Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa i Hedviga je umrla cini mi se prva,pa Alastor Cudljivko,....

Ma ne znam,ja sam plakao posle kraja 7. dela.:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::cry::cry:

Zanima me sta je bilo sa Percijem,da li je konacno postao Ministar magije?:?:

A Luna?Sta je sa njom?:D:D:heart:

Cuo sam da je J.K.Rowling rekla da ce poceti sa pisanjem 8. dela Harija Potera,ali da glavni lik vise nece biti HP jer je njegova prica ispricana.Mislim da bi sada red dosao na Huga i Rouz,ili na Albusa Severusa i Skorpijusa?:?::!:

Pre jedno godinu dana citao sam neka naucna objasnjenja o lokaciji Hogvortsa.Kazu da ako bi se krenulo u 11. sati iz Londona i putovalo do uvece znaci oko 7-8 sati put bi trajao otprilike 8-9 sati,pri cemu bi putujuci dosao na u Skotsku.

I zbog toga se misli da se zamak nalazi u Skotskoj ili na Granici sa Skotskom,jer je to deo UK sa najvise zamkova!

E da citao sam da je Dambldor proglasen za geja,jer to istina ili samo izmisljotina ?:evil::evil:

Sto se mene tice,moze da napise knjigu samo o Fredu i Dzordzu,ja njih obozavam i mislim da nijedna knjiga o hp-u ne bi bila zanimljiva da nije njih...Oni su naj likovi i mislim da je preterala sto je ubila Freda...To joj nije trebalo,dosta njih je i ovako pobila...MONSTRUM...ali je carica...:D:D:D

E pa ljudi,mislim stvaaaarno! Moze JKR da prica sta hoce ali informacija da je Dambldor ***** je samo glupa izmisljotina radi privlacenja paznje. A i sto kaze Stedza,pisanje daljih delova bi bilo preterivanje. Ja dalje ne citam. Dovoljno mi je sto sam procitao jednu tragediju. Znate da sam zapravo plakao vise zbog smrti Hedvige nego zbog smrti Dobija.Ali to je ,pretpostavljam zato sto sam znao da ce Dobi da umre a ne i Hedviga.

E pa ljudi,mislim stvaaaarno! Moze JKR da prica sta hoce ali informacija da je Dambldor ***** je samo glupa izmisljotina radi privlacenja paznje. A i sto kaze Stedza,pisanje daljih delova bi bilo preterivanje. Ja dalje ne citam. Dovoljno mi je sto sam procitao jednu tragediju. Znate da sam zapravo plakao vise zbog smrti Hedvige nego zbog smrti Dobija.Ali to je ,pretpostavljam zato sto sam znao da ce Dobi da umre a ne i Hedviga.

aaaaaaaaa,ja sam zbog dobija kisu suza isplakala!!!

zavisi... kako kome
meni se cak vrlo lijepo uklapa u citavu stvar

Kako moze da se uklapa u stvar? Dambldor nema ni jednu jedinu pederski esencijalnu osobinu.Ako mislis zbog toga sto nije imao decu nikad,to je zbog toga sto je ceo svoj zivot posvetio usavrsavanju carobnjackog sveta.Povecao je carobnjacki standard i njihov ceo zivot je poboljsao uopste. Ceo svoj zivot je prikupljao moc da bi mogao da pomogne svetu. Zato nije imao decu,a ne zato sto je bio *****. Ako cemo tako da gledamo,onda je i Voldemor *****. Ni on nije imao decu.

Kako moze da se uklapa u stvar? Dambldor nema ni jednu jedinu pederski esencijalnu osobinu.Ako mislis zbog toga sto nije imao decu nikad,to je zbog toga sto je ceo svoj zivot posvetio usavrsavanju carobnjackog sveta.Povecao je carobnjacki standard i njihov ceo zivot je poboljsao uopste. Ceo svoj zivot je prikupljao moc da bi mogao da pomogne svetu. Zato nije imao decu,a ne zato sto je bio *****. Ako cemo tako da gledamo,onda je i Voldemor *****. Ni on nije imao decu.

eto sto se desava kada ljudi umjesto da pitaju, sami zakljucuju sta druga osoba misli :roll:

E,keve mi ne kapiram ko je smislio tu glupost da je Dambldor *****...nznm da li to znaci da je svaki lik iz knjige koji nema decu *****..ma daaaaaj..to je bolesno i nema potrebe da se o tome raspravlja...hahah,zamislite Dambldora kao pedera...hahah...u vezi sa...npr...Mandagusom Flecerom..:):):)..zasto li mi je on pao na pamet...hihihi..pooooz svima koji NE misle da je Dambi derpe!!!
:lol:

Pa jasam citao kako je neki mali pitao Roulingovu da li je Dambldor ikada pronashao svoju pravu ljubav a ova je odg da je on bio zaljubljen u Grndelvalda i da zbog toga nije video njegovu zlobu,a da je to upravo bila jedna od velikih tragedija u njegovom zivotu.Uostalom ako na Vikipediji (na engl) ukucash Dumbledore videshec ovo objasnjenje.

Mislim, ni meni se to ne svida, ali ako ga je ona tako zamislila.BZV:roll::roll::roll:

Ma Luna je najbolji lik.Wit beyound measure it's men's greatest treasure.:lol:

Back