Treba biti realan i podrzati onoga ko je u pravu,u ovom slucaju je to klinjo koji ju je sutno,i daj
boze da joj se ne vrati,ne zasluzuje ona njega!!!!
boze da joj se ne vrati,ne zasluzuje ona njega!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iluzionista:Bila je ona ljuta, besna i samosvesna i pre toga, prase jedno.![]()
Gljiva zjalelovka:Priznajem, bejah besna jer me pogreshno shvatishe neki tamo...ljudi, pa je red da se sad javno IZVINIM.''IZVINI !!!'' shto sam onako urlala...zao mi je...gmrfsmrfgrrr....stvarno mi je zao
Ajme,mama mia umalo ne uginuh od smeha kad prochitah dalji razvoj velikih misli na ovoj temi.
Mislim da bi trebalo spojiti klinju i DOBOJKU, jer on onako napacen zasluzuje takvu srecu, pa da pjevamo svi ''....danas majko zenis svoga sina aaa...itditd''
ne volis ti njega nego te ubija sujeta.sada nisi vise mocna kao sto si bila zar ne? :shock:Beograđanka:VEC 10 DANA NISMO U VEZI ALI SE SVAKODNVNO CUJEMO I PRICAMO SASVIM NORMALNO.NAJGORE OD SVEGA JE TO STO I ON MENE ZOVE I ZNAM DA MU JE STALO DO MENE,ALI ON NE VERUJE DA MI ON TOOOLIKO ZNACI.NIJE MU JASNO KAKO SAM TEK SADA TO SHVATILA?DOK SMO BILI U VEZI NIKADA MI NIJE REKAO DA MU SVE TO SMETA,OTKUD SAM JA ZNALA
VRATIO MI SE,verovali ili ne.On mene voli,i nije JADO!snesi:Ma sad kad nešto razmislim i nije mi ga žao,sam je kriv kad je dozvolio da ga tako maltretiraš,u ostalom i šta će ti takav JADO,na kraju će ti se još i vratiti.![]()
DOBOJKA:E BOZE DRAGI CUJES LI TI OVO!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa ti sad treba u dupe da ga ljubis!!!!!!!!!!!!
Kako nije...? Pa, vidis da jeste...!Beograđanka:VRATIO MI SE,verovali ili ne.On mene voli,i nije JADO!
Ja znam da mu to vise necu raditi i valjda ce biti ok.