ХЕМИЈСКА АНЛИЗА ЖЕНЕ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa tvoj ne znam, jer si obicno prost i jadan, mada sam se na trenutak ponadala da si normalan...
ali si me odmah demantovao.....:roll:

...sto brishesh post u kome me nazivash seljakom ?..primetio sam da nemas normalnu komunikaciju, da konstantno vredjash nekog i da mislish da si najpametnija i da si Bogom dana da shrish svest zaostalim seljachinama na ovom forumu..najbolje od svega je sto sebe smatras normalnom..:lol:

negdje sam ovo vec napisala na ovom forumu ali nije na odmet opet

Whatever you give a woman, she will make greater. If you give her sperm, she'll give you a baby. If you give her a house, she'll give you a home. If you give her groceries, she'll give you a meal. If you give her a smile, she'll give you her heart. She multiplies and enlarges what is given to her. So, if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit. ;)

HEMIJSKA ANALIZA ŽENE

ELEMENT : Žena
SIMBOL : Že
PRONAŠAO : Adam
ATOMSKA TEŽINA : Optimalna 54 kg, ali može da varira od 40 do 200 kg.
UČESTALOST ELEMENTA : Velike količine se mogu naći u urbanim sredinama.

FIZIČKE OSOBINE :
- Površina, obično presvučena premazom u boji
- Proključa odjednom, mrzne se bez razloga
- Topi se, ako se primeni odgovarajući postupak
- Neukusna je, ako se pogrešno proba
- Element se retko nalazi u devičanski čistom stanju
- Viče, ako se primeni pritisak na pravo mesto

HEMIJSKE OSOBINE :
- Lako se jedini sa zlatom, srebrom, drugim plemenitim metalima i dragim kamenjem
- Apsorbuje velike količine skupih materijala
- može da eksplodira iznenada, bez prethodnog upozorenja, i bez poznatog vidljivog razloga
- Ne rastvara se u vodi, ali joj je aktivnost znatno veća, ako se natopi alkoholom
- Najefikasniji poznat element za smanjivanje količine novca, koji čovek ima

NAJČEŠĆA UPOTREBA :
- Pre svega, kao ukras, naročito u skupim sportskim automobilima
- Odličan medikament za relaksaciju
- Vrlo efikasno sredstvo za čišćenje

IZVRŠENI OPITI :
- Pocrveni, kad se zatekne bez ambalaže
- Pozeleni, kad se stavi pored boljeg uzorka, odnosno primerka

OPASNOSTI :
- Veoma opasan element - osim, kada je u rukama stručnjaka
- Ilegalno je imati više od jedne.Moguće je posedovati i više primeraka - pod uslovom, da se drže na različitim lokacijama, ali samo dotle, dok elementi ne dođu u direktan međusobni kontakt

a atomski i relativni broj? a mjesto u periodnom sistemu? :think:

negdje sam ovo vec napisala na ovom forumu ali nije na odmet opet

Whatever you give a woman, she will make greater. If you give her sperm, she'll give you a baby. If you give her a house, she'll give you a home. If you give her groceries, she'll give you a meal. If you give her a smile, she'll give you her heart. She multiplies and enlarges what is given to her. So, if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit. ;)

Talijanski,:dontunderstand: sto je pogresno:mrgreen:

Opet ti sa tim stranim jezicima! Što ne prevedeš, ništa nisam razumeo, možda si napisala da će mi žena doneti kesu eura ako joj dam 100 dinara?

a atomski i relativni broj? a mjesto u periodnom sistemu? :think:

познато је место у периодном систему

2

Opet ti sa tim stranim jezicima! Što ne prevedeš, ništa nisam razumeo, možda si napisala da će mi žena doneti kesu eura ako joj dam 100 dinara?

Или ако даш 3о евра добићеш...............

HEMIJSKA ANALIZA MUSKARCA

(IZ UGLA ŽENA, NARAVNO)

ELEMENT:muškarac

SIMBOL: Mu(uuuuuuuu)

PRONAŠAO: Nastao greškom prirode, prilikom nastajanja elementa Ze, koji je kao što se zna nastao u čistom, savršenom stanju. Elemenat Mu bio je pun nečistoća, pa je najpre smatran izotopom elementa Ze, ali su nečistoće kasnije toliko preovladale i degenerisale ga, da je nastao potpuno nov element.

ATOMSKA TEŽINA: Optimalna 75kg, ali ali je u prirodi veoma retka, i uglavnom varira (do beskonačnosti) u dva slučaja: 1) pri jedinjenju sa elementima poznatim kao steroidi i 2) pri jedinjenju sa mastima, uglavnom životinjskog porekla; u svakom slučaju, kvalitetna A.T. ne prelazi 10% ukupne.

UČESTALOST ELEMENTA:Veće količine mogu se naći u urbanim sredinama, obično kao prateći elementi elementa Ze, pokušavajući (uglavnom bezuspešno) da ostvare jedinjenje sa istim.

FIZIČKE OSOBINE:
• Površina obično presvučena različitim nečistoćama neprijatnog mirisa, osim kada je u fazi pripreme za reakciju jedinjenja sa elementom Ze.
• Obično je u stalnom stanju kljucanja, sa izuzetkom onih valenci koje su neophodne za uspostavljanje reakcije jedinjenja sa elementom Ze; važno je napomenuti da ove valence veoma retko i uz veliki napor postižu čvrsto agregatno stanje, a ako se to i desi, ono traje zanemarljivo kratko.
• Topi se ako se primeni odgovarajući postupak.
• Element se retko nalazi u higijenski čistom stanju.
• Ostaje bez glasa i boje ako se primeni pritisak na pravo mesto.

HEMIJSKE OSOBINE:
• Za razliku od elementa Ze, koji sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim metalima i mineralima (a ne kamenjem!) daje rafinirana i fina jedinjenja, element Mu sa istima daje nezgrapne legure, koje imaju štetan uticaj na čulo vida i Centralni Nervni Sistem.
• Apsorbuje velike količine skupih materijala, ali džaba mu!
• Može da eksplodira iznenada i bez prethodnog upozorenja, i bez ikakve veze s mozgom.
• Ne zna se da li je rastvorljiv u ! vodi, jer istu izbegava, ali kada se natopi alkoholom (što je česta pojava u prirodi) oslobadja velike količine (negativne) energije.
• Najneefikasniji poznat element.

NAJČEŠĆA UPOTREBA:
• ???????? (i pored dugogodišnjih, ogromnih napora eksperata, još nije utvrdjena bilo kakva svrsishodna namena ovog elementa)

IZVRŠENI OPITI:
• Pocrveni kada element Ze zatekne bez ambalaže.
• Pozeleni kada se stavi pored boljeg uzorka.
• Poplavi kada dodje u direktni kontakt s istim

OPASNOSTI:
• Element je prilično bezopasan, mada voli da se hvali da nije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back