- Poruka
- 6.833
dobro hajde, kada si TI vec tako informisan, da znas top secret price iz usa vlade, te raspolazes informacijama koje mi neprosvetljeni ne mozemo ni da zamislimo, ZASTO SE TI NISI UZDIGAO NA VISOKO MESTO ILI POKVARIO PLANOVE ALIENIMA? msm kad vec sve drzis u malom prstu...![]()

evo vidis kako si OGRANICENA ! ja sam naveo ,pod ''TI'', da bi ti bilo lakse ,da shvatis i da povedemo pricu, a ti se nasla blago uvredjenom i jos si podvukla recenicu kojom se tebi obracam ,a sve u cilju , ''zamisli da si ti TA koja ima...............'', da bi ti otvorio vidike sa 2ge strane, isto-imene price....tvoja sledeca recenica ce biti ,(mozda i nece ,jer ces drugacije sortirati reci), jos ogranicenija ,jer ces se naci uvredjenom i u gornjoj recenici...
eee, cobanice,cobanice ...

vidi pile , ako zelis nesto da znas o ovome o cemu se vode price na osnovu teme,
budi ljubazna i pomeri male zglobice u tvojim prsticima i de' ukucaj na you tubu ili sajtove ljudi koji vise znaju od MENE I TEBE ,i od jos mnogo ljudi...
a, kad vec tako CINICNO pominjes rec ''neprosvetljeni'', cinjenica je da si ,malo toga iscitavala, da bi se mogla upustati u ovakve teme ,jer TEBE od tih tema ,ALI STVARNO BOLI GLAVA.
vidi cobanice; ja se nisam uzdigao, jer nemam ono sto sam ti naveo ,a gde si se ti uvredila..., a to je tehnologija, ekonomski ne mogu ucenjivati planetu, i naravno sta mi vredi sto znam ,to sto znam kad ne mogu kao POJEDINAC, rusiti vlade koje manipulisu masom...................a, pri tom jos uvek kad imam vremena citam i druzim se sa ljudima ,koji dele misljenje, a to znaci jos UCIM I UPIJAM INFORMACIJE.
po svaku cenu odbija da nesto "strano" postoji, vec se radi o tome da necemo da dozvolimo da neke prazne price koje pre imaju za cilj da nekog osude nego da postojanje necega dokazu, uniste bilo kakvu nadu u postojanje neceg natprirodnog...
, a pri tom pojima nema o cem je rec ,vec je ta/taj natucao nesto preko foruma i saznao istinu o istini ili lazi .

....

.....znas ja sam likvidirao one ljude, ali ono ....brate, msm ni reci ''
, sta zelis.....ako zelis da kopas ,daj se potrudi ,daj nesto saznajte pa se javite, nemojte ispustiti jezike i misliti ''ha, sad sam ga/ih uebo, nemaju dokaza''