gost 345037
Veoma poznat
- Poruka
- 12.543

Napokon je dosao trenutak da ga vidim. Dogovrili smo se da sutra sleti u Hamburgu. U trci sam sa vremenom. Ne znam sta da obucem, presvalacim se svakih 5 minuta i nista mi nije dovoljno lepo. Stalo mi je da zablistam pred njim, mada znam da me voli, bas ovakva kakva sam.
Citave noci ne mogu da zaspem. Brojim od sto pa unazad vec cetvrti put ali sa prekidima. Ubacim uvek neku novu zamisljenu scenu sutrasnjeg susreta. Sta ce mi reci, da li cu mu se svideti, da ga poljubim, zagrlim, da mu kazem koliko mi je nedostajao, koliko sam ga zelela ….? Pitanja se gomilaju, nove scene se otvaraju, oci se ne zatvaju.
Ustajem, tusiram se, navlacim farmerice, majcu, starke, uzimam torbicu i ulecem u auto. Do aerodroma imam blizu 200 km, moram poci na vreme zbog saobracaja na auto-putu.Bice guzvi, vreme je letnjih odmora. Vozim prebrzo, zaboravljam na ogricenja brzine , muzika na radiju bas ona koju volim da slusam, odgovara mom raspolozenju. Samo da ne bude guzve pri ulasku u grad.
Parkiram na parkingu aerodroma. Jos dva sata do sletanja. Zvoni moj telefon. On je.Kaze da upravo ulazi u avion. Srce hoce da mi iskoci.

Poslednja izmena: