Bash mi nedostaje Harry Potter....Loshe mi je to shto svi koji su gledali fimlove misle da su i knjige iste,a nisu......Bash pravi primer koliko neciji zivot moze da se promeni...Rowlingova pocela da pishe prvu knjigu kao konobarica a sada......Najbolji mi je sedmi deo,bila sam pomalo skepticna kako ce ga izvesti jer sam navikla na Hogwarts ali uh shto sam mrzela tu ludacku Bellatrxi,ali ona mi je jedan od najkripi likova u knjizi....Ona i Barty Crouch Jr. shteta sto je tako rano otisao....A lik Voldemora mi je neprevazidjen. I sve nacin njihove poslednje borbe,shto je ovaj upotrebio Avada Kedavru, a ovaj razoruzavajucu cin,jer nije hteo da bude isti kao on.....Samo mi koji smo citali sve knjige znamo shta je Harry Potter..To je bila prva knjiga koju sam ja ikada procitala u cetvrtom osnovne a da nije lektira....I odrasla sam sa njom,pa evo sve do kraja treceg srednje....I sad maturant,ali te knjige su me bash pratile krzo zivot....Ja sam tu sedmu knjigu dobila ujutru,i procitala sam je za dva dana,bez spavanja i icega.