Helikopter u piramidi

dobro hajde, kada si TI vec tako informisan, da znas top secret price iz usa vlade, te raspolazes informacijama koje mi neprosvetljeni ne mozemo ni da zamislimo, ZASTO SE TI NISI UZDIGAO NA VISOKO MESTO ILI POKVARIO PLANOVE ALIENIMA? msm kad vec sve drzis u malom prstu... :aha:

:hahaha::hahaha::hahaha: evo vidis kako si OGRANICENA ! ja sam naveo ,pod ''TI'', da bi ti bilo lakse ,da shvatis i da povedemo pricu, a ti se nasla blago uvredjenom i jos si podvukla recenicu kojom se tebi obracam ,a sve u cilju , ''zamisli da si ti TA koja ima...............'', da bi ti otvorio vidike sa 2ge strane, isto-imene price....

tvoja sledeca recenica ce biti ,(mozda i nece ,jer ces drugacije sortirati reci), jos ogranicenija ,jer ces se naci uvredjenom i u gornjoj recenici...

eee, cobanice,cobanice ...:aha:

vidi pile , ako zelis nesto da znas o ovome o cemu se vode price na osnovu teme,
budi ljubazna i pomeri male zglobice u tvojim prsticima i de' ukucaj na you tubu ili sajtove ljudi koji vise znaju od MENE I TEBE ,i od jos mnogo ljudi...

a, kad vec tako CINICNO pominjes rec ''neprosvetljeni'', cinjenica je da si ,malo toga iscitavala, da bi se mogla upustati u ovakve teme ,jer TEBE od tih tema ,ALI STVARNO BOLI GLAVA.

vidi cobanice; ja se nisam uzdigao, jer nemam ono sto sam ti naveo ,a gde si se ti uvredila..., a to je tehnologija, ekonomski ne mogu ucenjivati planetu, i naravno sta mi vredi sto znam ,to sto znam kad ne mogu kao POJEDINAC, rusiti vlade koje manipulisu masom...................a, pri tom jos uvek kad imam vremena citam i druzim se sa ljudima ,koji dele misljenje, a to znaci jos UCIM I UPIJAM INFORMACIJE.

:hahaha::hahaha::hahaha: evo vidis kako si OGRANICENA ! ja sam naveo ,pod ''TI'', da bi ti bilo lakse ,da shvatis i da povedemo pricu, a ti se nasla blago uvredjenom i jos si podvukla recenicu kojom se tebi obracam ,a sve u cilju , ''zamisli da si ti TA koja ima...............'', da bi ti otvorio vidike sa 2ge strane, isto-imene price....

tvoja sledeca recenica ce biti ,(mozda i nece ,jer ces drugacije sortirati reci), jos ogranicenija ,jer ces se naci uvredjenom i u gornjoj recenici...

vidi pile , ako zelis nesto da znas o ovome o cemu se vode price na osnovu teme,
budi ljubazna i pomeri male zglobice u tvojim prsticima i de' ukucaj na you tubu ili sajtove ljudi koji vise znaju od MENE I TEBE ,i od jos mnogo ljudi...

a, kad vec tako CINICNO pominjes rec ''neprosvetljeni'', cinjenica je da si ,malo toga iscitavala, da bi se mogla upustati u ovakve teme ,jer TEBE od tih tema ,ALI STVARNO BOLI GLAVA.

vidi cobanice; ja se nisam uzdigao, jer nemam ono sto sam ti naveo ,a gde si se ti uvredila..., a to je tehnologija, ekonomski ne mogu ucenjivati planetu, i naravno sta mi vredi sto znam ,to sto znam kad ne mogu kao POJEDINAC, rusiti vlade koje manipulisu masom...................a, pri tom jos uvek kad imam vremena citam i druzim se sa ljudima ,koji dele misljenje, a to znaci jos UCIM I UPIJAM INFORMACIJE.

I opet po ko zna koliko puta ponovljena prica...

Neko zna, jer je slusao nekog ko stvarno zna i taj neko ko stvarno zna strepi za svoj zivot i zivot svojih bliznjih jer zna, a opet neometano prodaje svoje knjige, pojavljuje se u gledanim emisijama i svuda gde se covek koji se plasi za svoj zivot ne bi pojavljivao...

Ne radi se o tome da neko od nas "unbeliever-a" :) po svaku cenu odbija da nesto "strano" postoji, vec se radi o tome da necemo da dozvolimo da neke prazne price koje pre imaju za cilj da nekog osude nego da postojanje necega dokazu, uniste bilo kakvu nadu u postojanje neceg natprirodnog...

Dakle, sve te optuzbe bez dokaza i pravljenje cirkusa od svega ovoga, nikako ne ide u prilog pronalazenju istine...

Neko zna, jer je slusao nekog ko stvarno zna i taj neko ko stvarno zna strepi za svoj zivot i zivot svojih bliznjih jer zna, a opet neometano prodaje svoje knjige, pojavljuje se u gledanim emisijama i svuda gde se covek koji se plasi za svoj zivot ne bi pojavljivao...

Ne radi se o tome da neko od nas "unbeliever-a" :) po svaku cenu odbija da nesto "strano" postoji, vec se radi o tome da necemo da dozvolimo da neke prazne price koje pre imaju za cilj da nekog osude nego da postojanje necega dokazu, uniste bilo kakvu nadu u postojanje neceg natprirodnog...

