Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ejjj!

Naime, procitala sam sve djelovo HP po dva puta, osim prvog koji sam cetiri i cetvrtog koji sam tri. A toliko sam citala u nedostatku novih djelova. Cini mi se da vrijeme izmadju dva dijela ranije nije bilo ovako dugo... :(

Svejedno, jedva cekam sesti dio. U zadnje vrijeme sam malko neobavjestena, pa mi recite jel bila premijera cetvrtog dijela (filma, naravno). U sustini, filmovi su blijeda kopija same knjige, ali tako zelim da ga pogledam. Sta mogu kad me zanima sta ce da naprave. Nisu kao knjiga, ali su zanimljivi za pogledati.

Nemam pojma koliko ljudi sa ove teme imaju godina i nije bitno. HP nije klinacka slikovnica jer ima divnu radnju i plemenitu poruku... A djecjom bajkicom su je proglasili oni koji nisu citali ili su poceli da citaju i razocarali se u prve dvije recenice. Zapravo nemaju pojma! Ja sam neke ljude ubjedila da citaju i sasvim su promjenili misljenje!
8) Vooozdra svima!

Ja sam, po nagovoru druga, pocela da citam (njegov) 1. deo. odusevila sam se (bilo je to pre par godina), i secam se da sam na sajmu knjiga kupila odjednom 2,3, i 4. deo. zanimljivo je da sam prvi kupila tek posle, pre jedno dve godine...

meni su naj likovi veslijevi! tako su pozitivni, zanimljivi... od profesora MekGonagal. Podeseca me na jednu moju nastavnicu.

kada sam prvi put citala HP-a, bila sam sva u tom nekom carobnjackom fazonu - trudila sam se da pronadjem dokaze da sam JA carobnica...

hi,hi,hi, kad se setim da sam mom drugu poslala pismo, kao, sa hogvortsa - odstampano na kompjuteru, odgovarajuci oblik slova, pecat hari poter ( to sam ranije kupila), i spisak potrebnih stvari za prvu godinu. e, bila je to dobra sala... :P

ja sam knjige o HP-u kupio negde 2003. dok sam boravio na Kopaoniku
procitao sam ih najmanje 14. puta do sada i nameravam opet da pocenm da ih citam iz pocetka
sto se tice 4. filma on izlazi, ako se ne varam, 18. novembra, a 6. knjiga kod nas izlazi 3. septembra
nista od ovoga nije 100% sigurno, sve su to samo najave

toliko od
infa[/color]

hello!!!
sorry zbog nepisanja.... ali u mom zivotu je doslo do ogromnih promena...a na net nisam ni isla.....a i prijemni poceo.....grrrrrr...
sta ima kod vas?nadam se da me nista zaboravili.....
ja vas sve pamtim i ne dostajete mi
love ya
TIXI
ili ono sto je ostalo od nje ;)

tixi:
hello!!!
sorry zbog nepisanja.... ali u mom zivotu je doslo do ogromnih promena...a na net nisam ni isla.....a i prijemni poceo.....grrrrrr...
sta ima kod vas?nadam se da me nista zaboravili.....
ja vas sve pamtim i ne dostajete mi
love ya
TIXI
ili ono sto je ostalo od nje ;)
hej sto godina
naravno da te nismo zaboravili nadam se da osobe koje se kace na messenger na tvoje ime prenose moje silne pozdrave

puno srece na prijemnom :wink:

Elishabeth:
Btw ni meni niko nije cestitao rodjendan 19.aprila :cry:
a ja
zar sam ja niko?

Nothingman

Once divided. Nothing left to subtract.
Some words when spoken can't be taken back.
Walks on his own with thoughts he can't help thinking.
Future's above, but in the past he's slow and sinking.
Caught a bolt of lightning. Cursed the day he let it go.

Nothingman.
Isn't it something, nothingman.

She once believed in every story he had to tell.
One day she stiffened. Took the other side.
Empty stares from each corner of a shared prison cell.
One just escapes. One's left inside the well.
And he who forgets will be destined to remember.

Nothingman.

She don't want him (she don't want him).
She won't feed him after he's flown away.
Into the sun.
Burn, burn, burn.
Nothingman.
Nothingman.
Coulda' been something, nothingman.

N_ToNx:
infidel:
DAMBLDOR:
e ljudi sta ima?a jel zante mozda gdje tacno pise da je Filvikt glavesina revenklova?
mislim da to nigde nepise
btw, ja mislim da on i nije njihov glavesina, vec je ona Huch ili kako se vec zove sto predaje letenje na metlama i sl
Pise u petom delu,ne znam tacno gde,ali sigurno je Flitvik...
hm, cudno
ja se toga uopste ne secam :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

infidel:
N_ToNx:
infidel:
DAMBLDOR:
e ljudi sta ima?a jel zante mozda gdje tacno pise da je Filvikt glavesina revenklova?
btw, ja mislim da on i nije njihov glavesina, vec je ona Huch ili kako se vec zove sto predaje letenje na metlama i sl
hm, cudno

setio bi se da si procitao knjige 14 puta ko sto si reko :wink: . zoppp 8)

hit:
infidel:
N_ToNx:
infidel:
DAMBLDOR:
hm, cudno

hehehehehehehehehehe
nisam obracao paznju na to, nesto drugo mi je bilo na prvom mestu, jer posle citanja tolkien-ovih knjiga covek izgubi volju da pamti imena :wink:
i nesto drugo postaje mnogo vaznije :D

infidel:
hit:
infidel:
N_ToNx:
infidel:
DAMBLDOR:
hm, cudno

hehehehehehehehehehe
nisam obracao paznju na to, nesto drugo mi je bilo na prvom mestu, jer posle citanja tolkien-ovih knjiga covek izgubi volju da pamti imena :wink:
i nesto drugo postaje mnogo vaznije :D

pogotovu posle citanja smoriliona :wink:

Back