Hej Ti!...Da,da...Ti!Ti!

ja svratih da proverim................da mi nije slucajno ovde ostala tashna..................opet sam se shunjala ovuda jutros................i opet me kamere nisu primetile......................oh ne...............nije ni ovde..................nista onda.................idem ja..................dalje.................u ovaj sugavi dan.........

bravo... kažem ja da sam videla jutros brod kako se muva okolo... baš sam se rastužila.. krenula da se umijem( sreća da sam ponela svoju rukavicu za nečistoće usled noći), kad nema gela za ruke.. pogledam nema ni kondoma, nasmejem se i pomislim naša Jovanica vrednica, zamislim se malo bolje i zaključim da moram teleporter da uključim da bi posetila traffic-virt zbog nabavke gumenjaka, da se nađe, nikad ne znaš šta može da te zakači u svetlosnom muvanju... Oh Hvala Jandrla baš si srce...

nema mesta očaju, već znatiželji ( a to već znaš :D )... pa sam malo čačkala ne bi li videla nešto novo... bezveze.. dobijaš za rođiš( naravno pre rođiša)par kamerica.. upravo mi je drugar u famoznom Tokyo-u pa da požurim da mu dostavim spisak... hi

Back