Dakle, sve te optuzbe bez dokaza i pravljenje cirkusa od svega ovoga, nikako ne ide u prilog pronalazenju istine...

taj neko ko zna je UBIJEN, opet pisem ponovo , a to je; da postoji u SAD grupa ljudi iz raznih strucnih zanimanja, bivsi obavestajci ,novinari,ekonomisti, biolozi,antropolozi, pa cak svestena lica , itd....itd....
danas ih je preostalo od 150 ljudi ,svega 11 , ubijeni su jer su pricali...ono sto je najludje ,je sledece kad neko poput cobanice se javi i ne veruje (njena stvar), u mnogo cega, a pametuje ....pitam i nju i svakoga zasto su LJUDI UBIJENI !?

i ,ne samo u SAD ,vec su takve osobe proganjane ,ako vec nisu likvidirane, po 2gim zemljama u svetu .

danas samo 2je ili 3je osoba jos izlazi u javnost i prica o neverovatnim pricama, pri tom su izjavili da ih je BAS BRIGA AKO IH UBIJU, JAVNOST MORA ZNATI.

od vas ''unbelivera'' kako kazes, ima ljudi koji bar saslusaju ili se na normalan nacin upuste u price ,a ne poput nekih ,tipa '' ajde,ajde frajeru ako imas znanje u malom prstu ,de da te vidim '':dash:, a pri tom pojima nema o cem je rec ,vec je ta/taj natucao nesto preko foruma i saznao istinu o istini ili lazi .
vas UNBELIVERE, na nista niko ne tera ,vi verujte u sta zelite, ali kad neko postavi temu ,budite ljubazni ,pa ne uskacite u nesto sto prethodno niste imali ili niste hteli proveriti.
vanzemaljci nisu nikakav splet MISTIKE I NATPRIRODNOG, naprotiv VLADE su te koje MISTIFICIRAJU I GRUVAJU NATRPRIRODAN FENOMEN, ''ONI'' su realni , i imaju sistem vrednosti ,kao i mi na planeti.

dokaza imate ,pregrst ,od zaista eminentnih ljudi iz ih oblasti ,a to sto niste u stanju da verujete, to je vas stav i odluka.
mislis li da su u UN postavili predsednicu za VANZEMALJSKI OBLIK ,tek tako !?
to je samo provera ,kako javnost reaguje na tu odluku ,i da polako javnost pripremaju na tu MISTIKU, ako ne sutra ,za 50 god. da....

taj neko ko zna je UBIJEN, opet pisem ponovo , a to je; da postoji u SAD grupa ljudi iz raznih strucnih zanimanja, bivsi obavestajci ,novinari,ekonomisti, biolozi,antropolozi, pa cak svestena lica , itd....itd....
danas ih je preostalo od 150 ljudi ,svega 11 , ubijeni su jer su pricali...ono sto je najludje ,je sledece kad neko poput cobanice se javi i ne veruje (njena stvar), u mnogo cega, a pametuje ....pitam i nju i svakoga zasto su LJUDI UBIJENI !?

i ,ne samo u SAD ,vec su takve osobe proganjane ,ako vec nisu likvidirane, po 2gim zemljama u svetu .

danas samo 2je ili 3je osoba jos izlazi u javnost i prica o neverovatnim pricama, pri tom su izjavili da ih je BAS BRIGA AKO IH UBIJU, JAVNOST MORA ZNATI.

od vas ''unbelivera'' kako kazes, ima ljudi koji bar saslusaju ili se na normalan nacin upuste u price ,a ne poput nekih ,tipa '' ajde,ajde frajeru ako imas znanje u malom prstu ,de da te vidim '':dash:, a pri tom pojima nema o cem je rec ,vec je ta/taj natucao nesto preko foruma i saznao istinu o istini ili lazi .
vas UNBELIVERE, na nista niko ne tera ,vi verujte u sta zelite, ali kad neko postavi temu ,budite ljubazni ,pa ne uskacite u nesto sto prethodno niste imali ili niste hteli proveriti.
vanzemaljci nisu nikakav splet MISTIKE I NATPRIRODNOG, naprotiv VLADE su te koje MISTIFICIRAJU I GRUVAJU NATRPRIRODAN FENOMEN, ''ONI'' su realni , i imaju sistem vrednosti ,kao i mi na planeti.

dokaza imate ,pregrst ,od zaista eminentnih ljudi iz ih oblasti ,a to sto niste u stanju da verujete, to je vas stav i odluka.
to je samo provera ,kako javnost reaguje na tu odluku ,i da polako javnost pripremaju na tu MISTIKU, ako ne sutra ,za 50 god. da....

Nisi shvatio poentu stavljanja unbeliever-a pod navodnike... To znaci da smo mi suprotno od nevernika... No nema veze...
Bitno je da opet nisi direktan i da tako opet bez jasnih dokaza optuzujes druge....

Pomenuo si par zanimanja... Hajde daj imena i prezimena ljudi i kako su zavrsili ili zasto nisu...

