , nije lekar ,stomatolog, farmaceut, nema nikakve veze sa nasom strukom osim nick name na ovom forumu(koji bi mu ja najradije promenila!
 , nije lekar ,stomatolog, farmaceut, nema nikakve veze sa nasom strukom osim nick name na ovom forumu(koji bi mu ja najradije promenila!  ).
 ).

dr.koki:A ima jedan deda iz "Luzane" sto leci "ishijas" stomacnom masazom, ako se to moze nazvati masaza,posle se dosta ljudi javljaju u bolnicu sa teskim stomacnim tegobama, a ponekad i prolapsima intervertebralnog diska!!
 Da li je moguce da mi se kasnije stvore veci problemi, kao npr. krvarenje ili nesto slicno??
Da li je moguce da mi se kasnije stvore veci problemi, kao npr. krvarenje ili nesto slicno??mrgudkost:Imam strasnih problema sa hemoroidima. Molim nekoga ko je imao tih problema , i uspesno ih izlecio da mi javi kako to i ja da ucinim. Unapred hvala!!! baron@infosky.net