Help meee

ne znam zasto ste svi napali djevojku.
u sustini svi smo takvi.
kada nas neko povrijedi, trazimo zrtvu da se " izlijecimo ". sujeta, ili kako vec.

moj savjet za beogradjanku : batali to, ne volis ga i nije ti stalo do njega. samo poljuljano samopouzdanje. a njega mozes da lijecis i na neki drugi nacin . sretno!

p.s. moj prvi post, he he ;)

sta zna dete sta je trista kila...

URAAAAAA! Ovo je znachi dokaz da je klinja stvarno voli, pa zato ne mora da se brine vishe.
Samo neka trchi josh dva kruga oko kokoshinjca, a onda je NJENNNN!

P.S.Ma samo me nerviralo sto toliko sebe optuzuje''ja sam kriva''.''ja sam kriva'', to je osobina jadnika, a kreteni sebe ne preispituju,vec ''prolaze kroz nechiji zivot, kao krava kroz kukuruz''.

Gljiva zjalelovka:
sta zna dete sta je trista kila...

URAAAAAA! Ovo je znachi dokaz da je klinja stvarno voli, pa zato ne mora da se brine vishe.
Samo neka trchi josh dva kruga oko kokoshinjca, a onda je NJENNNN!

Ne funkcionište to tako... Gotovo je samo iz jednog razloga... Njegov ponos... Nije više mogao da izdrži... I sada mu je ispod časti, da je primi nazad... A ima i malo toga da se on naslađujem tim njenim moljakanjem...

Gljiva zjalelovka:
P.S.Ma samo me nerviralo sto toliko sebe optuzuje''ja sam kriva''.''ja sam kriva'', to je osobina jadnika, a kreteni sebe ne preispituju,vec ''prolaze kroz nechiji zivot, kao krava kroz kukuruz''.

Koji kreteni? Muškarci. :lol: Daj, mani me... :roll:

kreten je naziv za osobe muskog ili zenskog pola i dobija se po zasluzi.
Ovo pishem da ne bi ispalo da prodajem feministichke fazone,jer je to nesto sto najvishe mrzim.
I ja sam bila i gubitnik i kreten, i jada i krava ne dokazna,kukuruzlomljiva ,pa sta sad, sve je to faza odrastanja, pametna se rodila nisam, a ni pametnija postala posle svega.
Izvinjavam se gospodinu mushkarcu, shto je uzurpirao na tren svoje neurone pomislivshi: opet jedna razocharata krmacha, a svi znamo kakve su zene.

E,pa "BEOGRADJANKO" moj ti je savet,kupi sebi vibrator pa se izivljavaj na njemu,a ne na jadnom klincu,srami se.stidi se....hahaha..pa ti si luda devojka,prvo ga navlacis,pa ga mucis,pa te otkaci,pa sada kukas..more,da bog da nikada ne videla pishu..jasno?Hahah

Gljiva zjalelovka:
kreten je naziv za osobe muskog ili zenskog pola i dobija se po zasluzi.
Ovo pishem da ne bi ispalo da prodajem feministichke fazone,jer je to nesto sto najvishe mrzim.
I ja sam bila i gubitnik i kreten, i jada i krava ne dokazna,kukuruzlomljiva ,pa sta sad, sve je to faza odrastanja, pametna se rodila nisam, a ni pametnija postala posle svega.
Izvinjavam se gospodinu mushkarcu, shto je uzurpirao na tren svoje neurone pomislivshi: opet jedna razocharata krmacha, a svi znamo kakve su zene.

Ko je to tebe toliko naljutio? :shock: Ajde kaži, pa da ga bijemo. :mrgreen: Previše besa u tvojim rečima...

Beograđanka:
TA?MUSKARCI TO NE RADE?PRVA IH ZAJEBE PA POSLE ZAJEBAVAJU I IZIVLJAVAJU SE NA DRUGIM DEVOJKAMA!OVAJ PRETHODNI JE MENI TO RADIO,JER SU NJEGA IDVE ZAJEBALE PA SAM JA ISPASTALA DVE NJEGOVE ISPALE.
bILI SMO 3 MESECA U VEZI.TO STO NISAM SPAVALA SA NJIM,IMAM SVOJIH RAZLOGA.DOZIVELA SAM NEKU VRSTU SILOVANJA (ako vec hocete da znate) TAKO DA MI NIJE DO SEXA!ISTRAUMIRANA SAM!
Ako je tebi taj prethodni radio tako zbog njegove dve ispale i nije ti bilo lijepo,
trebalo je da pretpostavis da ako tako i ti postupis prema tom "klinji"( kako ga
vec nazivas)dopizdice i njemu nekada!Sad je kasno da se kajes,trebala si to cijeniti
dok je bio uz tebe,sada ga vise nema i po mom misljenju,nece ga ni bitl!
Zao mi je tog ne duznog klinca!!!