Ljudi koji misle da znaju istinu i sa tom istinom izadju u javnost i rizukuju da budu ubijeni, uglavnom izadju sa optuzbama protiv "vlade", "vladara iz senke" i nikog konkretno... Msm, nimalo bitna prica da bi se reskiralo toliko...
Da rizikujem svoj zivot, bar bih bio direktan i konkretan... Ne bih okolisao i zakacio nikog posebno i ne daj Boze, bezveze izgubio zivot....

zasto uopste mislis da sam se ja negde nasla uvredjenom? :confused:
i odakle ti da me boli glava od ovakvih tema?
eeee kajzer kajzer... :aha:
mozes ti da ucis po tubi i trecem oku, citav zivot, mozes se osecati kao rob ili kao prevaren, opet citav zivot... :aha:
mozes i diskutovati i druziti se i caskati - djaba :)
ako nas drze alieni sa nekom svrhom, mislis li da im se mozemo kao niza bica suprotstaviti? mozemo djoku :)
mene nit boli glava, nit se osecam ugrozeno, uzivam u zivotu, ma ko god da mi ga je dao - hvala mu :lol:

ala ti n'umes da diskutujes, ma to je strasno :)
znaci svi mi koji sumnjamo u ovakve vesti (nije pitanje da li verujemo ili ne, pokazujemo SUMNJU) smo glupi/ograniceni/neobavesteni i td, a svi vi koji masete sa nepotpunim podatcima ste bogom dani/prosvetljeni/borci - :zcepanje:
ko je gde ubijen? hajde kreni :)

koliko sujete u ovim recima. pa, da si ziveo npr 1955 ili 1965, i da ti je neko pricao o bliskoj buducnosti npr 2000 ili 2010 opet bi istu floskulu vec se radi o tome da necemo da dozvolimo da neke prazne price

kajzere, samo ti radi svoje. ko razume shvatice

zasto uopste mislis da sam se ja negde nasla uvredjenom? :confused:
i odakle ti da me boli glava od ovakvih tema?
eeee kajzer kajzer... :aha:
mozes ti da ucis po tubi i trecem oku, citav zivot, mozes se osecati kao rob ili kao prevaren, opet citav zivot... :aha:
mozes i diskutovati i druziti se i caskati - djaba :)
ako nas drze alieni sa nekom svrhom, mislis li da im se mozemo kao niza bica suprotstaviti? mozemo djoku :)
mene nit boli glava, nit se osecam ugrozeno, uzivam u zivotu, ma ko god da mi ga je dao - hvala mu :lol:

zato sto imas drcan stav ,htela ti to priznati ili ne ,ono te 'efta:mrgreen:
zato sto umesto da si normalno prisla razgovoru ,ponasas se kao ,opajdara koja nije dobila mesecninu ,pa ti nervni zavrseci landraju nekontrolisano.
zato sto si povukla crtu ispod recenice i napisala recenicu ,koja te kvalifikuje kao ne bas nesto inteligentnu osobu.
zato sto ti je pristup komunikaciji ,ravan polju posle eksperimenta atomske bombe.

ako te ne boli glava, ono ....imas ocni pritisak :mrgreen:

moje interesovanje nije 3ce oko ,ni you tube...naprotiv ,imam i imao sam prilike biti sa ljudima ,koji imaju znanje u malom prstu ,cak i kao takvi i oni jos uce i primaju informacije ,kao sto i razmenjuju.....a, kad smo kod ucenja ,to radim i ja.

a,kad si ti u pitanju, nemoras nista da ucis , tu je svet plus, zuta ztampa i sl.
na forum se nakaci ,tj. na temu natpirodnih stvari ,samo ako ti je dosadno...jer mozak ce ti odumreti.

da, vanzemaljci imaju svrhu ,nasim stvaranjem ................ali ,rekoh za tebe je to prejako da bi skontala, AKO TE ZANIMA, IZMASIRAJ MINI ZGLOBOVE NA ,PRSTICIMA I U JURIS :azdaja:....

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: 27E
ala ti n'umes da diskutujes, ma to je strasno :)
znaci svi mi koji sumnjamo u ovakve vesti (nije pitanje da li verujemo ili ne, pokazujemo SUMNJU) smo glupi/ograniceni/neobavesteni i td, a svi vi koji masete sa nepotpunim podatcima ste bogom dani/prosvetljeni/borci - :zcepanje:
ko je gde ubijen? hajde kreni :)

:hahaha::hahaha::hahaha: sad me pocinjes zasmejavati....ako ja ne umem dikskutovati, onda je to moj neuspeh kao osobe ,koja se tebi obraca i tvoj neuspeh ,kao osobe bez imalo rasirene percepcije i svesti , ipak ostani u granicama cumulusa, jer on krije daleke granice koje tvoj mozak ne moze variti.

podaci su ispred tebe ,cobanice ! rekoh protegni prste ,skrati nokte i u akciju ...ako te mrzi suni koju kap ginko bilobe za prokrvljenost mozadnih celija i juris :metla:

Poslednja izmena:
Nisi shvatio poentu stavljanja unbeliever-a pod navodnike... To znaci da smo mi suprotno od nevernika... No nema veze...
Bitno je da opet nisi direktan i da tako opet bez jasnih dokaza optuzujes druge....

Pomenuo si par zanimanja... Hajde daj imena i prezimena ljudi i kako su zavrsili ili zasto nisu...

