DAMBLDOR
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
gggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrr
igrao sam singl engleska portugal iz x u 1
mrzim kad gubim 

igrao sam singl engleska portugal iz x u 1
mrzim kad gubim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobrodosla...*november rain*:Zdravo svima!
Ovako,ja sam Nina,nadam se da vam je moja sestra (Maja) vec govorila o meni.
Nisam posjecivala ovaj forum,tako da ne znam apsolutno nista o likovima ovdje.Ne,ipak znam ponesto.
Sestra mi je u e-mailu napisala ponesto o svima vama.
Nadam se da cemo se kasnije bolje upoznati.ops:
Prikljucila bih se RP-u,ako nije problem.
Cekam vas odgovor.
 nadam se da cete se lepo snaci s roll play-em mozete malo pogledati po predhodnim stranicama ali nismo ga odavno pisali... :? i ja se ponekad(kad bolje razmislim-cesto)izgubim
 nadam se da cete se lepo snaci s roll play-em mozete malo pogledati po predhodnim stranicama ali nismo ga odavno pisali... :? i ja se ponekad(kad bolje razmislim-cesto)izgubim  

tirionelf:Dobrodosla...*november rain*:Zdravo svima!
Ovako,ja sam Nina,nadam se da vam je moja sestra (Maja) vec govorila o meni.
Nisam posjecivala ovaj forum,tako da ne znam apsolutno nista o likovima ovdje.Ne,ipak znam ponesto.
Sestra mi je u e-mailu napisala ponesto o svima vama.
Nadam se da cemo se kasnije bolje upoznati.ops:
Prikljucila bih se RP-u,ako nije problem.
Cekam vas odgovor.
Kiss za sestru... :wink:

ops:
ops:  ops:
ops: 
  Ma zna se...*november rain*:hm...
ja sam je registrovala i ostala s njenim nickom...
ccc
sorryops:
sad me mrzi da se odjavljujem i prijavljujem.
samo da se zna
myst ovdje
tirionelf:Ma zna se...*november rain*:hm...
ccc
sorryops:
samo da se zna
myst ovdje
Kome ja saljem sve te kisseve... :wink:

:wink:
   :wink:8) :wink:*november rain*:tirionelf:Ma zna se...*november rain*:hm...
ccc
sorryops:
samo da se zna
myst ovdje
Kome ja saljem sve te kisseve... :wink:

:wink:

hey hithit:alo, ljudi, ima li koga?
jao*november rain*:E,ovako.Odlicna ste ekipa,sestra mi je rekla da nece biti problema sa vama. :wink:
Kao sto sam rekla pisala mi je o vama,a i dok je bila u BiH sa vama je chatala na messengeru(MOM MESSENGERU!!),tako da sam imala priliku da saznam makar nesto o vama...
Svi ste cool likovi,ona posebno voli vas,s kojim se "cuje" preko msn messengera.
Samo,sto se tice toga,bice mali problem,kada ona dodje kuci,jer imamo (normalno) samo jedan messenger,necemo moci u isto vrijeme pricati.Ali nema veze.Snacicemo se.
Joj,ja se raspricala,isto kao da vas znam bas duugoo.ops:
Black Swan,hvala na komplimentu,nick je strava zar ne? :wink: (ne moras odgovoriti na pitanje he he)
ja sam 89. godiste,mada se druzim sa starijim od sebe.Sa sestrinim drustvom takodje.Ne znam zasto je to tako.
tixi,ocean (kako je vi zovete) mi je i o tebi pisala,kaze da si legenda.bleach,tebe o tebi malo vise znam,jer,ocean je prvo s tobom pocela pricati (ako se ne varam
ops: ),a to je bilo dok je jos bila ovdje.Tako da sam imala priliku da cujem (sve najbolje, naravno) i o tebi.
idem sada napolje,tako da ne znam hocu li biti na messengeru.(moj e-mail je little_dev1l@hotmail.com) Ali,probacu,red je da se upoznamo.
Uh,previse sam rastegla. :?
Pozdrav i jos jednom,hvala na dobrodoslici.
 ops:
ops:   ops:
ops:   ops:
ops:  ops:
ops:  

:wink: grimols 12!!!!!!1 pussssssssssa! cujemo se sutra
  :wink: grimols 12!!!!!!1 pussssssssssa! cujemo se sutratixi:jao*november rain*:E,ovako.Odlicna ste ekipa,sestra mi je rekla da nece biti problema sa vama. :wink:
Kao sto sam rekla pisala mi je o vama,a i dok je bila u BiH sa vama je chatala na messengeru(MOM MESSENGERU!!),tako da sam imala priliku da saznam makar nesto o vama...
Svi ste cool likovi,ona posebno voli vas,s kojim se "cuje" preko msn messengera.
Samo,sto se tice toga,bice mali problem,kada ona dodje kuci,jer imamo (normalno) samo jedan messenger,necemo moci u isto vrijeme pricati.Ali nema veze.Snacicemo se.
Joj,ja se raspricala,isto kao da vas znam bas duugoo.ops:
Black Swan,hvala na komplimentu,nick je strava zar ne? :wink: (ne moras odgovoriti na pitanje he he)
ja sam 89. godiste,mada se druzim sa starijim od sebe.Sa sestrinim drustvom takodje.Ne znam zasto je to tako.
tixi,ocean (kako je vi zovete) mi je i o tebi pisala,kaze da si legenda.bleach,tebe o tebi malo vise znam,jer,ocean je prvo s tobom pocela pricati (ako se ne varam
ops: ),a to je bilo dok je jos bila ovdje.Tako da sam imala priliku da cujem (sve najbolje, naravno) i o tebi.
idem sada napolje,tako da ne znam hocu li biti na messengeru.(moj e-mail je little_dev1l@hotmail.com) Ali,probacu,red je da se upoznamo.
Uh,previse sam rastegla. :?
Pozdrav i jos jednom,hvala na dobrodoslici.ops:
ops:
ops:
myst bas ti hvalaops:
poooooooooooz rain(ja te zovem tako,krace je :wink: ,salim se)
KISSSSSSSSSSSSSS

poz. soffy,odavno te nema(kao i nas uostalom)sofffy:samo da se prijavim, imam goste!ljubim vasssssssssss!
mozemo se okupiti u njegovoj kuci,da bude poput onog u sirijusovoj kuci

:wink: grimols 12!!!!!!1 pussssssssssa! cujemo se sutra