Kad se budes kresnula sa njim prevazici ce on svoju sujetu...
Jedna riba koju znam je takodje silovana (mada je sama trazila) pa je posle pojebala pola Smedereva. Pazi da ti ne predje u naviku da se 'plasis' kite...
Inace se isto ponasala prema jednom liku kao ti prema ovom malom. Cak ga je terala da pred ljudima u gradu klekne i sl... TI si bwe pocetnica :)

Beograđanka:
Morate mi pomoci!Imam jedan problemcic.
Prica pocinje ovako :) Bila sam u tzv. vezi sa jednim deckom,volela ga,bio mi je prvi.onda su pocele svadje,prepirke,ljubomora i RASKID-koji me je ubio.Nisam ni pomisljala na nekog drugog,zivela sam u nekom svom svetu.Da bi se nedavno pojavio neki klinja,meni ne interesantan.Zvao ,trudio se i ...na kraju se ja smuvam sa njim,cisto da zaboravim na proslost (koja ni malo nije bila lepa).
I,kao sto vec biva,radila sam mu sve ono sto nisam mogla "proslom" branila mu da izlazi bez mene,drugari?NEMAS IH VISE,shvatas li?-govorila sam mu.Prozvali su ga papucarom,mada i jeste bio :)) Ubijala sam ga u pojam.Bio mi je interesantno,igrala sam se sa njim.
On?Poklanjao mi je svu paznju ovog sveta,Bio je decko o kome sam sanjala ALI NISAM ZNALA TO DA CENIM!Nisam htela ni da spavam sa njim,jer sam dozivela neku traumu (o kojoj ne bih sada) I I TO JE RAZUMEO!Cekao me je!
Sta se dogodilo...njemu je pre par dana kvrcnulo nesto u glavi (nije ni cudo jel?) i ...rekao mi je da vise ne moze da me trpi,kako sam preterala i sl.Predlozi da malo iskuliramo,bar nedelju dana da se ne vidimo i ne cujemo i ja pristanem.
Medjutim,ja sam TEK TADA shvatila da ja ne mogu bez njega.Navikla sam se na njega,pozive,PAZNJU i nisam mogla da izdrzim i odmah sutra dan ga zvala da se vidimo.On mrtav hladan mi kaze da mora da razmisli,jako je povredjen i ponizavan i ne moze da predje preko svega!Zamislite?ON DA RAZMISLI????
Poceo je da mi se svidja TEK TADA!Zvala ga,plakala mu,izvinjavala mu se i molila da mi se vrati.Obecavala da cu se promeniti....NE ZELI!Juce me zove RAZMISLIO JE.
Hoce kres kombinaciju samnom,zamislite?A mi nismo spavali ni dok smo bili u vezi.
Rekla sam mu da o "takvoj kombinaciji" ne pomislja,radicu to sa njim ALI U VEZI!Za njega je veza samnom mucenje IAKO ME VOLI,ne moze da izdrzi samnom U VEZI.
Sta da radim?Mislim?POMOZITE MI!Zelim ga!VOLIM GA! I stalo mi je do njega!Ne zelim da ga izgubim a ne znam kako da mu dokazem da ONO nisam ja,nego da sam se izivljavala???Znam da cete reci da sam to zasluzila,ali ja nisam takva,shvatite me.

Klise :roll:

Malena...postoji tu par nekih pravila...koje naravno ni ja nisam znala na pocetku...
oni ne vole- zvocanje, uzurpiranje prijatelja, branjenje-ikakvo,isterivanje maka na konac,ucenja -pameti-...
oni vole- neznu, kulturnu,pazljivu, punu razumevanja,stalno nasmejanu,dobru,vrednu, postenu,sexy,privlacnu...
nikako- ne treba zbog bivseg da pati naredni-ne cini ono sto ne bi volela tebi da rade!
slika koju on ima o tebi je losa...ne mozes je ...na zalost ..nikada ispraviti....
moj savet je da krenes iz pocetka....sa trecim..i pameti u glavi...;-)

eto...ja sam te razumela...;-)

Kasno si se sjetila.Šta je bre ljudi sa vama kad je kraj onda je kraj,ne može se krompir sto puta podgrijavati,pa i mene je dečko ostavio posle tri godine pa ne kukam,kraj znači kraj! :D

Ovako...taj decko nije bio kriv ni za sta.Niti je znao o cemu se radi.Ti si ga beogradjanko yebala u zdrav mozak,pa sad on tebe yebe.I ne da te yebe...nego te rastura.Nituje te. I treba tako! Meni je bas neskriveno drago zbog toga.
Pokusala si da na njemu izlecis svoje frustracije iz predhodne veze,a dobila si ih jos.A ni predhodne nisi izlecila.Sto bih ja rekao...ko te yebe.

PLESsitnihDEMONA:
Ovako...taj decko nije bio kriv ni za sta.Niti je znao o cemu se radi.Ti si ga beogradjanko yebala u zdrav mozak,pa sad on tebe yebe.I ne da te yebe...nego te rastura.Nituje te. I treba tako! Meni je bas neskriveno drago zbog toga.
Pokusala si da na njemu izlecis svoje frustracije iz predhodne veze,a dobila si ih jos.A ni predhodne nisi izlecila.Sto bih ja rekao...ko te yebe.
Odgovor je sam takav covjece!!!!

Back