Ljudi koji misle da znaju istinu i sa tom istinom izadju u javnost i rizukuju da budu ubijeni, uglavnom izadju sa optuzbama protiv "vlade", "vladara iz senke" i nikog konkretno... Msm, nimalo bitna prica da bi se reskiralo toliko...
Da rizikujem svoj zivot, bar bih bio direktan i konkretan... Ne bih okolisao i zakacio nikog posebno i ne daj Boze, bezveze izgubio zivot....

ubijeni ufolozi, obavestajci, znanstvenici, biolozi i novinari ;

dean warwick, phil schneider, ron rummel, ron johnson, dr. hynek, ann livingston,
karla turner, coral i jim lorenzen, danny casolaro, mae busell, deck slayton,
brian lynch, capt. don elkin, marconi ross, roger hill, jonathan walsh ,ashad sharif,
trevor knight, peter ferry , alister beckham, andrew hall, jessup mecdonald,
dorothy kilgalen, dr. james mcdonald, mill jessup ,frank edwards, arthur bryant,
willie ley, richard church, james forrestal, edgar jarrold, frank edwards, della larson,
feron hicks, olavo fontes, doug hancock, marie ford,

ubijeni ufolozi, obavestajci, znanstvenici, biolozi i novinari ;

dean warwick, phil schneider, ron rummel, ron johnson, dr. hynek, ann livingston,
karla turner, coral i jim lorenzen, danny casolaro, mae busell, deck slayton,
brian lynch, capt. don elkin, marconi ross, roger hill, jonathan walsh ,ashad sharif,
trevor knight, peter ferry , alister beckham, andrew hall, jessup mecdonald,
dorothy kilgalen, dr. james mcdonald, mill jessup ,frank edwards, arthur bryant,
willie ley, richard church, james forrestal, edgar jarrold, frank edwards, della larson,
feron hicks, olavo fontes, doug hancock, marie ford,

su samo od nekih imena ,koji su ubijeni ....ako ti se istrazuje izvoli ako ne ....:kafa:
osudjujem ,one ogranicene koji pametuju , ja nikog nisam osudio ako ne veruju ono o cemu je tema , ali mi na qrc idu svi koji poput cobanice ,traze dokaze ,a ispred nosa im je ...osim toga imaju stiskavac da se prica i osipa paljba, a da se pogleda emisija, knjiga, clanci, dok. filmovi, da se prica sa ljudima koji o tome zaista znaju je jako tesko za ''nevernike'', ali ispruziti jezik je najlakse.

zato sto imas drcan stav ,htela ti to priznati ili ne ,ono te 'efta:mrgreen:
zato sto umesto da si normalno prisla razgovoru ,ponasas se kao ,opajdara koja nije dobila mesecninu ,pa ti nervni zavrseci landraju nekontrolisano.
zato sto si povukla crtu ispod recenice i napisala recenicu ,koja te kvalifikuje kao ne bas nesto inteligentnu osobu.
zato sto ti je pristup komunikaciji ,ravan polju posle eksperimenta atomske bombe.

ako te ne boli glava, ono ....imas ocni pritisak :mrgreen:

moje interesovanje nije 3ce oko ,ni you tube...naprotiv ,imam i imao sam prilike biti sa ljudima ,koji imaju znanje u malom prstu ,cak i kao takvi i oni jos uce i primaju informacije ,kao sto i razmenjuju.....a, kad smo kod ucenja ,to radim i ja.

a,kad si ti u pitanju, nemoras nista da ucis , tu je svet plus, zuta ztampa i sl.
na forum se nakaci ,tj. na temu natpirodnih stvari ,samo ako ti je dosadno...jer mozak ce ti odumreti.

da, vanzemaljci imaju svrhu ,nasim stvaranjem ................ali ,rekoh za tebe je to prejako da bi skontala, AKO TE ZANIMA, IZMASIRAJ MINI ZGLOBOVE NA ,PRSTICIMA I U JURIS :azdaja:....

micim cobanice ,onaj .....uh....ne ljuti se pricam jezikom kojim me razumes

:kafa:....nego bebito, ocemo na kafu , mislim jel pijes sa vanzemaljcima !?

su samo od nekih imena ,koji su ubijeni ....ako ti se istrazuje izvoli ako ne ....:kafa:
osudjujem ,one ogranicene koji pametuju , ja nikog nisam osudio ako ne veruju ono o cemu je tema , ali mi na qrc idu svi koji poput cobanice ,traze dokaze ,a ispred nosa im je ...osim toga imaju stiskavac da se prica i osipa paljba, a da se pogleda emisija, knjiga, clanci, dok. filmovi, da se prica sa ljudima koji o tome zaista znaju je jako tesko za ''nevernike'', ali ispruziti jezik je najlakse.

kao sto rekoh NE UMES DA DISKUTUJES :)
ovoliku frustraciju nisam davno videla, mozda jos od parkerissa, ali to je vec neka druga tema.
znaci cim se iznese sumnja, krece se sa prozivanjem u 4-5 sledecih poruka. hm... bas diskutovanje na nivou :) ja sam iznela sumnje, a ono sto sam zauzvrat umesto objasnjenja dobila je gomila nebuloza, tipa dal sam u pms-u, boli li me glava i ostalo sto si gore naveo. ccc... diskutant na nivou petogodisnjeg deteta :)
elem, sva ova imena koja si naveo su vec pominjana na ovom pdf-u. od fila koji je lagao da mu je otac radio kao kapetan u usa vojsci, te koji je posle 20 godina "resio da progovori" o dogadjajima vezanim za sukob ljudi i aliena pa do karle tarner koja je imala sopstvenu temu :)
a ja svaki put stanem pa se zapitam, kako to da jos niko nije ubio ivantica na primer?
toliko sajtova sa tekstovima o ljudima iz citata, o alienima, o reptilima, o masonima, iluminatima i td, pa jos uvek im broj raste (osetili ljudi gde je laka kinta)... i svi osnivaci zivi i pomalo zdravi (msm mentalno stanje)...
i kad sve to spomenem, kao sumnju, kao odgovor dobijem da sam u pms-u? jadno :flert:

kao sto rekoh NE UMES DA DISKUTUJES :)
ovoliku frustraciju nisam davno videla, mozda jos od parkerissa, ali to je vec neka druga tema.
znaci cim se iznese sumnja, krece se sa prozivanjem u 4-5 sledecih poruka. hm... bas diskutovanje na nivou :) ja sam iznela sumnje, a ono sto sam zauzvrat umesto objasnjenja dobila je gomila nebuloza, tipa dal sam u pms-u, boli li me glava i ostalo sto si gore naveo. ccc... diskutant na nivou petogodisnjeg deteta :)
elem, sva ova imena koja si naveo su vec pominjana na ovom pdf-u. od fila koji je lagao da mu je otac radio kao kapetan u usa vojsci, te koji je posle 20 godina "resio da progovori" o dogadjajima vezanim za sukob ljudi i aliena pa do karle tarner koja je imala sopstvenu temu :)
a ja svaki put stanem pa se zapitam, kako to da jos niko nije ubio ivantica na primer?
toliko sajtova sa tekstovima o ljudima iz citata, o alienima, o reptilima, o masonima, iluminatima i td, pa jos uvek im broj raste (osetili ljudi gde je laka kinta)... i svi osnivaci zivi i pomalo zdravi (msm mentalno stanje)...
i kad sve to spomenem, kao sumnju, kao odgovor dobijem da sam u pms-u? jadno :flert:

rekoh ti i ponovit cu ti ; moj neuspeh kao diskutanta je ,tvoj neuspeh kao osobe sa 2ge strane.......sama si ovakvo stanje iscenirala, tako da :kafa:

no ajmo dalje....kad pominjes FRUSTRACIJU ,de bud' ljubazna i oma svojim recima mi prenesi znacenje te reci i kako i zasto sam frustriran, bas me zanima
tvoja PSIHOLOSKA ANALIZA.....MENE ,kreni :ceka:

ajmo dalje; ti ,i niko 2gi kod mene curo ,nije izazvao sumnju ...naprotiv ,rece JA,
da nikome ne zameram ,ako u te stvari ne veruje, ali ako neko zeli da se UKLJUCI
na kulturan nivo u pricu ,bez nekih IDIOTSKIH UPADICA, dobrodosao je , ako poce srat' , popice toplu cokoladu. ne ,zato sto je neko od nas u pravu ,vec TI ,i tamo neki ser-ete, a pojma nemate o mnogo cemu.

i opet ti kazem ,ako nisi sklona ,da verujes ili nisi sklona kulturnom razgovoru, potrudi se i juri LJUDE, KNJIGE, PODATKE....pronadji smisao u neke stvari i pocni sagledavati svet drugacije.....npr; DAL' SU LJUDI POTEKLI STVARNO OD MAJMUNA i sl. tema ,ako te to pocne interesovati ,nastavi ,ako ne .......vrati se SVOJOJ TRAC RUBRICI I ZUTOJ STAMPI....

tacno ,i bas si ti i neki analizirali o pokojnicima koje sam naveo...kakv cinizam u tvojoj glavi vlada....ajd potrudi se , ne pricaj samo....POTRUDI SE ,NADJI NESTO ,
sto ce te razuveriti,, ne budi OPAJDRA I OSTROKONDZA:pms:
mnogi nasi ljudi kod nas nisu ubijeni ,jer ne zive u zemljama ,u kojima bi bili smaknuti, a vlade tih zemalja se ne brinu za njih ,oni brinu za svoje ,jer sve sto dolazi iz tih zemalja, je i ujedno TEMA BR. 1 ,za ceo svet...

a, kad pominjes vec iluminate ,masone itd....pitanje ; DAL' ZNAS KAKO I NA KOJI NACIN VLADAJU !?

ako nisi u :pms:, onda te drmaju elektricne oluje u glavi , ali ne brigaj....spanska serija ,rane celi :manikir:

naprotiv ,rece JA,
da nikome ne zameram ,ako u te stvari ne veruje, ali ako neko zeli da se UKLJUCI
na kulturan nivo u pricu ,bez nekih IDIOTSKIH UPADICA, dobrodosao je , ako poce srat' , popice toplu cokoladu. ne ,zato sto je neko od nas u pravu ,vec TI ,i tamo neki ser-ete, a pojma nemate o mnogo cemu.

koliko kulturnih reci u jednoj recenici gde trazis kulturan razgovor...
spamujes temu, tema nisam ja, tema su helikopteri u piramidi, teorije zavere i sl.
sada, kada si vec postao bezobrazan, uputicu ti javnu opomenu za spam.

Btw kajzersoza.... Kao sto je milica rekla, o tim (nabrojanim) ljudima se vec pricalo i da se ponavlja ista prica nema smisla...
Ti si opet pomenuo "vladu" koja resava probleme sa onima "koji znaju" i opet nista konkretno nisi rekao, osim sto si napao milicu kao da ti je kucu spalila...

Kao da slusam astrologe na tv Duga... Mnogo pricaju, a nista ne kazu...

