- Poruka
- 4.766
Kakva je razlika? Isto samo drugo pakovanje.Naprotiv.
Uce se deca razumevanju i toleranciji.
Srbi idu kod Madjara da korindjaju i obrnuto.
Ti stvarno ne znas nista o verskoj nastavi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je razlika? Isto samo drugo pakovanje.Naprotiv.
Uce se deca razumevanju i toleranciji.
Srbi idu kod Madjara da korindjaju i obrnuto.
Ti stvarno ne znas nista o verskoj nastavi
Neznanje je uzrok netolerancijeKakavo je razlika? Isto samo drugo pakovanje.
Tu se slažem. Religija prouzrukuje najviši stepen netolerancije i mržnje.Neznanje je uzrok netolerancije
Ja sam za to da se ukinu sve religije.Људи свашта пишу, не знајући да су школе и писменост потекли из крила Цркве, да су ту настале прве књиге и да је било министарство просвете и црквених дела. Занимљиво је да се само напада СПЦ, а да неко сме да каже да се укине веронаука код римокатолика и протестаната, нема шансе. Пре неку годину су покушали да веронауку од изборног преместе у групу предмета руке у тесту, али кад су се дигли муслимани у Рашкој, стала прича одмах.
Naprotiv.Tu se slažem. Religija prouzrukuje najviši stepen netolerancije i mržnje.
Antihrist isto.Ja sam za to da se ukinu sve religije.
Videli smo tu tuleranciju.Naprotiv.
Religije uce toleranciji i ljubavi.
Mrznja dolazi od nedostatka tolerancije i nedostatka ljubavi
Dobro si samog sebe nazvao.Antihrist isto.

Ocigledno niste pazljivo gledaliVideli smo tu tuleranciju.
Zasto?Dobro si samog sebe nazvao.
Nažalost, moram priznati da si tu u pravu.Црква ће надживети и мене и тебе и све ове које си поставио на слици. То ти није аргумент.
Čim veruješ u antihrista sa ne znam kako drugačije da te nazovem. Nisam ti ja kriv što si samog sebe tako nazvao.Zasto?
Ne trazim ja ukidanje svih religija nego Antihrist
Kad se bude pojavio ukinuce sve religije.
To su elementarne stvari
I sta onda smatras da ce biti postignuto zabranom verske nastave?Nažalost, moram priznati da si tu u pravu.
Antihrist je pojam samo u hrišćanstvu. Van hrišćanstva, ni Hrist ni Antihrist nisu relevantni faktori. Tako da je tvrdnja besmislena, jer sečeš granu na kojoj sediš.Ne trazim ja ukidanje svih religija nego Antihrist
Ne verujem ja, veruje pola planete.Čim veruješ u antihrista sa ne znam kako drugačije da te nazovem. Nisam ti ja kriv što si samog sebe tako nazvao.
Nisam ja za zabranu verske nastave. Svako ima pravo na versko obrazovanje.I sta onda smatras da ce biti postignuto zabranom verske nastave?
Pola planete nije baš u vinklu.Ne verujem ja, veruje pola planete.
Nisam sebe tako nazvao nego sam rekao da ce Antihrist kad dodje zabraniti sve religije.
To I mala deca znaju
Postoji i u Islamu i u JudaismuAntihrist je pojam samo u hrišćanstvu. Van hrišćanstva, ni Hrist ni Antihrist nisu relevantni faktori. Tako da je tvrdnja besmislena, jer sečeš granu na kojoj sediš.
To bi bio prvi korak.Nisam ja za zabranu verske nastave. Svako ima pravo na versko obrazovanje.
Ja sam samo za premeštanje verske nastave u verske objekte.
I njih bi zabranio.Postoji i u Islamu i u Judaismu
Kakve veze ima objekat?Nisam ja za zabranu verske nastave. Svako ima pravo na versko obrazovanje.
Ja sam samo za premeštanje verske nastave u verske objekte.
I Antihrist bi zabranioI njih bi zabranio.
Pitanje je sad samo koja polovina.Pola planete nije baš u vinklu.
Antihrist je babaroga za odraslu decu baš kao što je i Bog izmišljeni lik.I Antihrist bi zabranio