Hemija - pomoć pri rešavanju zadataka (obavezno pročitati uputstva u prvom postu)

[Ako neko moze da mi resi sledece zadatke?
Zbirka zadataka iz hemije za 1 i 2 razred gimnazije i srednje skole
538,540,541,545,546,547,549,550,560,562,563,564,567,568,569,570,572,573,575,577,579,580,582,583.
Bilo koji zadatak da uradite meni ce pomoci,potrebno mi je da odgovaram a te zadatke ne razumem,vezani su za elemente VII-a grupe i za d-elemente.
Unapred hvala:)

[Ako neko moze da mi resi sledece zadatke?
Zbirka zadataka iz hemije za 1 i 2 razred gimnazije i srednje skole
538,540,541,545,546,547,549,550,560,562,563,564,567,568,569,570,572,573,575,577,579,580,582,583.
Bilo koji zadatak da uradite meni ce pomoci,potrebno mi je da odgovaram a te zadatke ne razumem,vezani su za elemente VII-a grupe i za d-elemente.
Unapred hvala:)
Na ovako postavljeno pitanje, tačnije spisak zadataka niko ti neće pomoći.U to budi sigurna.Lepo unajmiš privatnog profesora i daš mu ovaj spisak pa ćete raditi ceo čas.
Na forumu možeš pitati konkretna pitanja ili postaviti zadatak (a ne spisak os 24 zadatka).

Ako je neko u mogucnosti makar neki zadatak da mi uradi od tih,za ostale cu se nekako snaci,jer stvarno nisam sad u mogucnosti da placam privatne profesore...ponovo se izvinjavam..Hvala gospodinu winkleru sto mi je skrenuo paznju da mi niko nece ogovoriti..Hvala na utosenom vremenu.
Nema na čemu. Prosto je nemoguće da nekome nije jasan ovoliki broj zadataka ?????? Izvinte al ovde nešto ne miriše kako treba :)

1. У реакцији између воденог раствора калцијум хидроксида и угљеник (IV) оксида добијеног сагоријевањем 0,5 мола смјеше C2H5OH и C3H7OH добијено је 120 грама талога . Израчунај састав смјеше алкохола ако се зна да се благом оксидацијом добија 11,6 грама пропанона.

треба ми помоћ
хвала

U srednju skolu idem ne na fax i nemam vremena da prevodim.
Kažeš da nemaš vremena da prevodiš nešto što tebi lično treba za školu. Onda ti niko ne može pomoći ako ne želiš sam sebi da pomogneš. Oprosti na nepristojnosti al ti onda i ne zaslužuješ pomoć. Kakve ima veze to što si učenik srednje škole??? I ja sam bio učenik srednje škole (verovao ili ne :D ) pa sam čitao fakultetske udžbenike kada bi mi zatrebalo nešto što nisam mogao da pronađem u knjizi za školu. Naravno, potrebno je da budeš član biblioteke :D:

Inače, na internetu nećeš pronaći kvalitetne i kvantitetne tekstove o polikarboksilnim i suPstituisanim polikarboksilnim kiselinama a da to nije tekst na engleskom jeziku.

Kažeš da nemaš vremena da prevodiš nešto što tebi lično treba za školu. Onda ti niko ne može pomoći ako ne želiš sam sebi da pomogneš. Oprosti na nepristojnosti al ti onda i ne zaslužuješ pomoć. Kakve ima veze to što si učenik srednje škole??? I ja sam bio učenik srednje škole (verovao ili ne :D ) pa sam čitao fakultetske udžbenike kada bi mi zatrebalo nešto što nisam mogao da pronađem u knjizi za školu. Naravno, potrebno je da budeš član biblioteke :D:

Inače, na internetu nećeš pronaći kvalitetne i kvantitetne tekstove o polikarboksilnim i suPstituisanim polikarboksilnim kiselinama a da to nije tekst na engleskom jeziku.
nerazumem te kao coveka.

Back