DeMeNtOr
Domaćin
- Poruka
- 4.222
E,da mozete da odlucite koji ce lik u sedmom delu preziveti,ko bi to bio???Ali samo jedan lik???8)
Dobi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,da mozete da odlucite koji ce lik u sedmom delu preziveti,ko bi to bio???Ali samo jedan lik???8)
Ja mislim da je bas glupo sto je Dobi ubijen
e, je zapetljala sa tim novim likovima na kraju.... Albus Severus![]()
E pa ljudi,mislim stvaaaarno! Moze JKR da prica sta hoce ali informacija da je Dambldor ***** je samo glupa izmisljotina radi privlacenja paznje. A i sto kaze Stedza,pisanje daljih delova bi bilo preterivanje. Ja dalje ne citam. Dovoljno mi je sto sam procitao jednu tragediju. Znate da sam zapravo plakao vise zbog smrti Hedvige nego zbog smrti Dobija.Ali to je ,pretpostavljam zato sto sam znao da ce Dobi da umre a ne i Hedviga.
zavisi... kako kome
meni se cak vrlo lijepo uklapa u citavu stvar
Kako moze da se uklapa u stvar? Dambldor nema ni jednu jedinu pederski esencijalnu osobinu.Ako mislis zbog toga sto nije imao decu nikad,to je zbog toga sto je ceo svoj zivot posvetio usavrsavanju carobnjackog sveta.Povecao je carobnjacki standard i njihov ceo zivot je poboljsao uopste. Ceo svoj zivot je prikupljao moc da bi mogao da pomogne svetu. Zato nije imao decu,a ne zato sto je bio *****. Ako cemo tako da gledamo,onda je i Voldemor *****. Ni on nije imao decu.
eto sto se desava kada ljudi umjesto da pitaju, sami zakljucuju sta druga osoba misli![]()
nije izmisljeno, to je rekla sama Rowlingova, zasto te ljuti?