HDZov predsednički kandidat A.Hebrang: "Luburić se borio za hrvatske interese"

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji je po vama mogući rasplet Hebrangove kandidature i smera u kojem ide Hrvatska?

• 1) Hebrang će postati novi predsjednik RH i vratiti RH u 90te

• 2) Hebrang će postati predsjednik RH i Hrvatska će izgubiti kredibilitet

• 3) Hebrang neće postati predsjednik, al će Hr dobiti svoju inačicu "radikala"

• 4) posle ovoga HDZ ga neće podržat za kandidata predsjednika RH

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jasnu poruku retardiranima...

Samo retardiranima ovo može biti jasna poruka.

Kampanja je izgleda već počela sa iskonstruiranim izjavama izvučenim iz konteksta.

evo sad idu vijesti na Novoj TV

pa da čujemo :mrgreen:
Čekam da vam puste neki novostvoreni dnevnik poginulog Pukanića da kampanja dobije na zamahu.:per::hahaha1:

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,7,6,,168609.jl

pocelo je....pocelo, no uzalud im...
Jergovic pise narucene, lazljive tekstove i samo debili vjeruju u njegove bajke...
sad ce mu biti tuzba i onda kuknjava ...progon novinara
banda boljsevisticka ciji cilj je samo diskreditacija i jeftino politikanstvo
hebrangu je vrijeme da ode u penziju, ali ovim si je osamina mafija dala autogol...
a i laprdas sa pantovcaka se jos nije oglasio...gle cuda

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,7,6,,168609.jl

pocelo je....pocelo, no uzalud im...
Jergovic pise narucene, lazljive tekstove i samo debili vjeruju u njegove bajke...
sad ce mu biti tuzba i onda kuknjava ...progon novinara
banda boljsevisticka ciji cilj je samo diskreditacija i jeftino politikanstvo
hebrangu je vrijeme da ode u penziju, ali ovim si je osamina mafija dala autogol...
a i laprdas sa pantovcaka se jos nije oglasio...gle cuda

šta si sve ti ovde udrobila:hahaha1::hahaha1::hahaha1: pa to je prestrašno:rotf: bidim da te puca na sve strane:hahaha:

reko sam ja da neće ova vlada dugo:mrgreen: ono:mrgreen: pad sistema:mrgreen: nu:mrgreen: ViĐte nam slavoniju samo:per::cool:

Jergović je manipulatorski ljigavac, a Hebrang je, unatoč nekim dubiozama, kvalitetan političar. Osobno se nadam da će ili Tuđman jr. ili Hebrang (isto jr.) postati predsjednikom RH.

A ne razni bezbojni tipovi ili ridikuli (Josipović, Jurčić, Latin,..).

:hahaha1::hahaha1::hahaha1: a ti se ono kao kužiš u politiku ko Marica u krivi qjujac, jel?:mrgreen:

:rotf:

svašta:roll:

evo za neupućene :idea: malo da dožive ""duh"" :roll: AndrijeUjeHebrangaDrugog:rumenko:

Hja....ima tu svega.
Realno bi, po pravnim normama, 25.6. trebao biti taj dan. Škrabalo je to zaškrabao, no 8.10., koji npr. priznaje Haag kao datum od kojeg je RH nezavisna, samo je odgoda od 100 dana što je od nas tražila EZ komisija.

Tu su četiri datuma:

30.5.- konstituiranje Sabora. Tuđman je to proglasio, no to nije, realno, "pravi" datum.

25.6. - proglašenje prijekida sveza s Jugoslavijom. To je pravi datum, no nekako
se razmazao zbog te odgode koju je natnula EZ

8.10. to je samo potvrda 25.6.

No, narod ima svoj datuma kao "onaj pravi". To je 5.8., oslobođenje Knina u Oluji, i to je realno glavni hrvatski državni blagdan.

Nije moj omiljeni političar ali ti stvarno sereš..

Poslušati!!!

http://tv.jutarnji.hr/?bcpid=17587552001&bclid=17215842001&bctid=28614764001

šta ja serem....kupi današnji Jutarnji list...sve LIPO piše....ja samo prenosim vijest....kontaš?:roll:

PS zašto nije reagirao kad je to u NINu bilo objavljeno? nego je čekao da to osvane u Hrvatskoj punih 5 dana.....
ma lignja....onda mu je pasalo dok se to piše po srpskim medijima....uostalom čemu je uopće davao intervju i uopće pričao o Luburiću........ma on $ere....a vidim nekima ovdje paše da je to izjavio....samo me čudi da su među tima i forumski Hrvati....:roll: jadno:roll:

Back