Phil Schneider - vec pomenusmo koliko je ozbiljan

Dalje....

Joseph Daniel Casolaro (June 16, 1947–August 10, 1991) was an American freelance writer who came to public attention in 1991 when he was found dead in a bathtub in room 517 of the Sheraton Hotel in Martinsburg, West Virginia, his wrists slashed 10–12 times. A note was found, and the medical examiner ruled the death a suicide.[1]

Onda deo u kom se od samoubistva pravi misterija... Pa zakljucak...

but no evidence of murder was ever found.[4][5]

http://en.wikipedia.org/wiki/Danny_Casolaro

Dalje....

Coral i Jim lorenzen - obojica umrli od raka...

Mae Bussell - umrla od raka

Brian Lynch - Overdose...

Don Elkin - samoubistvo...

Roger Hill - samoubistvo

Jonathan Walsh - nema dokaza o ubistvu...

Ashad Sharif -
Ashad Sharif, another Marconi scientist, reportedly tied a rope around his neck, and then to a tree, in October 1986, got behind the wheel of his car and stepped on the gas with predictable results.

Ne postoji nijedan dokaz da ovo nije istina...

Itd. itd...

Ocigledno da smo informacije pokupili sa istog sajta, s tim sto pored svake smrti, na sajtu pise "navodno", a pored ne postoji nijedan dokaz da se nije desilo bas to sto se navodi, vec samo necija bolesna zelja da to predstavi kao "conspiracy", da bi zadovoljio svoju bolesnu mastu...

http://www.illuminati-news.com/ufos-and-aliens/html/other-mysterious-deaths.htm

Btw, ovoliki stepen samoubistva pretpostavljam da je zbog nemogucnosti da svoje teorije samoubica dokaze i priblizi drugima...
Kada vidim kako neki teoreticari zavere pene samo kada im par ljudi zaljulja, inace klimave teorije (ovde na forumu), mogu da zamislim sta su spremni da urade oni cije neozbiljne teorije ismeva citava javnost....

Btw kajzersoza.... Kao sto je milica rekla, o tim (nabrojanim) ljudima se vec pricalo i da se ponavlja ista prica nema smisla...
Ti si opet pomenuo "vladu" koja resava probleme sa onima "koji znaju" i opet nista konkretno nisi rekao, osim sto si napao milicu kao da ti je kucu spalila...

Kao da slusam astrologe na tv Duga... Mnogo pricaju, a nista ne kazu...

dobro ,pa sta ako se pricalo !? ja tad nisam imao uvid da je bilo reci o tome !

da pomenuo sam vladu ,koja se resava dugih jezika....ja ne znam sta bi ti konkretno da ja tebi kazem !???? pa, covece .....jer ti ZELIS, da neko dodje i kaze ti '' e, cao srecna sahrano, znas da ti kazem nesto vrlo :tajna:.....znas ja sam likvidirao one ljude, ali ono ....brate, msm ni reci ''

ili '' dobar dan , vi ste gosn srecna sahrana ? da, a vi ste molicu ....? mi smo ljudi u crnom ili ljudi u senci ....iiili ,ako vam je draze iluminati ''

alooo:hej:, sta zelis.....ako zelis da kopas ,daj se potrudi ,daj nesto saznajte pa se javite, nemojte ispustiti jezike i misliti ''ha, sad sam ga/ih uebo, nemaju dokaza''
IMA, i ako zelis izvoli...trazi. kad ti vremenom krene ,pocnes povezivati situacije i desavanja, ljude i dogadjaje....

msm, jesi li ikad video ljude u tajnim organizacijama, kako se rukuju ?
jesi li ikad video figure ,iz delova sveta ,sa maskama i stvarima kojih danas nema na zemlji?

jesi li ikad se zapitao DAL' JE MOGUCE DA CRKVA I OSTALE ''INSTITUCIJE '',
TVRDE DA SMO POTEKLI OD MAJMUNA ?

da li stvarno mislis ,da ce ubijeni ljudi koje sam nabrojao i koje si ti obrazlozio,
imati seriju dokaza samo tebi ,da ti kaze(u), ''e, nista strasno ,malo sam se overio''
:dash:, ejjj, ti ljudi nisu izvrsili samo-ubistvo, ubijeni su jer su dali otkaz i poceli da pricaju....

da li si ikad cuo za ELP ?

da li si ikad cuo za uredjaj koji vrsi zracenje na velike daljine i time uzrokuje kancere ?

da li si ikad cuo i znao ,da vec preko 50 god. postoji lek za rak i karijes , kao i lekovi za 98 % bolesti :hej:

dal' znas kad si nabrojao sve te ljude i dao objasnjenje ,da su to podaci koje si izvukao iz konteksta dokumenta ,koji je preveden sa engleskog , A OPET NA ENGLESKOM SU IZBRISALI PRAVO STANJE I DODALI KAKO NJIMA ODGOVARA. ?

dal znas zasto je stvoren inetrnet ?

DAL' ZNAS DA U MANASTIRU VISOKI DECANI ,STOJI FRESKA NA KOJOJ JE ''COVEK '' U KAPSULI ,DOK JE IZ NJEGA VIDLJIV TRAG LETA ?????

