Help meee

iluzionista:
Bila je ona ljuta, besna i samosvesna i pre toga, prase jedno. :lol:

Priznajem, bejah besna jer me pogreshno shvatishe neki tamo...ljudi, pa je red da se sad javno IZVINIM.''IZVINI !!!'' shto sam onako urlala...zao mi je...gmrfsmrfgrrr....stvarno mi je zao
Ajme,mama mia umalo ne uginuh od smeha kad prochitah dalji razvoj velikih misli na ovoj temi.
Mislim da bi trebalo spojiti klinju i DOBOJKU, jer on onako napacen zasluzuje takvu srecu, pa da pjevamo svi ''....danas majko zenis svoga sina aaa...itditd''

Gljiva zjalelovka:
Priznajem, bejah besna jer me pogreshno shvatishe neki tamo...ljudi, pa je red da se sad javno IZVINIM.''IZVINI !!!'' shto sam onako urlala...zao mi je...gmrfsmrfgrrr....stvarno mi je zao
Ajme,mama mia umalo ne uginuh od smeha kad prochitah dalji razvoj velikih misli na ovoj temi.
Mislim da bi trebalo spojiti klinju i DOBOJKU, jer on onako napacen zasluzuje takvu srecu, pa da pjevamo svi ''....danas majko zenis svoga sina aaa...itditd''

E, sad može da se priča s tobom. ;) Inače, ovde je uvek bilo "velikih misli"... I "velikih mislilaca"...

ej,autorko teme:dabogda ti se taj mali nikad ne vratio jer se decko konacno opametio! ako on bude ikad u zivotu od zena imao traume,to ce biti od tak'ih vestica poput...zna se vec koga!
i dabogda sledeci put fasovala nekog S/M macho crnogorca,da te tlaci dok ne prosviras i da te zove "tuko jedna" jer to jesi! :mrgreen:

Ма дај, каква љубав, какве глупости! Овде нема ни Љ од љубави! Лепо кажеш:навикла си се на њега, навикла си да куче трчи око тебе па ти сад недостаје јер се не осећаш довољно великом мачком!
А колико га поштујеш показујеш и речима:''Замислите, он да размисли!!!'' и тиме што ниси испоштовала његову потребу да се не чујете недељу дана.
Повређена сујета, ништа друго. Остави човека на миру и преиспитај се.

Kad sam već otvorila i pročitala ovu temu skroz (wtf is wrong with me 2day :lol:)
ajde da nešto i pitam: koliko Beograđanka ima godina?

A odgovor je - nema nade.

Ali to i nije bitno, jer ćeš ti i za sledećeg koji naiđe da ponavljaš isti scenario, tripujući
kako ga oh, vooooooliiiiiiš.

I moj je navodno trpeo mene i moju "posesivnost"... a ja njegovu neodgovornost.... umesto ja da raskinem sa njim, on je mene ostavio... evo proslo je pun mesec i nije nazvao... nece taj ni nazvati...

Mozda je cekao? Promenu mozda? Da ona nesto shvati, promeni?
Decko je voleo pa je trpeo? Na kraju mu pukao film i otisao?
... heh, pricam drugima, umesto da pomognem sebi...

Beograđanka:
VEC 10 DANA NISMO U VEZI ALI SE SVAKODNVNO CUJEMO I PRICAMO SASVIM NORMALNO.NAJGORE OD SVEGA JE TO STO I ON MENE ZOVE I ZNAM DA MU JE STALO DO MENE,ALI ON NE VERUJE DA MI ON TOOOLIKO ZNACI.NIJE MU JASNO KAKO SAM TEK SADA TO SHVATILA?DOK SMO BILI U VEZI NIKADA MI NIJE REKAO DA MU SVE TO SMETA,OTKUD SAM JA ZNALA
ne volis ti njega nego te ubija sujeta.sada nisi vise mocna kao sto si bila zar ne? :shock:

kao sto je neko vec rekao..
nema njega da ti prica kako si divna i krasna....
uzas. tako nekoga maltretirati da bi se povratilo izgubljeno samopuzdanje???

" ne vidjela pise vise nikada " hahahahahahhaa

Back