blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
btw i /me je infos al me server voli... plavo je zdravo 8)Jandrla:Da,da izgleda da je i serveru lose kad nas vidi... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
btw i /me je infos al me server voli... plavo je zdravo 8)Jandrla:Da,da izgleda da je i serveru lose kad nas vidi... :wink:
blondi:btw i /me je infos al me server voli... plavo je zdravo 8)Jandrla:Da,da izgleda da je i serveru lose kad nas vidi... :wink:
Neverovatno...sve si pogodila...kao da me znas u dusu...blondi::shock: potrebna ti koncentracija kod pišanja??? hmmm... zato postoji više razloga... pod 1 nemožeš da ga nađeš ili... pod 2 nemožeš da radiš dve stvari od jednom ili... posvečuješ mu previše pažnje (ps... ne vrti se ceo svet oko njega)... 8)dreadnot:Izvinite, moze malo tise, samo da pisham pa idem dalje...ne mogu da se koncentrisem dok toliko pricate...
khmm... well... mala mal'ca za svetlolaskedreadnot:Neverovatno...sve si pogodila...kao da me znas u dusu...![]()
![]()
![]()
blondi:khmm... well... mala mal'ca za svetlolaske![]()
svetlolaSka... i laŠko pivo sa ŠŠŠŠ :wink:Jandrla:blondi:khmm... well... mala mal'ca za svetlolaske![]()
svetlolaske=plavuse? ili... lasko pivo light... moze i jedno i drugo :wink:
blondi:svetlolaSka... i laŠko pivo sa ŠŠŠŠ :wink:Jandrla:blondi:khmm... well... mala mal'ca za svetlolaske![]()
svetlolaske=plavuse? ili... lasko pivo light... moze i jedno i drugo :wink:
Janez Jandrlšek?Jandrla:Jandrlšek. :wink:
gej?Jandrla:
No way! :wink:blondi:gej?Jandrla:![]()
blondi:ufff... thx God![]()
Yes, and lazy bastard "Levopotpisani" :wink:blondi::shock: God is from MonteNegro???
Danas pogotovo!blondi:ne deluješ ti baš tako strašno lazy 8)
(Jandrla se osvrce i zbunjeno ga trazi pogledom...)ian:Gde je ogledalo :shock:
Pazi...ono sto ces videti moze te uplasiti!ian:Kamerice stvarno zakazuju ...hmmm moraću ti doneti jednu.. Ok, moracu da gledam sebe iz sebe...mmm
ovo je jako krvavoJandrla:Pazi...ono sto ces videti moze te uplasiti!
...i koshchato. :wink:blondi:ovo je jako krvavoJandrla:Pazi...ono sto ces videti moze te uplasiti!![]()