sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
lako je tebi kada imas palacBravo za Helsinški odbor, potpisujem sve od reči do reči
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lako je tebi kada imas palacBravo za Helsinški odbor, potpisujem sve od reči do reči
Potpisujem. Neće više ta licemerna bagra da ispire mozak deci.Juce sam bila neutralna ali danas sam potpuno radikalizovana u stavu da vam treba zabraniti religijske slobode u potpunosti.
Изгледа да би приступ требало да имају они ваши борци за "људска" (хомосексуална) права.Veronauka se u školama mora sasvim ukinuti. Crkva ne sme imati pristup deci.
Ja nisam samo protiv hrišćanstva. Nego sam protiv islama, judeizma i svih ostalih religija.Otkad se muslimani pitaju šta će crkva raditi?
Па и муслимани имају веронауку у школи, њима и није до укидања.Otkad se muslimani pitaju šta će crkva raditi?
Црква ће надживети и мене и тебе и све ове које си поставио на слици. То ти није аргумент.
Sveštenici u bilo kojoj religiji nisu obrazovane osobe već profesionalni ispirači mozgova.Kao i vecina NVO - mase poentu.
Evo, ja sam agnostik i ne smeta mi veronauka dokle god je izborni predmet.
U Holandiji, koja je sinonim za ravnopravnost i ljudkse slobode, crkve su mnogo punije nedeljom nego u Srbiji.
Problem je nas primitivni balkanski mentalitet, i generalno uzasno lose obrazovanje i vaspitanje. Cak ni vecina svestenika nema dobro obrazovanje i vaspitanje, tako da cak i homofobija kod njih (kamoli kod obicnog sveta) je posledica upravo neukosti.
Ti si sotonist?Ja nisam samo protiv hrišćanstva. Nego sam protiv islama, judeizma i svih ostalih religija.
Naravno da nisam. Ja sam ateista.Ti si sotonist?
Nisi,ateistima ne smeta kad je neko vernik.Naravno da nisam. Ja sam ateista.
Nisu svi ateisti isti.Nisi,ateistima ne smeta kad je neko vernik
Nisu, neki su sotonistiNisu svi ateisti isti.
Tačno. Ima ateista koji su satanisti i koji Satanu doživljavaju samo kao simbol. Ja nisam jedan od njih.Nisu, neki su sotonisti
Sta ti onda smeta sto ljudi veruju u nesto i sto hoce da decu nauceTačno. Ima ateista koji su satanisti i koji Satanu doživljavaju samo kao simbol. Ja nisam jedan od njih.
Zato što je samo ono ušta oni veruju njima bitno. Samo je njihova vera bitna. Drugi za njih ne postoje. Nameću svoju veru svima dok sve druge koji ne veruju u isto vređaju i izbacuju iz svog okruženja. Kada je recimo predbračni seks u pitanju hajde da ga zabranimo jer je to protiv naše vere. Kada je masturbacija u pitanju hajde da je zabranimo jer je to protiv naše vere. Hajde da zbranimo i proslave rođendana jer je i to vprotiv naše vere.Sta ti onda smeta sto ljudi veruju u nesto?
E vidis, bas zato je potrebna verska nastava, da nauci ljude da postuju svacija verska uverenja.Zato što je samo ono ušta oni veruju njima bitno. Samo je njihova vera bitna. Drugi za njih ne postoje. Nameću svoju veru svima dok sve druge koji ne veruju u isto vređaju i izbacuju iz svog okruženja. Kada je recimo predbračni seks u pitanju hajde da ga zabranimo jer je to protiv naše vere. Kada je masturbacija u pitanju hajde da je zabranimo jer je to protiv naše vere. Hajde da zbranimo i proslave rođendana jer je i to vprotiv naše vere.
Sada sam se i ja zainatio i neću namerno da vam dozvolim da mirno verujete u šta god hoćete. Nisam vlast da zabranim, ali da jesam
i te kako bih zabranio.
To nije vreska nastava kako bi trebala da bude. To je bukvalno ispiranje mozga deci samo sa jednom religijom.E vidis, bas zato je potrebna verska nastava, da nauci ljude da postuju svacija verska uverenja.
I tebi ne bi skodilo da se malo verski obrazujes
Nije.To nije vreska nastavi kako bi trebala da bude. To je bukvalno ispiranje mozga deci samo sa jednom religijom.
Nije.To nije vreska nastavi kako bi trebala da bude. To je bukvalno ispiranje mozga deci samo sa jednom religijom.
Uči se veronauka po programu Srpske Pravoslavne Crkve.Nije.
Naprotiv.
Uce ih svim religijama .
Kod mene u selu ima i Madjara i Srba.
Veronauku uce u crkvama svako u svojoj, a versku nastavu kao izborni predmet u skoli
Pazi, Adam i Eva je biblijska poučna priča, i ne treba se držati nje kao pijan plota.
U cisto srpskim odeljenjima.Uči se veronauka po programu Srpske Pravoslavne Crkve.
Znači ispire se mozak po programu tih religija.U cisto srpskim odeljenjima.
U cisto madjarskim uce po RKC.
U kombinovanim uce sve
Naprotiv.Znači ispire se mozak po programu tih religija.