Haski istrazitelji utvrdili preko 150 ubijenih Srba pre pocetka rata u Vukovaru

Dobro je da se govori o zlocinima u Hrvatskoj nad civilnim stanovnistvom - Srbima. Skromno, ali pocelo je.

Tu razliku u stepenu podrske ustasko - separatistickom rezimu mi ovde i ne primecijemo. Nismo ni ranije. Zenga je zenga, sveto ili tamno zelen svejedno.

Samo gledamo sta su uradili i sta rade, a ne sta pricaju.

Jos samo da prime u EU zemlju koja je proterala nekoliko stotina hiljada stanovnika i to 1995. Cudo je ta EU.

evo što kažu vaši mediji o Vukovaru...al u današnje vreme

....a sta kazes na ovu pricu o Vukovaru:

.... decko koji je tada imao 18 godina trebao je ici u vojsku....roditelji su uspeli preko veze da mu srede da sluzi kao intedant (valjda se tako kaze za one koji ljuste krompir u vojsci)...kad je video da njegovi "drugovi" Hrvati nocu beze iz vojske drzave kojoj su se zakleli na vernost prijavio se u specijalne jedinice...roditeljima nije nista rekao...jednog dana su ga videli na tv u pratnji onog Kadijevica.... sledece sto su culi o njemu bilo je da je poslat u Vukovar... imali su br. telefona koji su zvali svaki dan samo da bi ih informisali da li je ziv ili mrtav...kad je trebao da se vrati kuci, istekao mu vojni rok, obavestili su ih da je odluicio da ostane... jednog dana su njegove roditelje pozvali iz VMA i rekli da im je sin tamo...otisli su i nasli ga na psihijatrijskom odeljenju
...ispricao mi je pricu o Vukovaru i kako se tamo proveo...kaze od njih oko 130 samo je dvadesetak prezivelo a drugovi su mu ginuli tako sto bi Hrvati poslali dete, babu... kao izlazi iz neke kuce placuci, vojnik krene da ga spasi a snejper iz te kuce mu raznese glavu... ili nadredjeni oficir koji je usput Hrvat kaze "ovde je bezbedno" ostavi ih a on se skloni, naravno kuca odleti u vazduh...e da ispricao mi je i pricu o jednom oficiru koji je zbog takvog vampirskog ratovanja "poludeo" kad su mu ubili druga, uleteo u sobu gde su bili zarobljenici i sve ih pobio...danas je katatonicar, biljka... taj decko je prosao kroz pakao, ima trajne posledice...more mrzi me da pisem....ne trebala vam takva drzava

.... decko koji je tada imao 18 godina trebao je ici u vojsku....roditelji su uspeli preko veze da mu srede da sluzi kao intedant (valjda se tako kaze za one koji ljuste krompir u vojsci)...kad je video da njegovi "drugovi" Hrvati nocu beze iz vojske drzave kojoj su se zakleli na vernost prijavio se u specijalne jedinice...roditeljima nije nista rekao...jednog dana su ga videli na tv u pratnji onog Kadijevica.... sledece sto su culi o njemu bilo je da je poslat u Vukovar... imali su br. telefona koji su zvali svaki dan samo da bi ih informisali da li je ziv ili mrtav...kad je trebao da se vrati kuci, istekao mu vojni rok, obavestili su ih da je odluicio da ostane... jednog dana su njegove roditelje pozvali iz VMA i rekli da im je sin tamo...otisli su i nasli ga na psihijatrijskom odeljenju
...ispricao mi je pricu o Vukovaru i kako se tamo proveo...kaze od njih oko 130 samo je dvadesetak prezivelo a drugovi su mu ginuli tako sto bi Hrvati poslali dete, babu... kao izlazi iz neke kuce placuci, vojnik krene da ga spasi a snejper iz te kuce mu raznese glavu... ili nadredjeni oficir koji je usput Hrvat kaze "ovde je bezbedno" ostavi ih a on se skloni, naravno kuca odleti u vazduh...e da ispricao mi je i pricu o jednom oficiru koji je zbog takvog vampirskog ratovanja "poludeo" kad su mu ubili druga, uleteo u sobu gde su bili zarobljenici i sve ih pobio...danas je katatonicar, biljka... taj decko je prosao kroz pakao, ima trajne posledice...more mrzi me da pisem....ne trebala vam takva drzava

Prestrasno...a nazalost ovo nije usamljena prica.:confused:

ne kažem da se i takve stvari ne dešavaju...ali odakle si ovo išćupala:confused::roll:

PS poznavajući "stilsku formu" dotične forumašice...nebih se čudio da si to i sama napisala...:rolleyes:

Hej ljudi bila pre nedelju dana u Hrvatskoj. Na svakom cosku su spomenici poginuluma , citiram " u VELIKOSRPSKOJ agresiji" kakva terminologija a? potpuno lisena propagande:lol: imam ideju., da i mi prepravimo spomenike pa da bude u OPSTENEMACKOSVETSOOKUPATORSKOJ agresiji i sl. sta kazete?
i nisu te "genocidisali" :shock::shock:

stvarno, odkuda na svakom "ćošku" u hrvatskoj spomenici poginulima? :rolleyes::roll:

baš lijepo od tebe da si posjetila spomenike :heart:

Sramota je da za zlocine nad Srbima niko nije odgovorao. O ovome se u srpskim medijima cak ni ne pise.

http://www.glas-javnosti.co.yu/clanak/glas-javnosti-20-03-2008/svedok-zmuri-nad-hrvatskim-zlocinima

Završeno ispitivanje Emila Čakalića u procesu protiv Vojislava Šešelja

Svedok žmuri nad hrvatskim zločinima
Čakalić bi naglo „izgubio“ pamćenje kada je trebalo da se priseti da je pre početka rata u opštini Vukovar pobijeno preko 150 Srba. .
postavlja se jedno pitanje:
što oni smatraju početkom rata? ima li neki datum koji je početak rata?

za vukovarce rat je počeo 2.5.1991 ubojstvom 12 hrvatskih redarstvenika:!:

i nisu te "genocidisali" :shock::shock:

stvarno, odkuda na svakom "ćošku" u hrvatskoj spomenici poginulima? :rolleyes::roll:

baš lijepo od tebe da si posjetila spomenike :heart:

Umalo da me "genocidiraju" kad eto bio brzi auto od bicikla....*******. Nisam ih posetila, nemoj pogresno da shvatis, nemam ja koga da tamo posetim. Nisam mogla da ih zaobidjem. A ima ih tako puno , jer je ovde podignut za 2 a tamo za 3 pa opet tamo za 2 itd. a ne bas tako VELIKOMUCENICKI broj kako bi ti zelela da se pomisli:roll:

Back