Hebrang for prez

Mesić: Ne znam zašto se gospodin Thompson ljuti

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić rekao je da bi zbog željezničke nesreće kod Kaštela svi koji su u tom slučaju u vertikali odgovornosti i trebali snositi odgovornost za tragediju.

Mesić se upitao koji su razlozi da se se sredstvo koje je uzrokovalo nesreću kupovalo od onoga tko se bavi hranom za mačke i pse, umjesto izravno u Chromosu, s obzirom i na razlike u cijeni.

Upitan što misli o tome da ga je pjevač Thompson na koncertu u Biogradu nazvao izdajnikom, Mesić je rekao da "ne zna zašto se taj gospodin ljuti". Nisam konzument njegove glazbe, ali nisam zbog toga izdajnik. Ako sam izdajnik zato što se borim za ono što piše u hrvatskom Ustavu, da je Hrvatska proizašla iz antifašizma, onaj koji to negira, napada Ustav, istaknuo je Mesić.

Ocijenio je dobrim što ga napadaju proustaški elementi u Hrvatskoj i pročetnički elementi u Srbiji, istaknuvši da je to "dokaz da ide dobrim putem i da je u pravu".

Komentirajući rebalans proračuna, Mesić je rekao da smo dobili nekoliko rebalansa u kratkom vremenu, ali ne i prijedloge za rješavanje drugih pitanja u vezi krize. Mesić smatra da treba oporezivati veliku imovinu, velika nasljedstva i velike kapitale.

Najjednostavnije je odrezati od plaće i time riješiti problem, napomenuo je Mesić, dodavši da će krizu osjetiti svi kad odu na tržnicu jer će cijene rasti, bez obzira što se ne bi dirale mirovine i plaće do tri tisuće kuna.

Upitan je li proslava Dana ustanka u Srbu u sukobu s državnim blagdanom Danom antifašističke borbe, Mesić je rekao da je i u Sisku bio organiziran ustanak, grupe koja nije bila povezana s drugima, i to je bio početak ustanka, dok je ustanak u Srbu zahvatio široki prostor Hrvatske. Može se i taj dan obilježiti, no ne samo kao ustanak Srba, jer su, ustvrdio je, tamo bili i Hrvati i Srbi.

S obzirom da, kako je rekao, još nije dobio službene informacije o istrazi u HEP-u, Mesić to nije komentirao.

ahahaha...predsednik podilazi ustashkom pevachu...:hahaha: Only in Croatia...:super:

Ako ti nije problem, daj označi točno dio teksta gdje Mesić podilazi Thompsonu.
Ja to nisam uspio pronaći. :D

Hajde da započnem jednu "hrvatsku" temu (ostale počinju uglavnom Srbi).

Hebrang, iako nije moj prvi izbor, ima velike šanse:

*pravi Hrvat, nacionalist
*Židov
*desničar, no pametan
*komunističke genealogije
*sveučilišni profesor, govori jezike
*ima karaktera, došao u sukon s Francom 99.
*stasit i elokventan
*informiran
*govori jezike
*izaziva pjenjenje pederastih levičara i orjunaša.....

Impresivno.

:mrgreen:

*Židov
*desničar, no pametan
*stasit i elokventan
*informiran
*govori jezike
*izaziva pjenjenje pederastih levičara i orjunaša
.....

Impresivno...

...da, da to sve stoji, YesDuck (dapache... pr. au...)

@Urvan Hroboatos-u... najnovijim medicinskim istrazhivanjima potvrdjeno je da klistiranje blagotvorno utjeche na zdravlje...
..da si to uradio na vreme, i na mjestu predvidjenom za to, vjerojatno nas ne bi doveo u neprijatnu situaciju da se shetamo po "Krsti " sa maskama... ne mozh' da se trpi....

P.S... bash si se vusral kak taubek... drek svukud po "Krsti"... da se hamper napuniti...
P.S.S... shta je to "Židov"...

Poslednja izmena:
Eво Хробијевог кандидата

g9bfcv9u_large.jpg

Хробоатос ко је "левичарски" кандидат ?

Vesnica:cmok:

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vesna-pusic-hns-ov-kandidat-za-sefa-drzave.html

vesna_pusic_1203529903.jpg

Nije da branim Stipicu, ali ako on tvrdi da Hebrang koketira sa ustaštvom onda šta reći o orgazmičnom oduševljenju postavljača teme.

Citat:
Ako bi Andrija Hebrang postao predsjednik Republike Hrvatske, bio bi to moj osobni poraz, rekao je novinarima u srijedu predsjednik Republike Stjepan Mesić, neposredno nakon govora što ga je održao pred 600 polaznika Ljetne škole demokracije u Strasbourgu, a prenosi »Novi list«. Mesića je Vijeće Europe – organizator 4. Ljetne akademije za demokraciju – pozvalo da se kao službeni govornik obrati ovogodišnjim polaznicima Akademije, mahom iz jugo istočnoeuropskih zemalja.

Na pitanje o svom mogućem nasljedniku, Mesić je rekao da ga je nedavno jedan visoki dužnosnik HDZ-a pitao koga bi podržao kao HDZ-ovog predsjedničkog kandidata, na što mu je Mesić odgovorio da može samo reci »koga svakako ne bih podržao, a to je Andrija Hebrang«. Mesić je isključio i mogućnost da na narednim predsjedničkim izborima podrži Ivu Sanadera, pojavi li se ovaj kao kandidat. »Poslije ovoga što se sada dogodilo, vrlo teško bih pružio Sanaderu potporu u kandidaturi«, rekao je šef države.

»Nisam nimalo oduševljen načinom na koji je donedavni premijer Ivo Sanader podnio ostavku, odnosno načinom na koji je svoje povlačenje obrazložio. Tijekom nekoliko dana prije obznanjivanja Sanaderove ostavke sretali smo se u više situacija i bilo je prilike da mi makar naznači da je pred ostavkom, no on to nije učinio. U svakom slučaju, tko je u parlamentu dobio mandat, red je da pred parlamentom obrazloži i zašto odlazi«, rekao je Mesić.

No, vratimo se mogućnosti, odista iluzornoj i beznačajnoj, da Andrija Hebrang pobjedi kandidata opozicije, ponavljam, najboljeg kandidata, saborskog zastupnika SDP-a, pravnog stručnjaka Ivu Josipovića (on bi, prema svim pokazateljima i reakcijama stranače baze, ove nedjelje na unutarstranačkim izborima SDP-a trebao nadglasati ekonomistu Ljubu Jurčića). Zašto Mesić veli da bi to bio njegov (Mesićev) osobni poraz?

Mesić se kroz skoro dva mandata neprestano bavio isticanjem antifašističko utemeljenje Republike Hrvatske. Andrija Hebrang, naprotiv, svako malo koketira ustaštvom. Čak se je usudio reći da je većina njegove obitelji stradala od komunista!

U ovom slučaju,Tompson bi , iz one priče i teme na kojoj smo se uglavnom rugali toj muzičko-moralnoj nakaradi, mogao u nekoj budućoj Hebrangovoj vladi lako da postane savetnik za recimo....:think:...pitanja manjina:eek:

*Židov
*desničar, no pametan
*stasit i elokventan
*informiran
*govori jezike
*izaziva pjenjenje pederastih levičara i orjunaša
.....

Impresivno.

znachi,svi hrvati zidovi
ma znao sam ja da je neki qukac u pitanju

Back