DAMBLDOR
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
Jel zna neko ko je glavesina revenklovske kuce??? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DAMBLDOR:Jel zna neko ko je glavesina revenklovske kuce??? :shock:
infidel:eeeeeeeeeee ljudi moji zar niko da cestita rodjendan nasoj drugarici sofffy![]()
![]()
![]()
Nije zovese profesorka Spraut i hlavezina je hflpafa :wink:Banshee:DAMBLDOR:Jel zna neko ko je glavesina revenklovske kuce??? :shock:
ako se ja ne varam ona iz herbologije,ne mogu da se setim kako se zoveops:
Jeste,Flitvik je.Banshee:da spraut,na nju sam mislila![]()
pomesala sam,flitvik je,ako se opet ne varam,ali mislim da sam sad u pravu :wink:
mislim da to nigde nepiseDAMBLDOR:e ljudi sta ima?a jel zante mozda gdje tacno pise da je Filvikt glavesina revenklova?
hej sto godinatixi:hello!!!
sorry zbog nepisanja.... ali u mom zivotu je doslo do ogromnih promena...a na net nisam ni isla.....a i prijemni poceo.....grrrrrr...
sta ima kod vas?nadam se da me nista zaboravili.....
ja vas sve pamtim i ne dostajete mi
love ya
TIXI
ili ono sto je ostalo od nje![]()
a jaElishabeth:Btw ni meni niko nije cestitao rodjendan 19.aprila![]()
Pise u petom delu,ne znam tacno gde,ali sigurno je Flitvik...infidel:mislim da to nigde nepiseDAMBLDOR:e ljudi sta ima?a jel zante mozda gdje tacno pise da je Filvikt glavesina revenklova?
btw, ja mislim da on i nije njihov glavesina, vec je ona Huch ili kako se vec zove sto predaje letenje na metlama i sl
hm, cudnoN_ToNx:Pise u petom delu,ne znam tacno gde,ali sigurno je Flitvik...infidel:mislim da to nigde nepiseDAMBLDOR:e ljudi sta ima?a jel zante mozda gdje tacno pise da je Filvikt glavesina revenklova?
btw, ja mislim da on i nije njihov glavesina, vec je ona Huch ili kako se vec zove sto predaje letenje na metlama i sl
Ni jainfidel:hm, cudnoN_ToNx:Pise u petom delu,ne znam tacno gde,ali sigurno je Flitvik...infidel:mislim da to nigde nepiseDAMBLDOR:e ljudi sta ima?a jel zante mozda gdje tacno pise da je Filvikt glavesina revenklova?
ja se toga uopste ne secam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
infidel:hm, cudnoN_ToNx:Pise u petom delu,ne znam tacno gde,ali sigurno je Flitvik...infidel:mislim da to nigde nepiseDAMBLDOR:e ljudi sta ima?a jel zante mozda gdje tacno pise da je Filvikt glavesina revenklova?
![]()
![]()
![]()
![]()
hehehehehehehehehehehit:infidel:hm, cudnoN_ToNx:Pise u petom delu,ne znam tacno gde,ali sigurno je Flitvik...infidel:mislim da to nigde nepiseDAMBLDOR:e ljudi sta ima?a jel zante mozda gdje tacno pise da je Filvikt glavesina revenklova?
![]()
![]()
![]()
![]()
setio bi se da si procitao knjige 14 puta ko sto si reko :wink: . zoppp 8)
infidel:hehehehehehehehehehehit:infidel:hm, cudnoN_ToNx:Pise u petom delu,ne znam tacno gde,ali sigurno je Flitvik...infidel:mislim da to nigde nepiseDAMBLDOR:e ljudi sta ima?a jel zante mozda gdje tacno pise da je Filvikt glavesina revenklova?
![]()
![]()
![]()
![]()
setio bi se da si procitao knjige 14 puta ko sto si reko :wink: . zoppp 8)
nisam obracao paznju na to, nesto drugo mi je bilo na prvom mestu, jer posle citanja tolkien-ovih knjiga covek izgubi volju da pamti imena :wink:
i nesto drugo postaje mnogo vaznije![]()