Jandrla
Poznat
- Poruka
- 7.213
Super-Divno, Ultra-bajno, Mega-sjajno...ostao sam bez rechi... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
em cyber 

ops:samo izvoli mi čemo okrenuti glavuJOVANA77:vas dvoje, izvinte sto smetam............ja samo da pishkim...........ops:
JOVANA77:vas dvoje, izvinte sto smetam............ja samo da pishkim...........ops:
blondi::shock: what??? kojim jezikom ti pričaš
/me je plava

onim kojim ču ti najpre izbrojati dugmiče na farmericama a nakon togaIncognito:hmmmm... sad ja ne razumem... kojim jezikom ti pricas?![]()
/me - plav takodje![]()
znaš ti dobro šta sledi 
OK... laku notjJOVANA77:samo sam se vratila sad da vam kazem da sam otisla.......![]()
blondi:onim kojim ču ti najpre izbrojati dugmiče na farmericama a nakon togaznaš ti dobro šta sledi
![]()

jel ti to mene vučeš za jezik???Incognito:blondi:onim kojim ču ti najpre izbrojati dugmiče na farmericama a nakon togaznaš ti dobro šta sledi
![]()
ne znam... rekoh da sam plav
![]()

blondi:jel ti to mene vučeš za jezik???![]()

nije valjda pločice, ma to je več Ian izglancalaIncognito:a i ostalo![]()

blondi:nije valjda pločice, ma to je več Ian izglancala
mani se čorava posla i priđi bliže![]()

Incognito:blondi:nije valjda pločice, ma to je več Ian izglancala
mani se čorava posla i priđi bliže![]()
ma za tebe cu lizati i zemlju kojom hodas... a najvise cu lizati tvoju 'drugaricu' jer ona bas to voli...
Ljubavi moja jedina i najveca, dok citam tvoje redove moje srce se razbija na hiljadu komada, i znaj da te svaki od njih voli kao hiljadu nerazbijenih srca! Zao mi je sto se sve ovo desava, sto nismo jedno pored drugog... Trazim tvoj lik u plocicama, u zvezdama... u svakom zidu... Ali ga nemogu naci... Plocice su hladne, zvezde daleke, a zidovi tako bledi... Zelim da budes tu kraj mene... Da te obasujem poljubcima, da ti tiho sapucem koliko te volim...
Zelim da poletim... da doletim do tebe... Svaki sekund gledam na sat, i odbrojavam... Jao, jos samo malo... Molim Boga da nam da snage da ovaj pakao sto brze prodje... Da mi dodjes... Da te prislonim uza zid... Da se moja dusa ponovo rodi... I osecam da i ti to zelis...
(based on Post 1 ©Dani from Juzna Amerika)