Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
*november rain*:
Zdravo svima!
Ovako,ja sam Nina,nadam se da vam je moja sestra (Maja) vec govorila o meni.
Nisam posjecivala ovaj forum,tako da ne znam apsolutno nista o likovima ovdje.Ne,ipak znam ponesto.
Sestra mi je u e-mailu napisala ponesto o svima vama.
Nadam se da cemo se kasnije bolje upoznati. :oops:
Prikljucila bih se RP-u,ako nije problem.

Cekam vas odgovor. :)
Dobrodosla...
Kiss za sestru... :wink:

HI!
evo jos jedna dobrodoslica :) nadam se da cete se lepo snaci s roll play-em mozete malo pogledati po predhodnim stranicama ali nismo ga odavno pisali... :? i ja se ponekad(kad bolje razmislim-cesto)izgubim :D
na nasem dragom hogvortsu raspust samo sto nije poceo..tako svi su malo izbedaceni... razmisljala sam gde da okupim ekipu preko raspusta pa mi palo napamet u mojoj vili 8) ali bi mi dobro dosli i drgi predlozi :?
eeee,da ostavite post sa likovima i nesto malo o njima za pocetak

Bye :)

tirionelf:
*november rain*:
Zdravo svima!
Ovako,ja sam Nina,nadam se da vam je moja sestra (Maja) vec govorila o meni.
Nisam posjecivala ovaj forum,tako da ne znam apsolutno nista o likovima ovdje.Ne,ipak znam ponesto.
Sestra mi je u e-mailu napisala ponesto o svima vama.
Nadam se da cemo se kasnije bolje upoznati. :oops:
Prikljucila bih se RP-u,ako nije problem.

Cekam vas odgovor. :)
Dobrodosla...
Kiss za sestru... :wink:

kiss i za tebe :wink:

*november rain*:
E,ovako.Odlicna ste ekipa,sestra mi je rekla da nece biti problema sa vama. :wink:
Kao sto sam rekla pisala mi je o vama,a i dok je bila u BiH sa vama je chatala na messengeru(MOM MESSENGERU!! :lol:),tako da sam imala priliku da saznam makar nesto o vama...
Svi ste cool likovi,ona posebno voli vas,s kojim se "cuje" preko msn messengera.
Samo,sto se tice toga,bice mali problem,kada ona dodje kuci,jer imamo (normalno) samo jedan messenger,necemo moci u isto vrijeme pricati.Ali nema veze.Snacicemo se.
Joj,ja se raspricala,isto kao da vas znam bas duugoo. :oops:
Black Swan,hvala na komplimentu,nick je strava zar ne? :wink: (ne moras odgovoriti na pitanje he he)
ja sam 89. godiste,mada se druzim sa starijim od sebe.Sa sestrinim drustvom takodje.Ne znam zasto je to tako. :roll:
tixi,ocean (kako je vi zovete) mi je i o tebi pisala,kaze da si legenda. :) bleach,tebe o tebi malo vise znam,jer,ocean je prvo s tobom pocela pricati (ako se ne varam :oops: ),a to je bilo dok je jos bila ovdje.Tako da sam imala priliku da cujem (sve najbolje, naravno) i o tebi. :)
idem sada napolje,tako da ne znam hocu li biti na messengeru.(moj e-mail je little_dev1l@hotmail.com) Ali,probacu,red je da se upoznamo. :)
Uh,previse sam rastegla. :?
Pozdrav i jos jednom,hvala na dobrodoslici.
jao :oops: :oops: :oops:
myst bas ti hvala :oops:

poooooooooooz rain(ja te zovem tako,krace je :wink: ,salim se)

KISSSSSSSSSSSSSS

tixi:
*november rain*:
E,ovako.Odlicna ste ekipa,sestra mi je rekla da nece biti problema sa vama. :wink:
Kao sto sam rekla pisala mi je o vama,a i dok je bila u BiH sa vama je chatala na messengeru(MOM MESSENGERU!! :lol:),tako da sam imala priliku da saznam makar nesto o vama...
Svi ste cool likovi,ona posebno voli vas,s kojim se "cuje" preko msn messengera.
Samo,sto se tice toga,bice mali problem,kada ona dodje kuci,jer imamo (normalno) samo jedan messenger,necemo moci u isto vrijeme pricati.Ali nema veze.Snacicemo se.
Joj,ja se raspricala,isto kao da vas znam bas duugoo. :oops:
Black Swan,hvala na komplimentu,nick je strava zar ne? :wink: (ne moras odgovoriti na pitanje he he)
ja sam 89. godiste,mada se druzim sa starijim od sebe.Sa sestrinim drustvom takodje.Ne znam zasto je to tako. :roll:
tixi,ocean (kako je vi zovete) mi je i o tebi pisala,kaze da si legenda. :) bleach,tebe o tebi malo vise znam,jer,ocean je prvo s tobom pocela pricati (ako se ne varam :oops: ),a to je bilo dok je jos bila ovdje.Tako da sam imala priliku da cujem (sve najbolje, naravno) i o tebi. :)
idem sada napolje,tako da ne znam hocu li biti na messengeru.(moj e-mail je little_dev1l@hotmail.com) Ali,probacu,red je da se upoznamo. :)
Uh,previse sam rastegla. :?
Pozdrav i jos jednom,hvala na dobrodoslici.
jao :oops: :oops: :oops:
myst bas ti hvala :oops:

poooooooooooz rain(ja te zovem tako,krace je :wink: ,salim se)

KISSSSSSSSSSSSSS

he he...nema na cemu :wink:
p.s.Nina nije dosla na messenger,ljutim se na nju... :cry:
A,i da je dosla,mislim da ne bih imala vremena da pricam...
Poz svima...pisemo se.

Back