Poslednja izmena od moderatora:
da pomenuo sam vladu ,koja se resava dugih jezika....ja ne znam sta bi ti konkretno da ja tebi kazem !???? pa, covece .....jer ti ZELIS, da neko dodje i kaze ti '' e, cao srecna sahrano, znas da ti kazem nesto vrlo :tajna:.....znas ja sam likvidirao one ljude, ali ono ....brate, msm ni reci ''

ili '' dobar dan , vi ste gosn srecna sahrana ? da, a vi ste molicu ....? mi smo ljudi u crnom ili ljudi u senci ....iiili ,ako vam je draze iluminati ''

Ne zelim da meni neko od "ljudi u crnom" dodje i predstavi se, nego ocekujem da oni koji optuzuju neke "ljude u crnom" znaju tacno ko su ti ljudi u crnom i poimence ih optuzuju, a ne da se cela njihova prica svede samo na mogucnosti....

alooo:hej:, sta zelis.....ako zelis da kopas ,daj se potrudi ,daj nesto saznajte pa se javite, nemojte ispustiti jezike i misliti ''ha, sad sam ga/ih uebo, nemaju dokaza''
IMA, i ako zelis izvoli...trazi. kad ti vremenom krene ,pocnes povezivati situacije i desavanja, ljude i dogadjaje....

Koja je poenta uopste pronalazenja istine, ako se ona ne predoci ljudima...
Zasto su svi ovi ljudi pomrli, kada ama bas nista konkretno nisu rekli, vec su samo iznosili pretpostavke i tvrdili nesto sto je moguce, ali nije obavezno da je i istinito?
Ako su vec saznali nesto i izgubili zivot pokusavajuci da nam prenesu to sto su saznali, a opet nisu hteli da nam prenesu sve, da bismo i sami istrazivali, cemu sve tu?
Ne zvuci ti smesno i glupo?

msm, jesi li ikad video ljude u tajnim organizacijama, kako se rukuju ?

Gledao sam snimak i mogu da kazem da je u najmanju ruku smesan...
Ako postavim ruku tako, da bi dao do znanja poznaniku da sam u odredjenoj tajnoj organizaciji, drugacije, osim isto ni poznanik ne moze da se prodazivi sa mnom :)
Tu dolazi do zabune i ispada da su svi ljudi sa kojima se Masoni pozdravljaju i sami Masoni. :)

jesi li ikad video figure ,iz delova sveta ,sa maskama i stvarima kojih danas nema na zemlji?

Jesam...

jesi li ikad se zapitao DAL' JE MOGUCE DA CRKVA I OSTALE ''INSTITUCIJE '',
TVRDE DA SMO POTEKLI OD MAJMUNA ?

U rasprave o crkvama ne ulazim iz politicke korektnosti.

da li stvarno mislis ,da ce ubijeni ljudi koje sam nabrojao i koje si ti obrazlozio,
imati seriju dokaza samo tebi ,da ti kaze(u), ''e, nista strasno ,malo sam se overio''

Ali eto vidis, vise dokaza postoji da su se oni ubili, predozirali itd. nego da su ubijeni ili slicno...

:dash:, ejjj, ti ljudi nisu izvrsili samo-ubistvo, ubijeni su jer su dali otkaz i poceli da pricaju....

I izgubili su zivot za dzabe, jer nista nisu rekli, vec su od mnogih stvari napravili sprdnju....

da li si ikad cuo za ELP ?

De me uputi...

da li si ikad cuo za uredjaj koji vrsi zracenje na velike daljine i time uzrokuje kancere ?

Rekla-kazala ili postoje ozbiljni dokazi da to postoji?

da li si ikad cuo i znao ,da vec preko 50 god. postoji lek za rak i karijes , kao i lekovi za 98 % bolesti :hej:

Da l' postoji ne znam, ali da moze da postoji verujem...

dal' znas kad si nabrojao sve te ljude i dao objasnjenje ,da su to podaci koje si izvukao iz konteksta dokumenta ,koji je preveden sa engleskog , A OPET NA ENGLESKOM SU IZBRISALI PRAVO STANJE I DODALI KAKO NJIMA ODGOVARA. ?

Nisam izvukao iz konteksta nista....
Dao sam sajt sa kog sam pokupio sve to i tamo pise isto sto sam i ja ovde napisao... Kako sam mogao da izvucem bilo sta iz konteksta?
Dao sam samo komentar na njihovo "navodno", koje bi kao trebalo da pobije sva zvanicna objasnjenja smrti za koje, eto, pored oprostajnih pisama, nalaza policije postoje i drugi dokazi, dok za samo "navodno" ne postoji uopste argument...

dal znas zasto je stvoren inetrnet ?

Da fizicari razmeljuju svoje radove....

DAL' ZNAS DA U MANASTIRU VISOKI DECANI ,STOJI FRESKA NA KOJOJ JE ''COVEK '' U KAPSULI ,DOK JE IZ NJEGA VIDLJIV TRAG LETA ?????

Pricalo se i o tome.

Ne vredi kajzersoza, suvise su ljudi prostodusni da bi poverovali u veliku svetsku zaveru. Nase je da sto vise ljudi uputimo u planove novog svetskog poretka, a oni koji ne vide dalje od svog nosa, dvora, farme i sveta, verovatno nikad nece ni shvatiti sta im se desava...
Ova cobanica je uvek prva sa svojim kontra argumentima poput "trece oko" i slicno. Internet je jedino mesto gde mozes videti nezavisne informacije, dok pojedini jos uvek veruju filtriranim medijima, darvinovoj teoriji i velikom prasku...
sve najbolje!

Poslednja izmena od moderatora:
ama nije meni trece oko jedini argument. ja nisam niti vernik niti nevernik u teorije zavere, samo iznosim neke sumnje. kada iznesem sumnju, onda je negde prirodno i normalno da mi neko objasni na konkretnom primeru zasto misli da je to tacno, eventualno da postavi link, sliku, tekst, nesto... konkretno, eto ja sumnjam u teoriju da su vanzemaljci uklesali u kamen podmornicu i helikopter a oni koji smatraju da nema mesta mojim sumnjama treba da dokazu drugacije.
nema potrebe nastavljati na sumnje sa uvredama :)
niti verujem medijima, niti u darvinovu teoriju.

ama nije meni trece oko jedini argument. ja nisam niti vernik niti nevernik u teorije zavere, samo iznosim neke sumnje. kada iznesem sumnju, onda je negde prirodno i normalno da mi neko objasni na konkretnom primeru zasto misli da je to tacno, eventualno da postavi link, sliku, tekst, nesto... konkretno, eto ja sumnjam u teoriju da su vanzemaljci uklesali u kamen podmornicu i helikopter a oni koji smatraju da nema mesta mojim sumnjama treba da dokazu drugacije.
nema potrebe nastavljati na sumnje sa uvredama :)
niti verujem medijima, niti u darvinovu teoriju.

Ja postavih gomilu linkova o novom svetskom poretku, sa sve samim cinjenicama, dokumentarnim arhivskim snimcima itd itd, na nekim ranijim temama,
nisam primetio da si ih odgledala, jer se posle toga ne bi tako ponasala ;)

Nase je da sto vise ljudi uputimo u planove novog svetskog poretka, a oni koji ne vide dalje od svog nosa, dvora, farme i sveta, verovatno nikad nece ni shvatiti sta im se desava.

Eto... dolaze ovde ljudi koji hoce da upute druge ljude, jer su ubedjeni da mnogo znaju, a kada im se postavi pitanje na koje ne znaju odgovor, ili se u pitanje dovede logicnost njihovih tvrdnji, vice se "saznajte nesto sami" itd...
Ako vec nesto znate i mislite da je vasa obaveza da to podelite sa ostatkom covecanstva, onda pokusajte da ne budete pausalni, nedoreceni i sebicni kada je u pitanju deljenje informacija sa drugima...

Sto se tice snimaka koji su ovde postavljani (na ovom pdf-u), ima ih kvalitetnih, ali konkretno o ovome o cemu pricamo, nijedan snimak, tekst, slika, ili bilo sta drugo sto bi me uverilo u istinitost tvrdnji, ne postoji...

Ne mogu da pocnem da se borim protiv neceg, ako mi se ne kaze ni tacno sta je to, niti zelim da mrzim nekog zbog necijih pretpostavki da je ono sto tvrde o "tom nekom", "samo moguce"...

Eto... dolaze ovde ljudi koji hoce da upute druge ljude, jer su ubedjeni da mnogo znaju, a kada im se postavi pitanje na koje ne znaju odgovor, ili se u pitanje dovede logicnost njihovih tvrdnji, vice se "saznajte nesto sami" itd...
Ako vec nesto znate i mislite da je vasa obaveza da to podelite sa ostatkom covecanstva, onda pokusajte da ne budete pausalni, nedoreceni i sebicni kada je u pitanju deljenje informacija sa drugima...

Sto se tice snimaka koji su ovde postavljani (na ovom pdf-u), ima ih kvalitetnih, ali konkretno o ovome o cemu pricamo, nijedan snimak, tekst, slika, ili bilo sta drugo sto bi me uverilo u istinitost tvrdnji, ne postoji...

Ne mogu da pocnem da se borim protiv neceg, ako mi se ne kaze ni tacno sta je to, niti zelim da mrzim nekog zbog necijih pretpostavki da je ono sto tvrde o "tom nekom", "samo moguce"...

Ja ovde nisam postavljao nikakav link vezan za NWO, samo sam odgovorio cobanici. Sumnjam da si pogledao neki dokumentarac vezan za novi svetski poredak. Cinjenice govore da se istina skriva od javnosti, pocevsi od raznih crkava, obrazovnih sistema, medija, zdravstva, t.j. drustva u celini. Iako ovo nije tema o NSP-u, moracemo da se pozabavimo time jer je to zlo u svim sistemsko-drustvenim sferama. Ja se tom temom bavim vise od 15 godina, ne mogu reci da znam sve o tome, ali sam dobro upucen. Sta bi rekao da ti kazem da je bombardovanje Srbije dogovoreno 1996. godine na sastanku Bilderberg grupe?Danijel Estulin, spanac, istrazivacki novinar (koji prati Bilderberg grupu godinama) je govorio o tome u emisiji na rubu znanosti pre nekoliko godina. Da bi se bavio problematikom NSP-a moras biti duboko upucen u to. Ljudi istrazuju i iznose cinjenice. Istina jeste bolna i tesko prihvatljiva, ali cinjenicno stanje govori bas u prilog tome. Sve sto mogu da uradim jeste da podelim linkove drugim ljudima, da ih pogledaju, onda pogledaju svet oko sebe i razmisle.
Ima toga mnogo, treba imati strpljenja i pogledati ih. Ako te zanima mogu ti poslati linkove na pp posto ovo nije tema o tome, da me ne bi cobanica spamovala ;)

Back